.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Би ли дал непознат 1000лв

Здравейте,
    би ли дал човек, който Ви познава само от чата 1000 лв, за да направите операция за извънматочна бременност. Щото на мен ми се струва, че не е възможно освен ако бебето не е от него.

Голям фен
    Ne bih dala 1000 lv i na poznat chovek ! Kvi sa tiq gluposti kvi sa tiq chudesii.. ako ne te poznava mn qsno che ne bi ti dal !
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

в чужбина го правят,защо не...

ми малко съмнително ми се вижда тфа.. лично на мене.. освен ко той е бащата ще даде..ама кои ей така 6е си праска парите кат се замисли6 никой

Град
    gore na lunata
    тази тема не е за този раздел

pfffffffff ebati tupata tema

Мега фен Аватара на machoka
    Възможно е, ако примерно е собственик на мястото, където ще се извърши , или е самият доктор или по някакъв друг начин е свързан с процедурата и дефакто не си ги вади от джоба парите.

Иначе е твърде малка възможността да е добрия самарянин, много ми се иска да вярвам, че има все още останали такива хора

pppppffffffffff az na maika si ne bih dal 1000lv za operacia a ti za nekuv pederas deto ne sum go vijdal

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Град
    In ThE MiDdLe Of NoWhErE
    mn tupa tema!!!

˙·٠•ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!•٠·˙

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте,
    би ли дал човек, който Ви познава само от чата 1000 лв, за да направите операция за извънматочна бременност. Щото на мен ми се струва, че не е възможно освен ако бебето не е от него.
    Я обясни малко повече , че нищо не схванах

Пф така си си написала проблема, че нищо не разбрах.

Супер фен
    Зависи доколко я познава...

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    проблема си е написан както трябва, и щом не го разбираш, значи не можеш да и отговориш...

На непознат не е хубаво да се доверяват такива работи, но пък дават ли ти взимай... хм... моят личен съвет е - категорично не
    Don't hate me, I'm just blind.

Мега фен
    За такива операции има лекари.

Фен
    Град
    nqkade tam...

Re: Би ли дал непознат 1000лв

Здравейте,
    maleee?kvi sa tez filmi,kvoi tyi 4udo?!? Za kva postotiq stava vypros?koi e bremenen?
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Guest

Re: Би ли дал непознат 1000лв

Здравейте,
    Zavisi ot kolko vreme e poznanstwoto, zavisi , ako e bogat i za nego ne sa ni6to 1000lv, ot mn ne6ta zavisi...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си