- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тя ме отряза кво да правя
 Отговор в тема
 Отговор в тема

толкова я обичам че немога без нея
а пук тя харесва др. момче а знам кои е дали ше е мн умно да го пребия
ако някои може да ми помогне моляви

Някой да ти помогне да го пребиеш? Ако беше казал да заколим техните през блока шях да се навия.
А пък тя преди 1 година може да е харесвала някой друг?Що не вземеш и него да пребиеш?Я стига!Ти я обичаш(така казваш)би трябвало да се радваш на нейното щастие,а тя е щастлива с тва момче!Пребиването на онова момче ще е супер глупава постъпка.Дори да гочслукаш от бой да не мислиш че по този начин ще спечелиш момичето,или ще й се въздигнеш в очите или пък по някакъв начин чувствата й към момчето ще изчезнат?Напротив-само ще спечелиш презрението й.Остави й да бъде щастлива,с този който иска и недей да се правиш на големия мъжкар.Наистина ,сега сигурно ти е доста гадно,но след време ще я забравиш!Тя нее единственото момиче на този свят

И да го пребиеш и да не го пребиеш се ще си си с пръст в г*зЪПървоначално написано от navits

По добре гледай да се харесаш на мадамата по някъъв начин, щото преди година и аз така бях набил един пич( за което сега съжелявам) и не и хареса на мадамата

Абее за едно момиче да биеш някой дето тя го харесва е ацки тъпо....

мерси ако ми трябва помощ ше те викнаПървоначално написано от djigi

може да има нещо вярно ама .....Първоначално написано от LP_girl_14

ама ако го пребия поне ше го боли него ама за краткоПървоначално написано от Tyson

Да бе мн ще е умно да го пребиеш...направо върха!абе тва ли е решението,щом не те харесва я остави да си живее живота(верно трудно е щом толкова я обичаш но решението е не да го пребиеш).а пък и ако го направиш ще и пандеш много в очите.

няма смисъл...пича не ти е направил нищо!

мерсиПървоначално написано от missito_
тва неми помага мн ама всепак мерси
ей ти май не искаш да чуеш истината!?Първоначално написано от navits

Наистина би било адски тъпо от твоя страна....детинска постъпка!Не го прави
Ахаха и гледаш отиваш да го биеш и оня те спуква от бой щот си келеш. Ахаха. Ще умра от смях.
мерси на вс.
мисля дая оставя да си живее живота и да е щаслива

Първоначално написано от LP_girl_14
mercy за сьветаПървоначално написано от Krem4eto

da go prebiesh e prostashko izpylnenie ot prekaleno nenormalen harakter.nqma smisal.psotavi se na neino mqsto.haresvash veche drugo momiche i tq q hvashta v edna malka ulica i q smazva ot boi.nqma da ti e dobre.ostavi q namira i si bliji ranite.za da obicha drug,qvno si ima prichini.zamisli se nad sebe si.