Ако цяло лято бягам на стадиона,спазвам някаква диета и от време на време посе6тавам фитнеса, колко килограма 6те сваля горе-долу според вас и изоб6то 6те ми помогне ли бягането?и о6те едно вапрос4е: предполагам като бягам гардите ми 6те се смалят после 6те пораснат ли пак?аз сам на 12 по4ти 13 септември 6те ги навар6а. моля Ви помогнете ми! [-o<
П.П. сайалявам ако темата ми се повтаря ама ни6то не намерих
spored men,nqma smisal da spazva6 to4no nqkakva opredelena dieta,prosto qj predimno plodovei zadljitelno bqgai na stadionane moga da ti kaja kolko kg 6te svali6 oba4e opredeleno trqbva da ima efekta \za g1rdite 6te se smalqt-DA,posle ako si varne6 kg bi trqbvalo i te da naedreqtUspeh
щом си на 13 кфа диета те гони па теб !
ако искаш да си стегнеш тялото задължително тичай на стадиона и прави коремни преси и подскоци
недей да се подлагаш на диета а се ограничи от сладкото и тестеното Яж повече плодове и ще видиш че ще има ефект
Не е нужно от толкова малко да спазваш диети, защото може да си навредиш по този начин
Тичането си е полезно препоръчва се за всички (ако искаш да услабнеш тичаи с повече дрешки по тебе та да се потиш)
А доколкото за храненето избягваи мазните продукти, по малко хлебни изделия яж и най важното, но не на последно място вечерата да си е ядеш рано не по късно от 6 часа
По този начин ще свалиш килограми, но недей прави диета
Ako se zanimavash s nqkakyv vid sport nezavisimo kakyv e toi,garantiram ti,che shte otslabnesh i shte si pooformish tqloto.A otnosno gyrdite - ako spresh da trenirash i se otdadesh na myrzel estestveno,che shte ti porasnat pak