.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: nz kakvo stana ;(

Guest

nz kakvo stana ;(

zdraveite takaa az sam na 15 i ot mesec i pove4e menzisat mi zakasnqva nama pri4ina v smisal ne sam spala s mom4e a posledniq pat kato mi doide be6e mn malko koli4estvo opredeleno ne iskam da hodq po lekarite za6toto moje bi se pritesnqvam i ot pregleda s priqtelq mi naposledak se razbiram mn dobre no se vazdarjam ot sexa za6toto posle nqma kak da razbera dali e stanala belq a nz i dali sled kato mi doide 6te imam smelost da spq s nego za6toto pro4etoh 4e na momi4etata s neredoven cikal moje da im zakasnee sled tova a ne iskam da go pla6a
    izob6to mn sam obarkana molq pomagaite

Guest
    6tom ti e neredoven zna4i nqma pri4ina da se pritesnqva6 4e ti zakusnqva.ponqkoga daje e normalno v na4aloto da ne ti idva 2-3 meseca,no posle vsi4ko se opravq.a za sexa s priqtelq ti ako vnimavate i se pazite nqma da ima problemi

Guest
    i vse pak tarsq obqsnenie ne moje prosto taka a za sexa vse o6te ne sam go pravila s nego i sam devstvena i ako sled tova mi zakasnee 6te se spukam ot pritesnenie a dokato ne mi doide pak ne moga da se re6a

Guest
    ako se pritesnqva6 za cikula si po-dobre se konsultirai s lekar,no mislq 4e vse pak nqma seriozen problem.ako s priqtelq ti pravite sex zaduljitelno izpolzvaite prezervativ!

Аз лично не виждам от какво може да се притесняваш.Щом сама казваш че ти е нередовен начи няма проблеми

Ako i drug put e stavalo bez osnovatelna prichina (problemi, pritesnenie, zabolqvaniq) po-dobre e da otidesh na lekar. Toi nai-tochno shte ti kaje prichinata. A otnosno sex-a, ako pozlvash predpazni sredstva riska ot zabremenqvane namaliqva.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    da razbira se 4e ako go napravim 6te e s prezervativ no vapreki tova i tam ima risk nali taka e ako ne6to se slu4i az nqma da razbera i kakvo togava.........

ми тогава-противозачатъчни

Guest
    neee az tvardo sam protiv protivoza4ata4ni sigurno e am ane mersi

Повече от фен
    6tom ti e neredoven,nqma ot kakvo da se pritesnqva6
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Юда
    Guest
    ми няма какво да 4акаш:прави си тестове за бременност и брой 4ерти4ките...ина4и доктора не ти мърда...няма от какво да се притесняяяш...по-дубре играй на сигурно,без да оставяш никакъв шанс да се роди нов Спасител

Мега фен
    1. Жената не трябва да е латерна. Мъжът го интересува дали има бременност, но ако сте ползвали презерватив и ти му врещиш по цял ден, ще те разкара и то с право.
    2. Презерватив!
    3. Противозачатъчни таблетки!

Е,няма какво да се притесняваш,но ако искаш попитай лекар!Няма нищо срамно,нали те са за това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си