- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kak i kolko se obezkosmqvate otdoly (za f)? pls
Vsi4ko li si brusnete otdoly i ostavate bez nito edno kosum4e ili....? Znam 4e mom4etata ne obi4at da spqt s kosmqsala...., a neznam v kakvi granitzi trqbva da se obezkosmqvam?!? Vie kak se obezkosmqvate i kolko, a vodite li polov jivot?
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
обезкосмявам се на кола мадса при козметичката ми и махам всичкоооо...![]()
и аз ходя при козметичка на кола маска
най-ефикасно е
пробвай и ти
"Целувка за лека нощ"
Според зависи...
За мен сaмобръсначката ми е златна. Доста ми допада ефекта, но на 2рия ден пак трябва да се бръсна. За колата маска... да, ефекта е наистина много по-добър, но за сметка на това редовното махане на космите с кола маска води до раздърпване на срамните устни ако мога така да го кажа.
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
i az sum sus samobrusna4ka..aa i btw tfa za kolata ne go znaexПървоначално написано от aBeP4eTo
verno li stava taka?!
ako e istina po dobre ne se obezkosmqvaite otdolu na kola.. no znam li tfa za purvi put go 4uvam
![]()
Ами аз това го знам от момче, което е спало с момичета които се обезкосмяват с кола маска и каза, че имало голяма разлика м/у момичетата които се обезкосмяват с кола маска и момичетата, които се бръснат.Първоначално написано от priti_kiti
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ооо... аз карам със самобръсначката,че .. не бих издържала с кола маска![]()
да,махам си всичко отдолу.. оставам си гладичка![]()
колко често.. през 2 дена някъде![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
emi az hodq na kozmetik i iskam cqlostvo bez nito edin kosam da mi ostavqt taka mi e po dobre
И мен ме е страх с кола маска имам чувството, че страшно много болиЗатова със самобръсначка
Предпочитам да махам всичко.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
AAA AMI A SUS SAMOBRASNA4KA AMA CQLATA STAVAM V EDNI TAKIVA SITNI PUP4ICI ABE NEUF OBRIV NA NEKOI STAVA LI MU TAKA ILI AZ SUM DEFEKTNA??!!I KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ 4E DA NE STAVA TAKA
If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...
e kak taka se razdurpvat sramnite ustni ?! ot kolata maska az tva za sefte go chuvam .. kvo kojata tam se otpuska li kak tei se razdurpvat>?
То и аз за първи път го чух ама звучи логично, защото точно там кожата е адски мека и все пак кола маската доста се дърпа.Първоначално написано от adfsdfsd
![]()
Това за раздърпването го чувам за първи път и ми звучи странно. Аз ходя при козметичката за кола маска и ефекта е перфектен. Маха всичко и така си ми харесва. Мразя космите.
Първоначално написано от aBeP4eTo
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az li4no cqlata se obezkosmqvam..zashtoto znam 4e na priqtelq mi ne mu e mnogo priqtno da imam kosmi4ki (dori i malko) a i na men mi e po-konfortno ako sum obezkosmena
![]()
Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.
Аааай, на два дена, ли, ве, дами?! Ужас! Мен ме мързи да се бръсна веднъж на две седмици (говоря за лицето), вие веднъж на два дни (не говоря за лицето ^^)
на мен ми харсва да има коми по срамните устни. Само си оформям отгоре прически и тва е.
Бръсна се целята и ми харесва да е една гладичкаА за колата маска...ммм ефекта е дъготраен ама мн боли за тва за ся не мисля да пробвам,може би след година два да се навия ама за ся нямам такива изгледи[/b]
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ми аз действам със самобръсначката.Гледам да не остават много косми,но точно там някъде при срамните устни имам но тях не мога да ди махам.Не съм пробвала с кола маска и незнам какъв е ефекта.
Първоначално написано от chestra_f
И аз така мисля самобръсначката и ми е добре....
Vsi4ko pod noja!!! \/
az da vi kaja 4e i az se brusna i nqkoi be6e spomenal za pup4ici-te se poqvqvat v na4aloto!sled kato izvestnno vreme postoqnno se brusne6 nqma6 takiva problemi!az daje ve4e ne moga da izdurjam ako ne se obrusna na 4tiq den!poprincip za da sam gore dolu bez kosmi trqbva pre 3 dena da se brusna :P
mi sus samoobrasna4kata 4e po burzo i bezbolezneno
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп