.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: iskam da popitam..

Sadd..
    Guest

iskam da popitam..

Ako se skusa prezervativa po vreme na akta opasno li?che toq mesec ni se skusa,no priqtelq mi svurshi navan..samo che az mnogo se pritesnqvam.Trqbva tiq dni da mi doide..gurdite me bolqt ot 1 sedmica..po princip me bolqha i minaliq put predi da mi doide..pishkam mnogo chesto..neznam pritesnqvam se..Spored vas dali ima povod za pritesnenie ?

Винаги има шанс за забременяване. Отиваш в аптеката и си взимаш тест за бременност, но 7 дни след закъснението. Теста ще ти каже с точност, иначе останалото са догадки
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    Naistina vinagi ima risk ot zabremenqvane, tai kato dori i predi eqkulaciqta ot penisa na myja se otdelq malko koli4estvo te4nost, koeto sydyrja spermatozoidi, a, kakto znaem, malko e dostata4no. Vsemi si test.

Guest
    i az se pritesnqvam.No nemoga da si go obqsnq.Emi tezi deto spqt s gajetata si bez prezervativi?Chela sum che nqkoi go pravqt ot dosta dulgo taka i gajetata im ne zabremenqvat..

Ем аз и моя вече от около година не сме го правили с презерватив.Да чукам на дърво-не е имало последствия.Но щом те болят гърдите,не мисля,че има проблем.Сигурно тия дни ще ти дойде.Мен понякога почват да ме болят 2 седмици дори преди да ми дойде.Но ако искаш наистина си вземи един тест,за да си спокойна(ако е минало достатъчно време де)
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Guest
    naistina li e tolkova opasno ako probvame dori i 1 put bez prezervativ?Imam golqmo jelanie,samo che me e mnogo strah..vinagi predi da mi doide strashno se pritesnqvam ;(( Tiq spermatozoidi,koito iztichat predi da svurshi me pritesnqvat..Ima li nachin da razbera dali e tolkova riskovano?

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    ne vrachuvame, ne mojem da znaem sys sigurnost!
    no smqtam che ne trqbva da imash povod za pritesnenie vse pak e svurshil vun..tva ne e uteha de zahsototo po princip predi da svurshi pak izpuska edna technost koqto sydyrja sperma.. no az smqtam che she ti doide shtom te bolqt gyrdite i t.n.. imash predmestrualen sindrom taka da go kajem
    no ako ti zakysnee si napravi testche za vseki sluchai...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Guest
    Blagodarq na vsichki,koito mi pishete.Taka se chustvam po-spokoina..a panikata e golqmo neshto ;((

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ох, като толкова много ти се иска, отиди на генеколог да ти предпише едни противозачатъчни и дерзай. Разбира се, би било чудесно, ако преди това си направите изследвания дали сте напълно здрави.

Може да пробвате и половин път без презерватив и да ти излезе "късмета". Ето както каза Black_Witch около половин година порактикуват така и нищо, за сега. Познавам и много, ама наистина много други хора, които не използват "предпазни мерки", но това не бива да те успокоява, че нали знаеш статистиките какво показват.

Цитирай Първоначално написано от djigi
    Ох, като толкова много ти се иска, отиди на генеколог да ти предпише едни противозачатъчни и дерзай. Разбира се, би било чудесно, ако преди това си направите изследвания дали сте напълно здрави.

Може да пробвате и половин път без презерватив и да ти излезе "късмета". Ето както каза Black_Witch около половин година порактикуват така и нищо, за сега. Познавам и много, ама наистина много други хора, които не използват "предпазни мерки", но това не бива да те успокоява, че нали знаеш статистиките какво показват.
    1 година ! А противозачатъчните само лекар ли може да ги изпише ?!?!? Има ли такива,които могат да се пият без лекарско предписание ? И всъщност защо трябва да каже лекар ???
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Guest
    dali moje da gi piq samo za lqtoto?2-3 meseca?amm moito izsledvane bi trqbvalo da e citonamazka nali?ili ima i drygi?A citonamazkata dali pokazva naprimer gonoreq..i takiva bolesti?Toi trqbva da otide na yrolog..i da kaje che iska profilaktichni izsledvaniq nali ?

nai dobre e da si kupi6 test...togava sus sigurnost 6te razbere6
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си