- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Концерт на 50 CENT В БГ
А той кога трябва да идва? и с Мъгс ли ще идва? Защото аз много му се кефя на Мъгс и на Съйпръс Хил (Преди ми бяха любимата група)Първоначално написано от Jamalska
11 tochka deaktiven profil.
Аз па искам Non Phixion...
parvo na koncerta nqma6e hlapeta i pove4eto tam bqh ve4e adults ! vtoro az samiq mnogo se 4udix dali da otida i bqh malko pesimisti4no nastroen predi koncerta na 4oveka si naprai mn qko 6ou trqbva da vi kaja ... ne se bqh kefil tolkova mn otdavna i ako pak naprai koncert pak 6te otida 6toto povqrvaite mi use6taneto si struva6e 35 leva ...
на концерт бих му отишъл само ако знам какво ще пее, защото не ме кефят комерсиалнтие му песни.
Просто политика на продуцентите - фифти го показа с филма си. С блиг блинг песни от сорта на кенди шоп и ин дъ клуп си прави парите.
Пял е пред 7000 човека, но го е напраил като за пед 30 000, поне не се изгаврли с хората като някой други "зведи" дори и родни.
niakoi znae li dali 6te mu davat koncerta po TV
I MNOGO molia tezi koito sa hodili i ako imat snimki ot koncerta da mi gi pratiat na honey1991@abv.bg [-o<
Концерта е писан за 16.07...И ще е сам...Макар че аз мн исках да чуя на живо албума с Мъгз...Първоначално написано от Mo6no