- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нужда от съвет...моля ви..страх ме е
Поговори с нея и я попитай за6то се е държала през цялото това време толкова студено и защто продалжава да те отблъсква.Сподели с баща си как се чувстваш.Не е нормално една майка да се държи така с детето си и баща ти да е предприеме нещо.Аз винаги самс е разбирала с моята майка и изобщо не одобрявам подобни неща които стажат с тебХайде успех
Поговори с нея и я попитай за6то се е държала през цялото това време толкова студено и защто продалжава да те отблъсква.Сподели с баща си как се чувстваш.Не е нормално една майка да се държи така с детето си и баща ти да е предприеме нещо.Аз винаги самс е разбирала с моята майка и изобщо не одобрявам подобни неща които стажат с тебХайде успех
Миличка ,имаш най-добра приятелка или Друг близък който е запознат с този проблем и винаги е готов да ти помогне?!?Нали така...чуй ме сега...аз ако бях на тебе щях да отида при баща ти и да му кажа до кога ще си затфаря очите и коя е тази жена всъщност. В никъкъф случай не се опитвай да говориш с нея (не че не си) РАзбирам че не става.Ако баща ти пак се направи на сляп и глух кажи му че си сабираш багажа и си тръгваш...така и направи отиди за известно време при посочените горе хора за които те питах...и така...сега е момента поне е лято няма училище...НО не отивай при роднини...не казвай къде отиваш...Нека те потърси сам...Погови с него ама гледай онаиз лудата да е разбере че може да стане лошо...като глеам и гардероби чупи...От къде си ?!?Аз съм от карлово...ЕЛА У НАС В КРАЕН СЛУЧАЙ)Успеххххх с тебе съммммммммммммммммммммммм ммммм \
/
Абе хора не разбрхате ли че с таааааа психопатка не може да се говори?!!?!?!?Още некой да напише"поговори с нея'А?А??А?А
да и аз мисля че не е добре да говори с нея щото нещата ще се усложнят тя явно е психически не добре и трябва на всяка цена да отиде на психологи аз почти секи ден се сдърпвам с майка ама после сичко се опрая ....
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Trqbva i ti i ba6tati da sednete i dapogovorite s maika ti......za6toto naistina poljenieto v koeto se namira6 e ujasno gadno aide mili4ka...Yspex
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Според мен трябва да поговориш с баща ти...ясно е,че с майка ти няма да стане...мноу кофти ситуация...
Аз също много се карам с наще,по-специално
с майка ми,но тФа майка ти да те заплаши с нож е
наистина ...нямам думи
Мисля,че трябва да говориш с нея,с баща си също -
ако от това няма никакъв ефект потърси някФа помощ от роднини/приятели![]()
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
Да ти кажа попринцип майките са си НЕРВАЧКИ!Аз с моята се карам редовно но такива чак работи като счупен гардероб не е имало!Нз доколко вобще ще можеш да говориш с майка са щом се държи така,но пък можеш да говориш с баща си!Опитай да му кажеш всичко което мислиш!Аиде УСПЕХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami spored men e po dobre da govorish s ba6ta si.. i my obqsni edin vid spriqteli s nego i mu kazvai si4ko kfoto vyrshi maikaa ti puk nz probai...YSPEX![]()
bih se mahnal ot nas na tvoe mqsto.... stranno li na men li mi se struva no predi vreme bqha puskali absolutno su6tata tema
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Сладко, мн благодаря за предложениетоПървоначално написано от PEpIty__:))
, адски мило, но за съжаление не съм от Карлово...иначе с удоволствие, най-малкото щях да искам да се видим!
иначе Хора, не мислех, че ше ми се налага да пиша в таа тема отново, адски благодаря за подкрепата и съветите(отново)...![]()
Нз, май..просто аз съм си каръче...нещо никак не ми върви...със смейството по-конкретно.
Както тъкмо си мислех, че нещата така горе-долу са се поуспокоили, с майка се разбирахме сравнително добре напоследък(не мои са каже-разбиране, просто нормални разговори и т.н...) и неска напрао ми идваше да се удавя, честно...начи..бях на плаж сутринта с приятели...докато бяхме във водата с една от приятелките ми мн яко си треснахме главите( тя се беше навела, а аз над нея), на мен мн яко ми се натърти носа и окото ми са е подуто и има зачервено мн яко като охлузено такоа стои, а носът ми е подут и синхах...след сблъсака така болеше ме, нали, ма нищо по-сериозно...тръгнахме нали и по-пътя така ми мина общо зето, не ме болеше мн...когато се прибрах обаче не каах на майка ми, че с приятелката ми сме се сблъскали, а й каах, че като съм лягала на хавлията, чантата ми е била пред главата-с тел-а и ключовете, щото иначе щеше да обвини момичето( която ми е най-близка в момента), а тя не беше виновна...отиде майка ми до аптеката такаа, ма супер притеснена, купи ми некви хапчета, глупости да съм била пила, по-бързо да ми мине, аз мн се ядосах, рев, глупости...ВИКАМ-нямаше нужда, не е неква рана или нещо, казах й, че от самосебе си ще мине-а тя:..ае върви..отивай при онея курви да те оправят, като не искаш майка ти, ся пак ми дигаш нервите, аз искам да ти помогна, а ти се дърпаш...и аз: по-добре дас е бях удавила викам, поне няаше да тряа да търпя това...и пак същото, то врати ли не се блъскаха,не ме ли заплашва, че ши ма пребие...накрая й казах, викам мен не ми е ся заради раните, страх ме е от тебе, от държанието ти, атя пак искала да пмогне, защо аз съм се била държала така с нея...! Казах й го-От страх........дали най-накрая ще се замисли над държанието си с мен!? дано...защото вече сичко тва адски зе да ми омръзва...а относно роднините-единствено се сещам за баба ми, но..тя е мн болна, самичка е , не искам да я притеснявам, шото само тва и липсва! а другите ми баби...на другите роднини просто не мога да разчитам..