.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Guest
    MERSI
    az sam momi4eto koeto napisa temata ,no samo s edno mnenie ne sam saglasna izob6to ne sam bavnorazviva6ta opo leka s obidite

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Наистина си е нисък успеха за 6 клас. На мен тогава ми беше най - силната година, а учих хем в елитно даскало тогава. Стягай се за догодина, щото сега не е фатално, но тогава ще ти трябва успех

Ба неиздаржам и ще го коментирам това успех ти тря 10 11 и 12 клас иначе за кво ти е успех да учиш в ЕГ(Езикова Гимназия) и след това да кандидатсваш икономика или маркетинг скрите се ве лапета
    Не мисля, че си прав. Точно в тези години - 5, 6, 7 клас се оформят интересите по предмети - нали точно по тази причина в 7 клас се разделяме на хуманитарен, езиков, природоматематически профил. Точно в тези три години трябва да се чете по всичко еднакво много, за да може ученикът по - късно да може да си каже "Ето, математиката ми се отдава повече от езиците, по - лесно си научавам и по - лесно разбирам материята" . И така да се ориентира.

Re: NA6TE MI SE KARAT ZA OCENKI A TE SA 5

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Цитирай Първоначално написано от momcheto s tupiq nick...
    оважение
    се пише с "у"
    боли ме фара за правописа...а и понякога го правя нарочно...
    не съм чак толкова необразован

Супер фен Аватара на Sarabi
    Надявам се
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен
    Не си избираш родителите. Явно твоите са много амбициозни, може би защото те не са постигнали нищо в живота? Кажи им да не си изкарват на теб това, че мечтите им не са се сбъднали.

Guest
    Един средно интилигентен съвременен човек, в една средно статистическа гимназия може да кърпи успех от над 5.50 почти без да учи. Нивото е крайно занижено. В момента уча само по предметите, които ще са свързани с евентуалното бъдеще висше, но имам успех >5.50 без да си мърдам пръста по другите предмети... Това само подсказва, че преди 7 клас предпологаемо е всичко да е по-лесно.

Мега фен
    В моя клас всеки имаше успех над 5, какво си говорим.

6ти клас дори не съм сънувала 5ици...как мислиш че няма да ти се карат родителите ти, та ти си едва 6ти клас...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Guest
    ZDRAVEITE PAK.AZ SAM MOMI4ETO KOETO NAPIA TEMATA .ZAVAR6IH S 5 I 50 \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ 6TE SI UMRA OT KEF

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си