- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам я -как да и го кажа?
здравеите значи с едни момич се познавамв от много отдавна и сме много ама много добри приятели но аз запо4нах да се влубвам и сега мисля че наистина я обичам според мен и тя изпитва нещо кьм мен но не сам сигурен моля помогнете ми дайте сьвети как да и го кажа защото вече не мога да крия
Излей си душата пред нея. Така ще ти олекне и ще разбереш дали и тя има някакви чувства към теб.![]()
Успех.![]()
Проблема ти е много гаденСпоред мен просто трябва да седнеш и да си поговориш с нея! Да и разкриеш чувствата си или по-скоро и кажи в началото че имаш интерес към нея за да не я стреснеш! Щом ти е толкова добра приятелка от доста време значи ще те разбере
И още по-добре ако и тя изпитва същото! Е... успех ти пожелавам!
![]()
˙·٠•●۩۞Kraleva๑۩ ●•٠·
Просто поговори с нея, но сега ако си по-срамежлив вече не знам!
Но за всеки случай говори с нея!
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
поговори с нея.кажи и кво чувстваш.щом мислиш че и тя има некви чувства към теб действай.нищо не губиш ако опиташ.кажи и за да не зажаляваш после че не си го направил.айде Успех!
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Обичта не се казва - тя се показва. И аз мога да кажа на въпросното момиче,че я обичам ... и кво?! Когато кажеш на някой, че го обичаш той трябва да знае вече. трябва да се научиш да показваш чувствата си.
мерси за отговорите явно ще трябва да седна и да обсаадя всичко с нея защото ако не го направя ще се побьркам или после ще сьжелявам мерси за помоща. Ако някои е имал подобен проблем нека сподели[/url]
Наистина е най-добре да поговориш с нея. Щом се познавате от дълго време би трябвало да не се притесняваш да говориш с нея. Просто си сподели всичко което ти е на сърцето, ако момичето е свястно няма да има проблеми дори и да не те харесва. А ако и тя те харесва.. какво по хубаво от товаПросто се изяснете.
nali ste si priqtel4eta,trqbav da i kaje6,puk kvoto ima da stava 6te stava!
Tи не и го казваи ,а направо и го докажи колко я оби4аш КЪСМЕТ![]()
moje da i napi6e6 pismo
абсолютно съм съгласна с пепи!Първоначално написано от WILD__BOY
ние се канм това лято да ходим заедно на море с компания и мисля там да и го кажа кво ще кажете дали там ще е по добре или преди тва да действам
Ми казваш и го с уста. Отиваш - "Обичам те" =)
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
.....kato nachalo mojesh da si opravish pravopisa...
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Според мен няма смисъл да чакаш чак до морето. Ако се провали нещо работата за морето, ще съжаляваш за изгубеното време. Надъхваш се просто, отиваш и й казваш. Тя няма да те изяде, спокойно![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
Внимавай само после тя да не злоупотребява с чувствата ти.А ти и тя на колко сте???
Такам...много яко може да си развалиш приятелството с това момиче.Първо виж какво мисли по въпроса.Например кажи и че твои приятел е казал на най-добрата си приятелка подобно нещо и виж реакцията и за да знаеш какво да правиш.По добре според мен да си я харесваш без тя да знае отколкото да и кажеш и повече да не се видите и да развалите приятелството си.Лично мнение [-o<
Погледни навън, не, не вали това са моите сълзи и страшно много ме боли.Искам да е лято, а слънцето да си ти.Кажи обичаш ли ме или ще продължава да вали?
kak?ne e mng trydno
prosto kazva6 i tolkoz![]()
![]()
![]()
nqmq da te izqde.xaxaxaxaxax
Пич тя сигурно ще претпочете да си останете много добри приятели.Защото ако трагнеш с нея се някога ще скасете и тогава кво?Вече няма да искаш да я видиш.Ти каза че сте много добри приятели,тя няма да иска да рискува приятелството ви.
Трябва да поговориш с нея и да, и кажеш какво чустваш.Сащо да и кажеш че не искаш да я загубиш като приятел каквото и да стане.
Но парво помисли какво ще направиш като скасате?
Това е лично мое мнение!!!Аре успех
Знам го от личен опит.
мерси за мненията трябва много добре да обмисля нещата и да действам по някакав начин защото така не се издьржа или и казвам или преглащам и забравям чувствата си.А относно вапроса на колко сме години и двамата сме на 17
Еми внимавай и виж...тя обвързва ли се с такива на нейната възраст???А ти си нямаш приятелка нали???Защото става много гадно
ами защо не и кажеш в прав текст какво чувстваш? нищо не губиш, а и ако мислиш че тя изпитва някакви симпатии към теб няма да има никакви проблеми! ние момичетата обичаме да ни казват истината в очитеизобщо не губи време , защото докато много умуваш може някой друг да те изпревари и да ти я вземе пред очите...! а вие от един клас ли сте или имате обща компания?
mi pogovori s neq priznai i si4ko
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...