- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- NA6TE MI SE KARAT ZA OCENKI A TE SA 5
MERSI![]()
![]()
az sam momi4eto koeto napisa temata ,no samo s edno mnenie ne sam saglasna izob6to ne sam bavnorazviva6ta opo leka s obidite![]()
Не мисля, че си прав. Точно в тези години - 5, 6, 7 клас се оформят интересите по предмети - нали точно по тази причина в 7 клас се разделяме на хуманитарен, езиков, природоматематически профил. Точно в тези три години трябва да се чете по всичко еднакво много, за да може ученикът по - късно да може да си каже "Ето, математиката ми се отдава повече от езиците, по - лесно си научавам и по - лесно разбирам материята" . И така да се ориентира.Първоначално написано от Nekasa4a
боли ме фара за правописа...а и понякога го правя нарочно...Първоначално написано от Sarabi*
не съм чак толкова необразован![]()
Надявам се![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Не си избираш родителите. Явно твоите са много амбициозни, може би защото те не са постигнали нищо в живота? Кажи им да не си изкарват на теб това, че мечтите им не са се сбъднали.
Един средно интилигентен съвременен човек, в една средно статистическа гимназия може да кърпи успех от над 5.50 почти без да учи. Нивото е крайно занижено. В момента уча само по предметите, които ще са свързани с евентуалното бъдеще висше, но имам успех >5.50 без да си мърдам пръста по другите предмети... Това само подсказва, че преди 7 клас предпологаемо е всичко да е по-лесно.
В моя клас всеки имаше успех над 5, какво си говорим.
6ти клас дори не съм сънувала 5ици...как мислиш че няма да ти се карат родителите ти, та ти си едва 6ти клас...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
ZDRAVEITE PAK.AZ SAM MOMI4ETO KOETO NAPIA TEMATA .ZAVAR6IH S 5 I 50![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()