.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    А ДжиЗА няма да дойде от мен да го знайте(дано греша)
    А той кога трябва да идва? и с Мъгс ли ще идва? Защото аз много му се кефя на Мъгс и на Съйпръс Хил (Преди ми бяха любимата група)
    11 tochka deaktiven profil.

Guest
    Аз па искам Non Phixion...

nm
    Guest
    parvo na koncerta nqma6e hlapeta i pove4eto tam bqh ve4e adults ! vtoro az samiq mnogo se 4udix dali da otida i bqh malko pesimisti4no nastroen predi koncerta na 4oveka si naprai mn qko 6ou trqbva da vi kaja ... ne se bqh kefil tolkova mn otdavna i ako pak naprai koncert pak 6te otida 6toto povqrvaite mi use6taneto si struva6e 35 leva ...

на концерт бих му отишъл само ако знам какво ще пее, защото не ме кефят комерсиалнтие му песни.
    Просто политика на продуцентите - фифти го показа с филма си. С блиг блинг песни от сорта на кенди шоп и ин дъ клуп си прави парите.
    Пял е пред 7000 човека, но го е напраил като за пед 30 000, поне не се изгаврли с хората като някой други "зведи" дори и родни.

niakoi znae li dali 6te mu davat koncerta po TV
    I MNOGO molia tezi koito sa hodili i ako imat snimki ot koncerta da mi gi pratiat na honey1991@abv.bg [-o<

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    А ДжиЗА няма да дойде от мен да го знайте(дано греша)
    А той кога трябва да идва? и с Мъгс ли ще идва? Защото аз много му се кефя на Мъгс и на Съйпръс Хил (Преди ми бяха любимата група)
    Концерта е писан за 16.07...И ще е сам...Макар че аз мн исках да чуя на живо албума с Мъгз...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си