- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нужда от съвет...моля ви..страх ме е
Хора, първо искам да ви кажа АДСКи много ви благодаря за подкрепата съветите и...всичко изобщо, щот в момента са ми адски нужни...просто сега имам мн силна нужда от подкрепа-ако не мога да разчитам на семейството си, то поне на вас и на приятелите си знам, че мога да имам доверие!!! Мн мн благодаря за коетоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми общо взето положението май наистина към игнориране отива. От 2 дни( буквално) не съм виждала майка ми, не че не си е вкъщи, напротив-аз я отбягвам и тя мен....и мисля, че така е по-добре...баща ми...вчера дойде в стаята ми( аз очаквах, че идва, за да говорим за случилото се), но не за др. а да земе НЕЩО..., казах си-щом решава да е безучастен,и не иска да ми помогне- нямам друг избор, освен сама да се оправям...По дяволите, а знаете ли кое е най-тъпото не ме инт че се скарахме и така нататъка...яд ме е, че аз съм им единствено дете, края на срока е за бога, имам практики, тва онова, гоня успех-а тях не ги ебе за нищо...разбирате ли, понякога имам чувството, че наистина не ги е грижа. Разбирам, че са заети, имат работа и т.н, но все пак...едно дете имат да се грижат за него, а като гледам по добре им е без мен...нз....започвам да си променям адски мн мнението ми за тях-тва мнение което съм си изградила до този момент за тях, вече го няма...
Реално погледнато ми остават 3 години до пълнолетие така че...просто ще чакам, дотогава нещата може и да са се оправили, но държанието на майка ми, надали, тва го знам със сигурност и винаги ще имам едно наум така че...няма да говоря с нея, просто ще чакам...
...видях, че някои сте споменали физическо насилие, но..не-оределено не е прилагалавъпреки, че заплахите и сичко...много по-сериозно е отколкото физическото, поне в моя случай
Vzemi si puka i ako zanapred imash deca ne se dryj taka s tqh...
Shte se spravish
Къде ми са детските книжки, кажи, о,мой прашен сандък?...
moje bi trqbva da q pita6 za6to misli 4e si vinovna za vs i za6to to4no ti se kara
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
PO- dobre naistina otbqgvai maika si 6toto taka 6te e nai- dobre. I kato navur6i6 18 godinki se maha6 ama si kupi edno jili6te dale4 ot neq. Mnogo te sujalqvam naistina. Aide uspeh i vs nai-hubavo![]()
Ебахти турбо-мамата!Първоначално написано от ot4aqno*
![]()
![]()
хора, май се оправиха нещата, смисъл...3 дена не си талк, обаче вече ни мина и на двете, първо говорих с баща ми и после с майка ми, покрай даскалото и т.н...
но въпреки това...хаха, знам, че случката мои пак да с еповтори, но...другия път( да се надяваме, че неа има де) ще говорим мн сериоЗно!
Не може да става въпрос за споделяне и доверие след всичко станало, но поне вече не се гледаме на кръв, явно е осъзнала какво се случи...то баси...както и да е , засиа нещата се оправиха, мерси за помоща и подкрепата \/
Проблем ти е доста сериозен. Говори първо с баща си. После проведи същия разговор и с майка си. Виж, може проблема да е в теб. Ако нещата продължат така мисля, че е по-добре да се обърнете към семеен психолог и да обсъдите проблемите там.
Ох, милата. На мен не ми се струва удачно, да говориш с който и да е
от двмата ти "родиели", нямаш ли брат или сестра? Или пък баба и дядо, или чичо и леля, при които можеш да живееш. Притеснителен е факта, че ако останеш при ваще...това може да те съсипе, за сега още си в ред, но за натам, росто ще ти разбият нервите и психиката. Може би просто, трябва да се дистанцираш от тях максимално, учи си, гледай минимално да ги вбесяваш, просто си ограничи контакти се с тях, и това е. Прави какво те искат, и гледай да го раздаваш по непукистично, прсото гледай на първо място да запазиш себе си. За по- натам, можеш да помислиш и да се изнесеш, и да се спасиш по някакъв начин, само че трябва да си по- голяма, сега просто няма как...паси се, това е.
Give me your best shot motherfucker!
i kfo kato govori s neq tq pak 6e po4ne da piska i da 4ypi garderobi takiva sa rabotite trq se primirim az smqtam 4e e po hyby da nqma6 roditeli ot kolkoto da ima6 i da ne gi 4yvstva6 kato takiva za6toto tovae pri men sa6totoПървоначално написано от SuMmEr_F
Трябва да проведеш един много сериозен разговор с баща си и да го питаш защо стои безоччастен каква е причината да не те защитава. Как може да то вдига нож шред учите на баща ти![]()
![]()
И аз постоянно се карам с майка ми . Една дума неможеме да си кажем без да се скараме , ама се някой трябва да отстъпи и аз млъквам .След 5мин. си говориме се едно нищо не е станало . И с баща ми се карам (ама на него аз му се карам) и с брат ми се карам , удрял ме е някой път ако много го дразна , ама к'во ? Не ми дреме живея си.... И ако майка ти каже нещо а ти си на друго мнение не го казвай .. казвай "ДОБРЕ"(мама много се дразни така
) а бащ а ти къв мъж е (с извинение)!!?
