.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Сега аз не заемам ни1ия позиция но...мисля,че макар да се грижи за детето то ще усети нужда от баща.Не мислиш ли?Само искам да ми направиш една услуга-постави се на мястото на детето независимо дали е малко или не и като гонаправиш ми пиши

Супер фен
    Ami to i moite roditeli sa se razdelili kogato sam bila mn malka,no az ne sam usetila lipsata na bashta

още една..........
    Guest
    Вие сте ебаси хората,заклевам се!Изкарахте сте се сууупер морални типове и всички,които правят нещо,което вие не сте,са КУРВИ и нз още кви...
    Много е лесно да съдиш някой..А опитахте ли се да се поставите на нейно място...Замислихте ли се за това:Какво ли е да си ВЛЮБЕНА В ЖЕНЕН МЪЖ?!?!?!?!
    Много е лесно да слагаш етикети на някого....Много е лесно да хвъляш камъни по чуждата глава.Само се надявам някой ден вие да не сте на нейно място...
    А колкото до мацката...пожелавам ти много здрави нерви,момиче,защото ще са ти нужни...И само едно запомни:Не приемай винаги обещанията като:Ще се разведа и ще съм само с теб за чиста монета.Не съм запозната с твоя случай,не си казала дали не си ти причината за кризата им,но внимавай...Желая ти много щастие! И недей да се влияеш от хорското мнение,защото много повече съжаляваме за нещата,които не сме имали смелост да направим,отколкото за вече сторените!

Moje bi po skoro... pa4avra (iztrivalka).Dori da ima 4uvstva kum tozi muj vruzka e napulno bezsmislena.Da si lubovnica,da se krie6....glupavo i sqka6 momi4e vtora ruka samo kato mu se ebe da te tursi.Poprincip tva e prednazna4enieto na lubovnicite
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    не мисля,че си курва.
    а ти и той от колко време сте заедно? тоест ходите или и аз нз как да се изразя по точно?

Повече от фен
    Вижте какво.Тя ни разказа ситуацията.Приехме я по различни начини. Всеки има различни виждания.Въобще си нямам идея какво точно се случва,не искам и да знам. Айде със здраве,живейте пък...каквото е писано да се случи,ще се случи

Супер фен
    Zakfo obvinqvate momi4eto. Vqrno, 4e e nqkoe bez nikakvi skrupoli, nqkakvi nedorasla ku4ka, koqto ponqtie si nqma ot jivota
    NO...
    AKO EDIN BRAK E DOSTATU4NO SILEN I PARTNIORITE SA ISTINSKI SPLOTENI, to edno momi4e ne moje da razvali tazi vruzka. Ne zavisi samo ot momi4eto...moje i samiq saprug da e nqkuf idiot...

Голям фен
    Нищо не мисля за тези момичета да ходят ако искат и с маймуни все ми тая.
    А на авторката на темата - честито поредната заблудена овца - в кърпа си му вързана докато си поиска. Много ясно, че ще ти говори колко не обича жена си, как ще се изнася, как само чака удобния момент, колко е зла и ужасна - ако ти обясняваше колко държи на нея ти щеше ли да си с него? Хайде успех с твоя човек вярвай в любовта и се надявай както се радваш, че си си хвнала голям и опитен кавалер , който знае какво иска една жена да не останеш с пръст в уста и разбито сърце .

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Фен
    Град
    Plovdiv
    Mi nz dali si K***a no opredeleno si porednata malka pikla koqto si misli 4e e ne6to pove4e ot naborkite si I 4estno da ti kaja mislq 4e si si namerila maistora- jenen tupka4 deto iska mladi4ko i glupavi4ko koeto da e vinagi na razpolojenie!!! Momi4e kolkoto i da si hlutnala po nego nqma da ti e 1viq nito posledniq- po dobre da se potru6ka6 2 3 meseca za nego otkolkoto da si gubi6 vremeto i da razvalq6 brakove - ne 4e i toi e stoka , no 6tom luje jena si za6to puk da ne luje i teb??? Misli s taq glava - tq ne e samo za ravnovesie na ramenete ti !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от reinalda
    tq kakto i toi imat 4ustva edin kam drug.
    Хахахах дааааа!!! Абсолютно Само ми обясни какви чувства може да има 25 годишен ЖЕНЕН мъж с ДЕТЕ, към 17 годишна неоринтерина малка пачавра
    @авторката на темата: момиче осъзнай се бе. Смешна си направо. Едва ли не се изкара, че го спасяваш това семейство Много благородно.
    Доколкото разбрах, не се занимаваш с твои набори, защото "незнаят какво искат и мислят само за секс". Прекрасна мисъл. Е браво,пича на 25 със семейството поне знае какво иска - секс
    Хахаха, тоя форум верно е много забавен в 1 часа вечерта, когато човек изпростява и се чуди какво да прави

Re: Da hodish s jenen...

