Imah priqtel predi 1 sedmica s koito hodihme 11 meseca.Vsi4ko be6e idealno(karai 4e ponqkoi put kusah me i na sledva6iq den pak trugvah me i malko se pokarvame kakto vsqka dvoika)Az davah vsi4ko za nego i toi su6to,toi postoqno mi pomagae6 kogato imam problem mn se obi4ah me.Na6ata lubov be6e lubov ot pruv pogled zapoznahme se i sled 2 4asa ve4e bqhme zaedno i mn 6tastlivi.No doide edin periot predi okolo 1 mesec prez koito moite 4ustva se izpariha no ne mu pokazvah i se durja6 kakto obiknoveno.Ima edno momi4e ot moq klas s koeto bqhme mn dobre fr az davah vsi4ko za neq i tq su6to za men ,no re6ih da q zapoznaq s priqtelq mi i ot tam vsi4ko se oburka.Toi iska6e da me nakara da revnuvam i po4na da q pregru6ta pred men a az ne revnuvah i toi mn se izdrazni 4e ne revnuvam i se upita po vsqkakuv na4in da me nakra da revnuvam no ne uspqva6e.I edin den utidohme az i "moqta fr" v babata na priqtelq mi da piem kafe i az se durjam mn gadno zaredi tova 4e toi i se natiska i toi me popita dali iskam da sum s nego az mu kazah ne i skusah me i sled 5 minuti izvika "moqta' fr v drugaat staq i togva toi i e predlojil da trugnai i tq se suglasila i na sledva6iq den sa se naebali.Az mu se molih da e pak s men no toi postoqno mi kazva6e ne i ne i ne i na men mi stava6e vse po kofti i kofti i re6ih da izlziam s edno mom4e ot negovoto daskalo i toi razbra i na su6tiq den mi se obadi da mi se moli da sum pak s nego 4e e s neq samo zaredi sexa i svirkite ama az mu kazah 4e 6et si pomislq i 6te mu kaja i na sledva6tiq den trqbav6e da mu kaja i to4no re6ih da se vurna pri nego ama se ksarahme i toi kaza 4e nqma smusul da sme zaedno i az go prieh.Na sledva6ti q den se vidqh me i toi mi kaza 4e mn me obi4a vse o6te(vse pak 11 meseca ne e malko vreme)I toi kaza 4e ne moje da re6i s koq da bude i kaza 4e 6te hodi s dvete 1 sedmica i 6te re6i s koq da bude i az tupata re6ih i taka edna sedmica ad.Az ne izdurjah i trugnah s edno mom4e za da go zabravq i skusah s nego i toi re6i da e s neq.Obadi mi se po tela su6tiq den i mi kaza 4e 6tql da izbere men ama 6tom sum kazala na taq ot moq klas 4e hodi s dvete ve4e nqmalo 6ansove a na men ne mi puka6e za6toto ve4e bqh s drug i sled 2 dena mi se obadi kum 2 4esa ve4erta da me pita dali sum sama ili hodq ve4e s nqkoi i az mu kazah da i toi otka4i mole6e me da sum s nego ama az mu otkazvah za6toto bqh mn naranena i ne moje6 da sum s nego ve4e za6toot bqh s drug toi mi reve6e po tela i me moli6e i az mu kazah 4e sled 5 dena 6te re6a.Minaha 2 dena i mu kaza 4e reva6am da sum s nego.Otidoh v tqh i toi mi izrusi 4e e o6te s Moiqta fr i mu kazah da kusa s neq ina4e men nqma da me vidi i toi sksua s neq po tela i na drugiq den vijdam taq mur6a da otuva kum tqh i az mu zvunq i go pitam kakvo pravi taq vuv vas i toi vika samo da se vidim i az mu vikam da se ebete nali i toi vika az ve4e re6ih da ne sum s teb samo me nervi6 i me qdosva6 taka 6te e po dobre za nas da ne sme zaedno i z re6ih i ve4e go bqh zabravila ne hodihme pove4e ot 1 sedmica i toi mi se obadi dase vidim.Vidqh me se i vse edno ni6to ne se be6e promenilo be6e si su6toto toi me pregru6ta6a i mi kazva6e 4e iska da e s men ama az ne.Ve4erta se prebrah i mu se obadih i mu kazah 4e iskam pak da sme zaedno i bqhme 3 dena.Na tretiq den ot na6eto posledno hodene toi mi izrusi po tela 4e go draznelo glasut mi i ne samo go nervq i z u kazah da ne me tursi ve4e i tova be6e posledniq ni razgov za nas dvamata.Toi vseki den mi se obajda da me 4ue no samo tova.Toi hodi s taq ot moq klas zaredi sexa,toi daje nqma 4usvat kum neq.Sam mi go e kazvam i mi e kazvam 4e men mn me obi4a no kak edin 4ovek 6te me obi4a i 6te me naranqva.Molq vi obqsnete mi tova ne6to za6totot az ne moga da si go obqsnq.I nai vajnoto nz kakvo da pravq sega mn mi lipsva i vse o6te go obi4am no znam 4e nqma smusul da sum pak s nego pls pomognete mi PLS PLS HELP