.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Hybrid View

Guest
    Поговори с нея и я попитай за6то се е държала през цялото това време толкова студено и защто продалжава да те отблъсква.Сподели с баща си как се чувстваш.Не е нормално една майка да се държи така с детето си и баща ти да е предприеме нещо.Аз винаги самс е разбирала с моята майка и изобщо не одобрявам подобни неща които стажат с теб Хайде успех

Guest
    Поговори с нея и я попитай за6то се е държала през цялото това време толкова студено и защто продалжава да те отблъсква.Сподели с баща си как се чувстваш.Не е нормално една майка да се държи така с детето си и баща ти да е предприеме нещо.Аз винаги самс е разбирала с моята майка и изобщо не одобрявам подобни неща които стажат с теб Хайде успех

PEpIty__:))
    Guest
    Миличка ,имаш най-добра приятелка или Друг близък който е запознат с този проблем и винаги е готов да ти помогне?!?Нали така...чуй ме сега...аз ако бях на тебе щях да отида при баща ти и да му кажа до кога ще си затфаря очите и коя е тази жена всъщност. В никъкъф случай не се опитвай да говориш с нея (не че не си) РАзбирам че не става.Ако баща ти пак се направи на сляп и глух кажи му че си сабираш багажа и си тръгваш...така и направи отиди за известно време при посочените горе хора за които те питах...и така...сега е момента поне е лято няма училище...НО не отивай при роднини...не казвай къде отиваш...Нека те потърси сам...Погови с него ама гледай онаиз лудата да е разбере че може да стане лошо...като глеам и гардероби чупи...От къде си ?!?Аз съм от карлово...ЕЛА У НАС В КРАЕН СЛУЧАЙ)Успеххххх с тебе съммммммммммммммммммммммм ммммм \/

PEpIty__:))
    Guest
    Абе хора не разбрхате ли че с таааааа психопатка не може да се говори?!!?!?!?Още некой да напише"поговори с нея'А?А??А?А

Голям фен
    да и аз мисля че не е добре да говори с нея щото нещата ще се усложнят тя явно е психически не добре и трябва на всяка цена да отиде на психолог и аз почти секи ден се сдърпвам с майка ама после сичко се опрая ....
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    така е като не възпитавате родителите си на време тупалки...замери я със некой стол и си излезни \/

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Trqbva i ti i ba6tati da sednete i dapogovorite s maika ti......za6toto naistina poljenieto v koeto se namira6 e ujasno gadno aide mili4ka...Yspex
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    In your mind~
    Според мен трябва да поговориш с баща ти...ясно е,че с майка ти няма да стане...мноу кофти ситуация...

Аз също много се карам с наще,по-специално
    с майка ми,но тФа майка ти да те заплаши с нож е
    наистина ... нямам думи
    Мисля,че трябва да говориш с нея,с баща си също -
    ако от това няма никакъв ефект потърси някФа помощ от роднини/приятели
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Говори с баща си за това.

Да ти кажа попринцип майките са си НЕРВАЧКИ! Аз с моята се карам редовно но такива чак работи като счупен гардероб не е имало!Нз доколко вобще ще можеш да говориш с майка са щом се държи така,но пък можеш да говориш с баща си!Опитай да му кажеш всичко което мислиш!Аиде УСПЕХ

Guest
    ami spored men e po dobre da govorish s ba6ta si.. i my obqsni edin vid spriqteli s nego i mu kazvai si4ko kfoto vyrshi maikaa ti puk nz probai...YSPEX

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    bih se mahnal ot nas na tvoe mqsto.... stranno li na men li mi se struva no predi vreme bqha puskali absolutno su6tata tema

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

ot4aqna*otnovo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PEpIty__:))
    Миличка ,имаш най-добра приятелка или Друг близък който е запознат с този проблем и винаги е готов да ти помогне?!?Нали така...чуй ме сега...аз ако бях на тебе щях да отида при баща ти и да му кажа до кога ще си затфаря очите и коя е тази жена всъщност. В никъкъф случай не се опитвай да говориш с нея (не че не си) РАзбирам че не става.Ако баща ти пак се направи на сляп и глух кажи му че си сабираш багажа и си тръгваш...така и направи отиди за известно време при посочените горе хора за които те питах...и така...сега е момента поне е лято няма училище...НО не отивай при роднини...не казвай къде отиваш...Нека те потърси сам...Погови с него ама гледай онаиз лудата да е разбере че може да стане лошо...като глеам и гардероби чупи...От къде си ?!?Аз съм от карлово...ЕЛА У НАС В КРАЕН СЛУЧАЙ)Успеххххх с тебе съммммммммммммммммммммммм ммммм \/
    Сладко, мн благодаря за предложението , адски мило, но за съжаление не съм от Карлово...иначе с удоволствие, най-малкото щях да искам да се видим!
    иначе Хора, не мислех, че ше ми се налага да пиша в таа тема отново, адски благодаря за подкрепата и съветите(отново)...
    Нз, май..просто аз съм си каръче...нещо никак не ми върви...със смейството по-конкретно.
    Както тъкмо си мислех, че нещата така горе-долу са се поуспокоили, с майка се разбирахме сравнително добре напоследък(не мои са каже-разбиране, просто нормални разговори и т.н...) и неска напрао ми идваше да се удавя, честно...начи..бях на плаж сутринта с приятели...докато бяхме във водата с една от приятелките ми мн яко си треснахме главите( тя се беше навела, а аз над нея), на мен мн яко ми се натърти носа и окото ми са е подуто и има зачервено мн яко като охлузено такоа стои, а носът ми е подут и син хах...след сблъсака така болеше ме, нали, ма нищо по-сериозно...тръгнахме нали и по-пътя така ми мина общо зето, не ме болеше мн...когато се прибрах обаче не каах на майка ми, че с приятелката ми сме се сблъскали, а й каах, че като съм лягала на хавлията, чантата ми е била пред главата-с тел-а и ключовете, щото иначе щеше да обвини момичето( която ми е най-близка в момента), а тя не беше виновна...отиде майка ми до аптеката такаа, ма супер притеснена, купи ми некви хапчета, глупости да съм била пила, по-бързо да ми мине, аз мн се ядосах, рев, глупости...ВИКАМ-нямаше нужда, не е неква рана или нещо, казах й, че от самосебе си ще мине-а тя:..ае върви..отивай при онея курви да те оправят, като не искаш майка ти, ся пак ми дигаш нервите, аз искам да ти помогна, а ти се дърпаш...и аз: по-добре дас е бях удавила викам, поне няаше да тряа да търпя това...и пак същото, то врати ли не се блъскаха,не ме ли заплашва, че ши ма пребие...накрая й казах, викам мен не ми е ся заради раните, страх ме е от тебе, от държанието ти, атя пак искала да пмогне, защо аз съм се била държала така с нея...! Казах й го-От страх........дали най-накрая ще се замисли над държанието си с мен!? дано...защото вече сичко тва адски зе да ми омръзва...а относно роднините-единствено се сещам за баба ми, но..тя е мн болна, самичка е , не искам да я притеснявам, шото само тва и липсва! а другите ми баби...на другите роднини просто не мога да разчитам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си