- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kade otide temata;pardite li po vreme na sex
eiiiiiiiiiiii kade otide temata;pardite li po vreme na sex????????? naplno seriozna e c c c tolko maloumni temi sedqt v toq forum a smislenite gi triete bravo![]()
![]()
naistina kade e
хахахахахахахахахаха тва ли наричаш ти смислена тема.... пардите ли... и само с отговори да не да не.....![]()
![]()
![]()
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
Хората отделят газове непрекъснато ... и навсякъде .. напълно нормално е !!!!!!!!!
Jedem das Seine!
Първоначално написано от Runnaway
![]()
![]()
![]()
копеле...таа тема не е от най-смислените
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Изтриха я, защото беше малоумна тема. Съвсем логично.Първоначално написано от Анонимко
a serete li po vreme na sex?......povru6tane.....?ala bala...az mn se kefq......kato ebu i da si pruckam....ma posledniq put me napuna mnogo i verno se za4ydix dali da ne xsvana da i se izsera v legloto.......ma tc...otkazax se....mislq oba4e dokato mi blije anysa da i se IZSERA NA MYTRATA.....i polse da po4na da i go tup4a v ystata.....daaam.....qko 6te e........kvo ne vi li si e iskalo nikoga da vidite priqtelkata si kak qde laina....i to ne kvi laina a VASHTE SOBSTVENI LAINA........mislq 4e 6te e mnogo qko kvo mislite teenovekajete tyka v spoko dvora
хаха как хора които няма кво да правят по цял ден се чудят кви простотии да измислят.... някои ден приателката ти тряя пробва тя тва което ти искаш да опиташ.. пак не се знаее.. може и да ви харесааа ама по добре иди сищото темата ти не е за тука
чак пак толкова глупав да си....
![]()
![]()
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
Кат имаш такива проблеми има лекарства ве ! Не занимаваи хората с глупости![]()
az sam momi4e i sa6to iskam da popitam na men 2 pati mi se slu4i ma mai ne be6e ot dupeto![]()
e to si se izdavat zvuci dokato pravi6 seks, tva ne zna4i 4e pracka6Първоначално написано от Анонимко
ne e ot dupeto spox :Ppp
I vie 6te imate DECA nqkoi den? olele . . .
Бахти смислената тема аз ... То вярно, че в този форум под път и над път такива, но просто е вече гнусно... спрете се моля![]()
обичам дениту ми{}
11 точка от правилника.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html