- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Като се целувате обичате ли да ви лигавят?
айде ся кажете аз ще кажа с една голяма усмивка ДААААААААААААА мн се кефя хахахахахах яко е някво такова целувате се и по устните ти той/тя като ви хапе нали пак малко ви олигавва не говоря за сеедно да ва уплюе или да текат лиги от вас хахахаха то туй е гнусничко малко ам просто да са поолижете сеедно ??? :РрРРрРРрРрРР {}{}{}{}{}{}{}{}{}![]()
![]()
![]()
:P
\
/
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
хехехеххе да и мене ме кефи,а и него го кефи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма любов
естествено, кой не обича![]()
сладурско е, но нека не се прекалява![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Е зависи от настроението и мястото...
Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
vsi4ki ni kefi ,oba4 ekogato e umereno!![]()
аа Готинко е![]()
![]()
не тва е гнусно
e mene me kefistiga da ne e prekaleno
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
да ти кажа на мене не ми пука ако ще пред баба ми пред директора в даскалото пред пощата пред общината пред блока абе и в средата на центъра и да ни гледат всички не ме интересува кефи ма и не ми дреме даже кой ме гледа :РРРР нищо че баба ми може да ме убие после ма не ми дреме нали е с човека който обичам ко ми пука ето че не всеки му харесва на evanescence_fen4e не и харесва макар аз напрао пфф полудявам и с допълнителни ефекти хахахахахах и точно че казах не точно лигавене ами по умерено ама си е супер яко evanescence_fen4e начи не си пробвала кат хората :РрРР ама всеки си има право на мнение де хихихи {}{}{} незнам и най голямата усмивка да слойа няма да стигне хахахаахахах![]()
![]()
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Първоначално написано от fashion_f
i men me kefi i to mn[/img][/url]
Да! Да! Да! Да! Даааа,обичам![]()
i na mene mnogo mi haresva super si e qko![]()
Za sveta moje da si prosto edin 4ovek, no za edin 4ovek moje da si celiq svqt!!!!!!
da
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Първоначално написано от iveto_90
хихихи щом е мн е супер значи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
супер е!Много обичам,ест както уточниха вече преди мен-без да е прекалено!![]()
dam![]()
Da razbira se, ta koi neobicha. Gadjeto mi napravo me vludqva, kogato zapochne da me celuva, da me hape i da si igre s ustnite mi. Poburkva me! :P
aн такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
f@nt@zi@