Не знам... и аз съм в подобно положение, майка ми просто изчатква понякога и се започват лудите скандали, съсипа ми нервите, направи ме истеричка... немога да се контролирам понякога по време на скандал... Но това, което се случи веднъж и оказа голямо влияние НЕ КАЗВАМ, ЧЕ Е ПРАВИЛНО, НО ТОВА СЕ СЛУЧИ И ИМАШЕ ЕФЕКТ! Значи скандала се разрази за няква ГЛУПОСТ, КАКТО ВИНАГИ и майката почна да ме зямеря с ЧАШИ, наричаше ме с всякакви обидни думи... накрая се опита та счупи един часовник в главата ми, за щастие не уцели. Аз седях през цялото време и нищо не казвах, просто я гледах, бях решила, че тва ще ми е новата тактика, но на момента с часовника не издържах и отново изпаднах в едно от онези състояния, в които не знам кво правя и станах, взех стола, на който седях и го забих в земята с всичка сила! Не знам как, ама тоя стол се разглоби тотално, ква беше тая сила от мен, идея нямам! След тва праснах 2-3 врати докато стигна до моята стая и останах там. А на нея ченето и увисна. Като видя, че и аз няма да си седя просто така започна да се съобразява кво прави... май и нея я хвана страх от мен... може да пробваш, ако мислиш, че можеш...
The art of love is not to let your heart get broken !
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ~Amalia~
Probfai se spokoino da pogoforish s neq kaji 4e sajelqvash(daje ako ne si vinovna ti) kaji 4e iskash da ste po-blizki i takifa gluposti!Uspex..dano neshtata da se oprafqt!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от ot4aqno*
![]()
Човек ака продължават така нещага ще ме извиняяяш ама кажи на майка си да се прегледе че ст ес ножове.......
spoki4!po4ti vsi4ki gi imame teq problemi,govori s maika ti,nadqvam se,4e,ako ima jelanie i ne e zaslepena ot gordostta si,6te te razbere.a,kakvo 6te stane,ako govori6 s ba6ta ti?
Banda narkomani,piqni,zalqni,ot jivota pre-e*ani...
spoki4!po4ti vsi4ki gi imame teq problemi,govori s maika ti,nadqvam se,4e,ako ima jelanie i ne e zaslepena ot gordostta si,6te te razbere.a,kakvo 6te stane,ako govori6 s ba6ta ti?
ami potyrsi si pravata nqkyde.maika ti ne e sbosobna da te otglejda.mislq che ima nujda ot lechenie.![]()
govori s va6te ednovremennoi im kaji kakvo 4uvstva6 i misli6
leleeeeeeeeee,a az si mislex,4e maika ti da te nari4a kyrva e gadno-taka pravi moqta. tvoeto polojenie e adski gadno,no si mnogo malka ,za da po4ne6 da se izdarja6 sama.za tova pogovori s baba i dqdo ili s 4i4o i lelq si,vaob6te s nqkoi rodnina,koito 6te te razbere i 6te moje da te izdarja pone dokato stane6 na 18.spored men,oba4e e xubavo da otide6 do socialnite ,otdela za zakrila na deteto i da se konsultira6 s tqx.ne e lo6o da pita6 kak roninite,pri koito otide6 da jivee6 da spe4elqt pravata nad teb,za da ne ti vravqt problemi kato trqbva da se podpisvat na dokumenti,za6toto ti si pod 18 godini. samo ne se panikiusvai,opitai se!uspex!!!!!!!!!!
Нормалната комбинация между критическа възраст и пубертет.Никой не отстъпва.Няма какво да направиш , освен да търпиш..Уверявам те , нещата няма да са така задълго.Или ще стане по зле , или лека полека ще почнат да се оправят .. Всъщност тоя процес може да трае и по - дълго , та въобще да не разбереш , че нещо се променя . Същият проблем имам с баща ми , нормален диалог не може да проведем за повече от 5 минути .. Живея , но при мен проблема е малко по - различен все пак .. По - сложно е , но трудното мина
.Няма защо да се притесняваш , само това ще ти кажа .. Не гледай като приоритет на това да помогнеш по някакъв начин на майка си .. Те с баща ти трябва сами да предприемат нещо , а не да очакват дъщеря им да оправи семейството..Казвам го , защото аз се опитвах да правя това 2 поредни години (на 13 и на 14 ) и бях като парцал , постоянна депресия .. изобщо , смисъл нулев.
Но ето и хубавата страна , с баща ми вече провеждаме нормални разговори .. по 15 минути , без да викнем :О .. Е , разбира се през ден два се сдърпваме , но аз просто отстъпвам . Няма да се предаваш , всичко ще мине .. Надявай се това с ножа да е било кулминацията и отсега нататък майка ти да се е поосъзнала и лека полека нещата да се оправят .. Успех.
opitai da pogovori6 s neq, a ako tva ne stane prosto se otdrapni i iz4akai da se iznese6 ot vka6ti, nqkoi hora prosto ne zaslujavat da imat deca
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand