.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Guest
    Много благодаря за помощта,но честно да ви кажа вече съвсем се обърках.Иначе ние сме на 14 години,аз съм напълно сигурен,че я обичам,и то много.Скоро ще я поканя на среща,засега само и правя комплименти и се държа мило.Та-а-а-а-а все пак какво да направя?Кога да и кажа,че я обичам ?

Супер фен
    на мен ли4но 6те ми е доста кофти някой да ми го каже в о4ите.смисъл...ако той не ме кефи,ко да му кажа:"хубаво ама аз пък не те харесвам"....най добре си е с намеци...по този на4ин ако не харесвам мом4ето 6те мога да го отблъсна не толкова жестоко и рязко.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Много благодаря за помощта,но честно да ви кажа вече съвсем се обърках.Иначе ние сме на 14 години,аз съм напълно сигурен,че я обичам,и то много.Скоро ще я поканя на среща,засега само и правя комплименти и се държа мило.Та-а-а-а-а все пак какво да направя?Кога да и кажа,че я обичам ?
    Поне след няколко месеца.

Guest
    Аха,значи след като излизаме няколко месеца,да и кажа,че я обичам.А как да разбера ако не иска да излизаме.В смисъл не искам да и досаждам.Въпреки,че я обичам ако не изпитва никакви чувства към мен аз няма да упорствам.Та как да разбера дали изпитва нещо към мен и дали ще се получи?

Голям фен
    Аха,значи след като излизаме няколко месеца,да и кажа,че я обичам.А как да разбера ако не иска да излизаме.В смисъл не искам да и досаждам.Въпреки,че я обичам ако не изпитва никакви чувства към мен аз няма да упорствам.Та как да разбера дали изпитва нещо към мен и дали ще се получи?
    Няма нужда да чакаш няколко месеца - още на 2-3 среща можеш да и кажеш , че я харесваш. А за обичането - изчакай да се убедиш , че иска да излиза стеб , приятна и е компанията ти и има симпатии.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Guest
    А добре ли е ако и подаря цветя на втора среща?Или на трета?За тези въпроси се сетих половин час по-късно след последния ми въпрос И него ще го повторя:как да разбера,че не ме харесва?

Голям фен
    не не и подарявай подаръци веднага може да се стресне. Лесно ще разбереш - ако почне да увърта колко е заета как няма време как е свободна чак след 2 седмици - значи просто няма желани да излиза с теб. Ако приема поаканите ти - явно си и симпатичен.

Guest
    Ами колко често да я каня да излизаме?

Guest
    Айде помогнете само за това,моля ви.През лятото колко често да я каня да излизаме.Че аз колко съм влюбен и се притеснявам да не прекаля

Град
    San Siro
    Аз лично предпочитам да ми го покаже чрез намеци,защото ако не го харесвам ще ми е мн кофти да го отрежа,а пък ако почне да ми го намеква и аз мога да му намекна,че не го харесвам!!!

Цитирай Първоначално написано от NaughtyGirl
    Аз лично предпочитам да ми го покаже чрез намеци,защото ако не го харесвам ще ми е мн кофти да го отрежа,а пък ако почне да ми го намеква и аз мога да му намекна,че не го харесвам!!!
    i az sam na su6toto mnenie macka =D>

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    Цитирай Първоначално написано от _sexy_madama_
    mili4uk po dobre i podari cvetq ili ne6to ot sorta,s predloga 4e si iskal da gi podari6 na gadjeto ti ,oba4e tq ti e otkazala i 4e nqma na koida gi podari6 !ako gi otkaje zna4i ne te hartesva ,ako gi priemes golqma usmivka i ako zabeleji6 4e e 6tastliva prez celiq den zna4i te haresva
    kwi sa teq ГЛУПОСТИ дето ги приказва6?!?!?! ти да не си на 5 4е тва са пълни тъпотий казва6 и "лапай 4урката животнооооооо" и ако тя се навие си4ко е на 6 ( майтап) ми най добре е 4рез намеци!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Повече от фен
    Град
    Sofia
    emi moito mnenie po v7pros4eto ti.... nemoje nqkoi napravo da ti kaje 4e te obi4a... to4no po vreme na taka nar4etenoto "uhajvane" idvat nqkakvi 4uvstva... tva "obi4am te" ne e za na4alo na nqkakva vr7zka,pone tva si e moito mnenie! i az bih predpo4ela da stane vsi4ko s nameci)) ni6to koeto e mn direktno ne me kefi mene osobeno ako staa duma za liubov)
    Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}

Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него

всяко момиче си има собствено мнение по въпроса. Теака че няма място за спор в този случай. Никой не може да ти каже ДИРЕКТНО или С НАМЕЦИ НА ВСЯКА ЦЕНА! Такова е моето мнение.

Голям фен
    Ами колко често да я каня да излизаме?
    Момче направо ние да я поканим , а ? Тези неща се чувстват . Още от първото излизане ще разбереш ако и е приятно и всеки ден може да излизате. Хайде успех и малко по смело и самоуверено

Супер фен

Re: Искреност или намеци!?!(към МОМИЧЕТАТА)

Момичета,какво предпочитате:момчето да бъде исрено-да ви каже направо,че ви обича(това не означава да не ви ухажва и т.н.,ами в началото да се изясните) или да покаже любовта си чрез намеци. Айде помогнете плс,че немога да разбера
    ИСКРЕНИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си