- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Счупеното огледало
Определено не е роман, има само една сюжетна линия и в интерес на истината и само една случка, която не смятам да въвеждам и развивам повече. За сега май съм се ориентирала към подобни извадки на случаки, които просто значат нещо, не съвсем определено и еднозначно и могат да извикат много различни по посока разсъждения. Изключително съм доволна, че разказът ми е провокирал мисловна дейност - това е целтаПървоначално написано от Деси Цветкова
.
Swann, искам като начало да те похваля много за картинките, досега ги разглеждах, писах някои коментари - много ми харесват! Направо получавам душевен оргазъм като някой каже , че е чел и нещо друго от мен и м е е познал със следващия разказ. Чувствам се като творец. Ти си чела само 3 разказа, аз имам още поне няколко. За името си останала с грешно впечатление, само в Сяра и този разказ героинята се казва така. Преди това беше Катерина или Кристина ( двете имена за мен са почти еднакви като звучене), но си права, че имам склонност към едно име, зависи от периода.
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.