.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Фен
    Град
    mircmax

Kak i kolko se obezkosmqvate otdoly (za f)? pls

Vsi4ko li si brusnete otdoly i ostavate bez nito edno kosum4e ili....? Znam 4e mom4etata ne obi4at da spqt s kosmqsala...., a neznam v kakvi granitzi trqbva da se obezkosmqvam?!? Vie kak se obezkosmqvate i kolko, a vodite li polov jivot?
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    обезкосмявам се на кола мадса при козметичката ми и махам всичкоооо...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    и аз ходя при козметичка на кола маска
    най-ефикасно е
    пробвай и ти
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Според зависи...
    За мен сaмобръсначката ми е златна. Доста ми допада ефекта, но на 2рия ден пак трябва да се бръсна. За колата маска... да, ефекта е наистина много по-добър, но за сметка на това редовното махане на космите с кола маска води до раздърпване на срамните устни ако мога така да го кажа.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Според зависи...
    За мен сaмобръсначката ми е златна. Доста ми допада ефекта, но на 2рия ден пак трябва да се бръсна. За колата маска... да, ефекта е наистина много по-добър, но за сметка на това редовното махане на космите с кола маска води до раздърпване на срамните устни ако мога така да го кажа.
    i az sum sus samobrusna4ka..aa i btw tfa za kolata ne go znaex verno li stava taka?! ako e istina po dobre ne se obezkosmqvaite otdolu na kola.. no znam li tfa za purvi put go 4uvam
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Според зависи...
    i az sum sus samobrusna4ka..aa i btw tfa za kolata ne go znaex verno li stava taka?! ako e istina po dobre ne se obezkosmqvaite otdolu na kola.. no znam li tfa za purvi put go 4uvam
    Ами аз това го знам от момче, което е спало с момичета които се обезкосмяват с кола маска и каза, че имало голяма разлика м/у момичетата които се обезкосмяват с кола маска и момичетата, които се бръснат.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ооо... аз карам със самобръсначката,че .. не бих издържала с кола маска
    да,махам си всичко отдолу.. оставам си гладичка
    колко често.. през 2 дена някъде
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

emi az hodq na kozmetik i iskam cqlostvo bez nito edin kosam da mi ostavqt taka mi e po dobre

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    И мен ме е страх с кола маска имам чувството, че страшно много боли Затова със самобръсначка Предпочитам да махам всичко.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

AAA AMI A SUS SAMOBRASNA4KA AMA CQLATA STAVAM V EDNI TAKIVA SITNI PUP4ICI ABE NEUF OBRIV NA NEKOI STAVA LI MU TAKA ILI AZ SUM DEFEKTNA??!! I KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ 4E DA NE STAVA TAKA
    If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...

adfsdfsd
    Guest
    e kak taka se razdurpvat sramnite ustni ?! ot kolata maska az tva za sefte go chuvam .. kvo kojata tam se otpuska li kak tei se razdurpvat>?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от adfsdfsd
    e kak taka se razdurpvat sramnite ustni ?! ot kolata maska az tva za sefte go chuvam .. kvo kojata tam se otpuska li kak tei se razdurpvat>?
    То и аз за първи път го чух ама звучи логично, защото точно там кожата е адски мека и все пак кола маската доста се дърпа.

Това за раздърпването го чувам за първи път и ми звучи странно. Аз ходя при козметичката за кола маска и ефекта е перфектен. Маха всичко и така си ми харесва. Мразя космите.

Повече от фен
    Град
    orange county
    Според зависи...
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Пловдив
    az li4no cqlata se obezkosmqvam..zashtoto znam 4e na priqtelq mi ne mu e mnogo priqtno da imam kosmi4ki (dori i malko ) a i na men mi e po-konfortno ako sum obezkosmena
    Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Аааай, на два дена, ли, ве, дами?! Ужас! Мен ме мързи да се бръсна веднъж на две седмици (говоря за лицето), вие веднъж на два дни (не говоря за лицето ^^)

Guest
    на мен ми харсва да има коми по срамните устни. Само си оформям отгоре прически и тва е.

Бръсна се целята и ми харесва да е една гладичка А за колата маска...ммм ефекта е дъготраен ама мн боли за тва за ся не мисля да пробвам,може би след година два да се навия ама за ся нямам такива изгледи[/b]
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

ми аз действам със самобръсначката.Гледам да не остават много косми,но точно там някъде при срамните устни имам но тях не мога да ди махам.Не съм пробвала с кола маска и незнам какъв е ефекта.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Кола Маска - Всичко се маха (много ясно )

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от chestra_f
    Според зависи...
    И аз така мисля самобръсначката и ми е добре....

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Vsi4ko pod noja!!! \/

az da vi kaja 4e i az se brusna i nqkoi be6e spomenal za pup4ici-te se poqvqvat v na4aloto!sled kato izvestnno vreme postoqnno se brusne6 nqma6 takiva problemi!az daje ve4e ne moga da izdurjam ako ne se obrusna na 4tiq den!poprincip za da sam gore dolu bez kosmi trqbva pre 3 dena da se brusna :P

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi sus samoobrasna4kata 4e po burzo i bezbolezneno

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Абеееее направо си кажете да живее самобръсначката и това е!! хихи верно с нея е най-лесно,но за краката там да живее кола маската! хихихи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си