- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- hobitata vi
kakvi sa vi hobitata, interesite, lubimite zanimaniq, i kakvo pravite ne s tolkova kef.
P.S. pravq statisti4esko prou4vane mejdu teenajerite![]()
Уоу хобита?Ами аз обичам да правя едно нещо което не е много разпостранено из тийнейджърите и тва е да ходя за риба-доста съм запален.Също така обичам да гледам мачове(Само Левскиии!) както и често играя мачове с приятели.Може да се каже че това са ми двете главни хобита.Има много неща които обичам да правя но те не могат да се нарекат "хобита".Тва е от мен.
New blood joins this earth
and quickly he's subdued
through constant pain disgrace
a young boy learns their rules
Да спя, да се шляя, да гледам филми, да чета, да пиша...да си губя времето![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ми оби4ам да излизам с приятели , да слушам музика , да седя на компа (не 4е седя много де ) .. сигурно има още , но не се сещам
![]()
obojavam da sum s priqtlite si obicham da se razhojdam i kato hobita...sum si shtura i kato chuq muzika nezavisimo kude i kakva pochvam da tancuvam i da i se kefq..obicham mnogo da se smeq obicham i da peq...ama tva ne e za preporu4vane..i obshto vzeto tova
Имам много хобита!Да танцувам и пея,да седя на компа,да чета списания,да излизам с приятели,да ходя на пазар-за дрехи,и още много неща...да слушам музика!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Да гледам тв,да съм на компютъра,разходки,кафета, искотеки
Още от много малка, рисувам с голямо удоволствие. Иначе през останалата част от свободното ми време седя на компютъра, чета или излизам да се мотая някъде. Слушането на музика не ми е точно хоби, защото аз постоянно го правя и ми е нещо като необходимост.
na kompa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imam mn hobita ako po4na da izbroqvam nqma da mi stigne celiq den
2 т. системно.
1.футбол
2.ходене на риба
3.Еврофутбол
4.каране на колело
5.Изобщо всякакъв вид спорт
Da spq,da hodq po kuponi,da sedq na kompa,da izlizam s priqteli ..... obshto vzeto da se zabavlqvam i da si praq kefa.Da jiveq den za den.(koeto mi e losha cherta)
![]()
![]()
edni ot lubimite mi ne6ta koito obi4am da pravq e da hodq cql den po kafeta(sas priqteli),ve4er-po nqkoi drug kupon
,i da pazaruvam(glavo-drehi)
tova sa ne6tata koito obi4am da pravq nai-mnogo.neznam dali mogat da se narekat hobita.
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
moeto hobi ne e razprostraneno daje ne mislq che izobshto syshtestvuva...da cheta medicinska literatura bilo to na BG ili na Engl. Da izlizam.![]()
(Не са подредени в хронологичен ред.)
1. Риболов.
2. Футбол.
3. Еврофутбол.
4. Компютри.
5. Графити.
...и други.![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
браво е тва е![]()
Рисуване
Свирене на китара
Мотаене из парка
Ходене на планинаааааа (:
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
[quote="Циндил-Пиндил"]...
Свирене на китара
...quote]
Dobre li sviri6?
спане
и ядене(то си ми личи но.... НЕ МИ ПУКАА)
другото е уж скейтвам(хахаах)-неискам да коментирам колко съм зле в тая област но се старая
за жалост мързела ми пречи,понеже съм мнооооого мързелива и общо взето -прогрес НЕМА
другото е да си праа разни работи сама-най-вече дрехи ,или по-точно не да ги правя ами да ги донаправям,рисувам си разни човечета и така я карам
и разбира се-музиката съпътвства всяко едно от изброените,че даже и спането
emi seda pred kompa..........![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Излизане с френдове
Размотаване по градинките и парковете с много музика на много дискове
Висене пред ПЦ-то
Четене(Пратчет ест.)
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
mi na compa s priqteli da izlizam da slu6am muzika...![]()