.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Нищо тревожно.От моя клас има момиче, по-високо от мен.Аз съм 1.83-5...завършвам 8 клас =)

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Даже трябва да се радваш че, не си някаква нисича !!
    Няма начим как да спреш да растеш ( то ако родителитети са високи то и ще си - попринцип е така )

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    едни две близначки на един купон 9ти клас, 180, само крака са мене ме беше срам да ги заговарям. само дето питах едната колко е висока (представете си как съм я гледал щом съм 165)

Guest

Re: Много съм висока!!

tc tc tc tc tc tc tc,do sega ne bqh chuvala nqkoi da se oplakva che e visok.nqma nachin da spresh da rastesh.i da ti se iska,nqma kak.i kakvo kato ti vikat che si jiraf?brat mi e visok 2 metra i si nameri gadje s visochina 1,96.ne se otchaivai.pyk i kakvo obshto vyobshte ima visochinata s liubovta?spoko.za vseki si ima polovinka. \/

Guest
    Eva,spored men tova 4e si v 7 kl i 4e si visoka 1.70 vaob6te ne trqbva da te pritesnqva.Dori i trqbva da se radva6,za6toto imam edna sau4eni4ka koqto e v 8 kl i e 5 glavi pod men,taka 4e v tova nqma ni6to lo6o.A tova 4e nqkoi ti e kazal 4e si jirav-toi prosto zavijda razberi go.:P Horata sa mnogo zavistlivi.I taka moje6 da stane6 model 6tom ne si debela i si visoka.Misli ot hubavata strana na ne6tata i da ne ti puka ot nikoi-4ovek trqbva da ima samo4uvstvie. :

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    obijdate niskite na trol,lilipyt ? shto ne se zamislite malko ??? ne otricham che sym niska,no moga dragi mi da vi kaja che tqloto mi e idealno,gyrdite mi sa idealni,krakata mi sa idealni...i dragi mi poznavam fotomodeli koito sa pod 170,da ne kaja i 1.60...lichno az sym se snimala pri edin reklamen fotograf za 3-4 fotosesii i kfo...ne mu pukashe ...taka che kazah go i v predishna tema...
    VSQKO EDNO MOMICHE S PREDIMSTVATA SI...
    visokite momicheta sa sexy,a niskite sladurani...
    razlichni vkysove,razlichni hora...
    ne izbivam komplexi,a kazvam istinata...
    po temata dreme ti che si visoka,kakto na men ne mi pyka che sym niska ako vse pak se komplexirash mnogo ne slagai visoki tok4eta i tfa e no vse pak ...BE SEXY

Град
    Горно нанадолнище
    от моми4етата в класа аз съм най-високата но пък от компанията ми не има и по-високи.Аз съм 1.74 8 клас но пък ми е по-добре така висо4ка
    Живей така ,4е когато умреш вси4ки да пла4ат само ти да се радваш!!!

Guest
    Ейй ама това да ти е проблема!!И мен в по-малките класове ми се подиграваха...и то не само момиченцата ами и момчетата ама кво ми пука \/ Сега съм 183см и съм на 18,а момчето на моя живот е 179см.Височината не играе никаква роля в отношенията на хората,само може да те направи по-секси и харесвана от големите батковци :P

predimstvo e da si visok
    2 т. системно.

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    ami az sega sym 1.75 i zavar6ih 7mi klas.i az mn se pritesnqvah ot tova 4e star4a nad drugite,no ve4e vaob6te ne mi puka.oba4e sym zabelqzala 4e moje bi zaradi viso4inata me izkarvat na 15-16 godini,daje ponqkoga na 17.i tva e gotino 6toto i po-golemite mom4eta te haresvat,a po-golemite nai-malkoto ne sa ligliovci kat biv6ite mi sau44enici det ne sa pipvali jensko...

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Хаха, спокойно! Аз съм 9 клас, висока съм 1.80 и стърча над всички.И какво от това? Осъзнавах, че някак си се откроявам от станалите. Те се катерят на токчета, за да изглеждат по-стройни, а ние високите нямаме нужда. Просто трябва да приемеш височината си не като недостатък, а като предимство Успех и горе главата, манакенче
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Голям фен
    Град
    botevgrad
    И аз искам да съм висока,ама си седя 1,60,така че не се комплексирай.....

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    az kato sam 180 i sam po-visoka ot vsi4kite mi priqtelkii
    И аз , и аз
    По темата: Споко бе, няма място за шаш и паника Радвай се, че си висока - какво по хубаво от това?А за това дето ти викат жираф - ем детска му работа,не са пораснали още

Повече от фен
    Град
    София
    Еми кво толкова и аз съм 7-ми клас и съм висока 170,ама не ми пука,защото всички момчета от класа са с поне една глава по-високи от мен,а до миналата година не беше така.Въобще да не ти пука,радвай се,че си висока и стоиш над другите.

Голям фен
    Проблема е 4е съученичките ти са ниски-не че ти си висока!Мн по хубаво е да видиш високо и стройно момиче отколкото...(аре ня казвам че някой ше земе се обиди)

Guest
    Резни си главата или малко от краката!Най-добре ше напраиш!

мила аз също съм 7 клас и съм точно 1.70 това е много добре за нашите години просто си се паднала в клас с джуджета споко ти можеш да си модел ако си красива а дребосъците не и ако те базикат за височината то те ти завиждат
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    В 7 и 8ми клас имах същия проблем , сега вече имам чувството , че или аз се смалявам или всички мутират и се чувствам тъпо ... попринцип дечурлигата в седми клас не са много високи така че спокс с годинките другите ще пораснат , а ти дори може да се почувстваш ниска ИСКАМ пак да съм най-високааааааааа

Мега фен Аватара на koalka
    Ти въобще не си висока!Аз съм 168 и да ти кажа не се намирам за висока.Най-много да пораснеш с още 5 см.Не ми се вярва да растеш повече, макар че е възможно. Просто не се притеснявай, защото ръста ти е нормален.

височина

Леле миличка,като прочетох историята имах чувството,че аз съм я писала Същата съм 7 клас 1,70 висока(най-висоа в класа) викат ми жираф,щъркел и какво ли не още... и аз имам нужда от съвет,за това колко още ще раста

170 си е севсем нормална височина за момиче 7 клас ако те подиграват някои по 150............................................... ..................

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Аз 7 клас бях 170 и в началото бях над всички , но после ме задминаха и момчета и момичета, сега съм 175 и съм 8 клас и пак всички стърчът над мен , понякога се чувствам нисичка ама като дойде някоя тапичка до мен, да кофти е .. но не трябва да се сдхухваш за това , ти не си виновна ,че хората около теб са ниски
    ла-ла-ла

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Носи дрехи на хоризонтални раета и оптично ще изглеждаш по-ниска. . Друг въпрос е, че ако си по-пълна хич няма да е хубава гледка
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Не се притеснявай аз съм 1.80 и съм 8 клас ;д. Мога да ти кажа,че да си по-висок е много по-хубаво и високите момичета са предпочитани
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Аз съм 1,65,миналата година бях една от най-високите в класа,аа.. сега вече спадам и имам чувството,че ставам ниска Не се притеснявай ,даже е много хубаво да си висок,мисля,че момчетата харесват повече високите момичета ...
    Целувай за да забравя, какво безумие правя, Целувай нека отричам, до глупост че те обичам..

Най-добрата защита - усмивката..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си