.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

НаРкОтРаФиКаНт
    Guest

Moderated: Каза ми, че ме е сънувала. Какво означава това?

Значи наскоро едно момиче ми каза че ме е санувало че сме се прегръщали и целували в неините сънища.Какво ще ознчава това? За съня имам предвит дали ме харесва?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Мега фен
    Не е задължително. Аз с приятеля си никога не сънувам такива сънища.

e mnoo qsno be bretle,tq napravo ti go e kazala v liceto ...ako q haresva6 predloji i \/

НаРкОтРаФиКаНт
    Guest
    Вече и предложих но тя ми отказа

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Един сън не значи нищо.Аз може да сънувам как флиртувам с човек,който не мога да понасям в "реалния" живот.Тва не значи че умирам да съм с него и съм лудо влюбена!Може да съдиш по това дали едно момиче те харесва по разговорите си с нея,по поведението й,жестовете,погледите...Но не и по някакъв сън

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Dobre de..ako ne go haresva .. pak zashto she mu servira kakfo e sanuvala..?? Posle toi i predlaga i tq go reje...nqma logika

Мега фен
    Аз сънувах, че се целувам с едно момче, на което се кефех преди, и му го казах в чата. Беше по-скоро за дразнене. А тя ако искаше да ходи с него, щеше да каже: "Не знам."

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az pak sanuvah edno momche ot kompaniqta mi che se celuvam s nego...i na dr vecher naistina se celuvah s nego...sled sanq mi gledah na nego s drugi ochi..sqkash sam bila slqpa da vidq che e pich..a go misleh za tupak :P

Повече от фен
    ne e zaduljitelo da te haresva,6tom te sunuva.haresva6 nqkoi ako si misli6 za nego,a ne ako se poqvi 1 put v sunq ti
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от _sexy_madama_
    e mnoo qsno be bretle,tq napravo ti go e kazala v liceto ...ako q haresva6 predloji i \/
    хахаха мисля,че мненията ти са много някак си...наивни сорри нищо лично,но вече в две три теми чета леко тъпи мнения...
    А сега по темата,както каза LP гърл един сън нищо не значи.
    f@nt@zi@

Сънищата са много откачени понякога. Аз обаче често сънувам хора,които са от голямо значение за мен,така да се каже.Така че нищо чудно да изпитва нещо към теб дори и да не го осъзнава,или признава.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Guest
    ami az edin pat sanuvah 4e sas sestra mi se lijem tva nepremenno li trqq da zna4i 4e sam lesbiika??

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    a we hora o6te li si predlagame we !tozi period ne mina li
    a za sunq ,sled kato ti go e kazala sigurno te haresva!no ako ne opita6,nqma da razbere6!

О съня може и да значи нещо , но може да не значи и нищо .
    Аз един път съновах един гейски сън . Ама слава богу беше само един и не сам от онези в Спартакус ( Гейове) . А по темата - пич ти не казваш харесваш ли я , или не . Ако я харесваш просто флиртувай , виж и фкусовете и такива неща . Ако не я харесваш - кво те интересува . Този сън може да значи нещо , но може и да е просто сън , както писах и аз съм имал един подобен ама не сам гей АЙДЕ КЪСМЕТ В ЖИВОТА

Супер фен

Re: Moderated: Каза ми, че ме е сънувала. Какво означава тов

Цитирай Първоначално написано от НаРкОтРаФиКаНт
    Значи наскоро едно момиче ми каза че ме е санувало че сме се прегръщали и целували в неините сънища.Какво ще ознчава това? За съня имам предвит дали ме харесва?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Шегуваш ли се?!Разбира се че те харесва!!!УСПЕХ!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Предполагам, че те харесва
    И аз като си харесам някой, не пропускам да вметна как съм госънувала (нищо, че почти никога не сънувам). Женски трик понякога
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    логично е че те харесва ова е вид намек все пак ние не си избираме какво да сънуваме и сънувам най различни неща от всекидневието си и тя може да сънува много хора ама едва ли всеки ден ще ходи да им казва теб те сънивах целувахме се и...така че 100% ова или вид намек или те харесва то я ясно това!!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Това че ти е казала,че те е сънувала не значи нещо тооолкова голямо.Може да ти го е казала но ти от де си сигурен че е вярно?Или пък може да ти го е казала за да види какво мислиш по въпроса...целувки прегръдки,гушканици-може би те харесва обаче не го приемай за чиста монета-ние жените понякога казваме такива неща,за да накараме момчето (мъжът),когото харесваме да се почувства желан,харесван,специален дори .

Guest
    az sunuvah gadjeto si predi dva dena a ot 1 mesec bqhme gadjeta a tq dbes mi kaza 4e kusame
    taka 4e ako v sunq nepravite nishto interesno kato celuvki ili neshto dr..
    zna4i sunq ozna4ava KRAI!!!!!!!!!

Супер фен
    100% те харесва

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    100% те харесва
    Напротив-това може да означава че тя не иска да има с теб нищо повече освен прегръдки и целувки.

Освен това-тя в очите ли ти го каза или по интернет?Има голямо значение.

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    ako imash predvit men
    mi go kaza v neta

Цитирай Първоначално написано от navits
    ako imash predvit men
    mi go kaza v neta
    Имах предвид създателя на темата а незнам дали това си ти.А когато сте се виждали,тя казвала ли ти е такова нещо?Ако ти го е казвала в очите-имаш основание да й вярваш.

Цитирай Първоначално написано от navits
    ako imash predvit men
    mi go kaza v neta
    Абе в нета можеш да си лъжеш и да си гожориш секви глупости.и аз обичам по нета да флиртувам.не е ли си на живо....

Град
    Варна
    Може да си е мислила за теб нещо преди да заспи... и затова да те е сънувала.
    Може да е влюбена в теб и именно за това да сте се целували и прегръщали в съня.
    Може съвсем случайно да те е сънувала..защото ако всъщност те харесва едва ли лесно би събрала кураж да ти каже!
    Може да те харесва , да ти прецени реакцията след като ти каже и...ако е била задоволяваща, може да чакаш следващата стъпка от нея!
    И други неща може, ама не се сещам з атях в момента
    И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си