- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искреност или намеци!?!(към МОМИЧЕТАТА)
Много благодаря за помощта,но честно да ви кажа вече съвсем се обърках.Иначе ние сме на 14 години,аз съм напълно сигурен,че я обичам,и то много.Скоро ще я поканя на среща,засега само и правя комплименти и се държа мило.Та-а-а-а-а все пак какво да направя?Кога да и кажа,че я обичам![]()
![]()
?
на мен ли4но 6те ми е доста кофти някой да ми го каже в о4ите.смисъл...ако той не ме кефи,ко да му кажа:"хубаво ама аз пък не те харесвам"....най добре си е с намеци...по този на4ин ако не харесвам мом4ето 6те мога да го отблъсна не толкова жестоко и рязко.
Поне след няколко месеца.Първоначално написано от Анонимко
Аха,значи след като излизаме няколко месеца,да и кажа,че я обичам.А как да разбера ако не иска да излизаме.В смисъл не искам да и досаждам.Въпреки,че я обичам ако не изпитва никакви чувства към мен аз няма да упорствам.Та как да разбера дали изпитва нещо към мен и дали ще се получи?
А добре ли е ако и подаря цветя на втора среща?Или на трета?За тези въпроси се сетих половин час по-късно след последния ми въпросИ него ще го повторя:как да разбера,че не ме харесва?
Ами колко често да я каня да излизаме?
Айде помогнете само за това,моля ви.През лятото колко често да я каня да излизаме.Че аз колко съм влюбен и се притеснявам да не прекаля![]()
Аз лично предпочитам да ми го покаже чрез намеци,защото ако не го харесвам ще ми е мн кофти да го отрежа,а пък ако почне да ми го намеква и аз мога да му намекна,че не го харесвам!!!
i az sam na su6toto mnenie macka =D>Първоначално написано от NaughtyGirl
kwi sa teq ГЛУПОСТИ дето ги приказва6?!?!?! ти да не си на 5 4е тва са пълни тъпотий казва6 и "лапай 4урката животнооооооо" и ако тя се навие си4ко е на 6 ( майтап) ми най добре е 4рез намеци!!!!Първоначално написано от _sexy_madama_
emi moito mnenie po v7pros4eto ti.... nemoje nqkoi napravo da ti kaje 4e te obi4a... to4no po vreme na taka nar4etenoto "uhajvane" idvat nqkakvi 4uvstva... tva "obi4am te" ne e za na4alo na nqkakva vr7zka,pone tva si e moito mnenie! i az bih predpo4ela da stane vsi4ko s nameci)) ni6to koeto e mn direktno ne me kefi mene osobeno ako staa duma za liubov
)
Да се опиташ да забравиш някой,който обичаш е същото като да опиташ да запомниш някой,който никога не си виждал!!! {}
Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него
ИСКРЕНИ!Първоначално написано от Анонимко