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Kakvo bihte si pomislili za momiche,koeto hodi s jenen maj?Dali vednaga bihte i lepnali ponqtieto "k***a" ili neshto ot sorta?
    Ами курва, много ясно.
    Въпросът е дали курвите са нещо лошо. Според мен не са.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Повече от фен
    Град
    София
    Колко убедено говориш как се обичате ... повярвай ми нещата не винаги стоят така, както ти си мислиш .. жена му го ревнувала без да има причина (ти себе си за човек имаш ли се ?) ... Той е женен, ти си влюбена .. една доста убедителна причина просто да прави секс с теб ... надявам се не съм прав и той не е с теб само заради секса, но все пак съветът ми е да намериш някого на годините си БЕЗ ДА ПРИПИСВАШ ЕТИКЕТИ НА МОМЧЕТАТА, които не са имали приятелки и не са правили секс и т.н., ХОРАТА СА РАЗЛИЧНИ - приеми го и намери твоят принц без да се месиш в чуждият живот, че даже 3 живота ...
    Jedem das Seine!

Emi to ne samo momi4eto e vinovno no toi ako te obi4a6e misli6 li 4e 6te6e o6te da e s jena si(ama adski mnogo).Pak i taka vinagi 6te si vtorata jena-ako se 4uvstva6 dobre prodaljavai no az ne mislq.Vse pak ti si precenqva6.Ti poznava6 tozi maj i moje6 nai-dobre da presmetne6 kak e po-spravedlivo.
    Samo iskam da ti kaja 4e ba6ta mi si e hvanal nqkakva malka kukla nqma da go pogledna cql jivot.
    Pomisli si mnogo dobre

Супер фен
    Ami nie sme ot skoro zaedno-3meseca

не четох темата, защото не ми е интересна, но ще кажа НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ СЕМЕЙСТВА!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Ami nie sme ot skoro zaedno-3meseca
    ахахахахахаххах и ти какво ..от 3 месеца и се върза ахахахахахаххахаха лелеее момиче..тц тц не мога да го възприема че си на 17(май толкова писа..)..
    а от къде си сигурна че няма след седмица да те зареже а?или сега ще кажеш:ама аз му вярвам,познавам го..(е извинявай ама за 3 месеца не можеш да опознаеш някой до такава степен че да му вярваш напълно!)
    и какво че ваще са се развели..викаш си -айде какво толкова,аз го преживях и той/тя(детето) ще го...за какво да си преебавам аз кефа..!"
    хаахахах е не..аз на такава ,дето иска да ми разбие връзката или семейството не косата ще и ускубя,не в кучи г*з ще я навра..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Kato ne si q prochel,ne barzai da pishesh!Kak moga da razvalq semeistvo,koeto veche e razvaleno...chudna rabota

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Kato ne si q prochel,ne barzai da pishesh!Kak moga da razvalq semeistvo,koeto veche e razvaleno...chudna rabota
    ахаха ако става дума за мен съм момиче,ама на теб в главата ясно какво ти е ,че да очаквам да забележиш..
    четох така че споко
    а ти си 46213974387451978 % сигурна че е развалено или се оповавап на неговите шикалки?! имаш ли на идея колко семейства са заедно въпреки неразбирателствата заради децата си!?!?! нее..еми хуу пожелавам ти да не се опариш..ама ако някога и ти се събудиш(след скандал с мъжа си),влезеш пак в някой форум и попаднеш на подобна тема..дано тя не се отнася до теб и до това че на мъжлето ти пак му е хрумнало да си топи чушката(сру за израза ама ме е яд..) другаде..с някоя по- млада и готина..
    LIFE SUX! (nqkoi muje su6to!)
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    DA ti eba maikata ti si si kurva

Guest
    mn si zle mila..mnogo..jenen..tc tc

Guest
    Ами много ясно, че жена му го ревнува, явно има защо, по дяволите! Няма да те обиждам, те другите достатъчно те понахраниха и аз съм съгласна с теб. Радвам се, когато двама толкова еднакви хора се намират най - накрая. Ти си долен боклук, за нега да не говоря...значи всичко е наред. ЧЕСТИТО. Надявам се да си щастлива със ' зрелия' си тъпкач, разпоретино малка!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами много ясно, че жена му го ревнува, явно има защо, по дяволите! Няма да те обиждам, те другите достатъчно те понахраниха и аз съм съгласна с теб. Радвам се, когато двама толкова еднакви хора се намират най - накрая. Ти си долен боклук, за нега да не говоря...значи всичко е наред. ЧЕСТИТО. Надявам се да си щастлива със ' зрелия' си тъпкач, разпоретино малка!!!
    Съгласна с ТЯХ имах предвид

Супер фен
    Ako mislish,che na men mn mi puka ot obidite vi...jestoko se lajesh.Prosto iskah da vidq mneniq,gledni tochki,no tuk pochti vsichki(s malki izkliucheniq de) samo znaqt da obijdat,psuvat i t.n. za jalost mn ogranicheni hora ima,no kakvo da se pravi

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    а ти не ми отговори. все пак от колко време сте заедно с него?

Guest
    Ako mislish,che na men mn mi puka ot obidite vi...jestoko se lajesh.Prosto iskah da vidq mneniq,gledni tochki,no tuk pochti vsichki(s malki izkliucheniq de) samo znaqt da obijdat,psuvat i t.n. za jalost mn ogranicheni hora ima,no kakvo da se pravi
    Ако за да съм неограничена означава да съм курва, която се чука с женен мъж...хляди пъти бих избрала да съм ограничета, тъпа, проста и т.н. Осъзнай се, бе , девойче!
    П.С. Много модерна дума взе да става 'ограничен'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си