Zdraveite na vsi4ki zna4i iskah da popitam kak bihte postapili ako bqhte na moito mqsto ..
a do temata zna4i hodih sas edno mom4e blizo 6 meseca i malko,skarahme me se jestoko i se razdelihme uj z amalko vreme ,a tova to4no stavashe kogato az imah sasteznaie i zaminah ostavih go sam sas nadejdata 4e 6te misli za nas,vra6tam se i ve4e go gledam sas druga ,a tvardeshe 4e mnog me obi4a povtarqshe go neznam kolko pati be6e mnogo mili4ak i izvednaj stana studen i nezra4en,opitah s eda govorq sas nego a toi mi otgovarqshe "ostavi me,ne6ta da govorq za tova sas tebe"
az mu znam slabite mesta i moga da go napravq moi za nula vreme no gledam 4e mai e shtastliv sas novoto momi4e pak i kakvo mi e napravila tq 4e da i go razvalqm, i na vsi4koto otgore toi e sas neq na bar4e , a az na sasednoto separe io nesprq da me zqpaza6toto imashe edno mom4e do mene,Molqvi kajete kakvo da pravq stra6no sam oburkana ,pak i ne6ta da razvalqm nikoe 6tastie ne e v stila mi (( no taka az 6te stradam super si go bi4kam :