- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам я -как да и го кажа?
леле днес направо полудех тя се срещха там с некав и после ми званна да ходя да я посреща в центара отидох и докато се прибирахме тя ми разказа кво са правили каде са ходили нищо чак толкова не се е случило можду тях но така се вбесих и ако го бех видел тоя щех да го пребия напрао се разбих да ревнувам тя усети че ми стана нещо но пак не и признах мамка му ще се побаркамммммм и още повече се влубих в нея
Заставаш пред нея и право в окото!Ама не на ляво не на дясно....в окото![]()
Виж я и й кажи "обичам те".Първоначално написано от луд умора нема
Или пък се застреляй...върши работа...ще ти улекне!
Ei ... ama nali ste tolkova dobri prqteli ... togava kakvo ti prechi da i kajesh ili da i dokajesh ili da i napravish edna strahotna iznenada s koqto da si izleesh chuvstvata kum neq tova bi q trognala ... i nqma da te vijda kato priqtelq na koito si izliva dushata a i mom4eto s koeto moje da e i da q razbira i veche q poznava i znae kak moje da e shtastliva!
Vsi4ko idva za da si otide ostava samo spomena za tova koeto e bilo i nikoga nqma da bade...!!!
утре вечер сме на купон и мисля там да деиствам пак ще видим кво ще стане пожелаите ми успех
Дааам така е като не ис мноо готин немаш касмет в лубовта земи се грамни шото за ко йижееш тогава ште попитам кайете ми зашто трябва да се примирявам с това че друго момче ходи с моята лубов аз ште ви кажа прчетете наи отгоре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и после пак
и накрая
извинете ме за правописните грешки
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе от такива като теб ми е дошло до гуша много отворкоци се навадиха ама кат се сбласкате с проблем веднага клекате деба олигофренитеПървоначално написано от еvercool