- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Много съм висока!!
Хора,сега съм 7 клас и съм 1,70 висока.всички момичетата от моя клас са много по-ниски от мен и аз се чувствам някак си некомфортно!Също така май раста още,за един месец порастнах с половин сантиметър,а иначе съм си мн слаба!Но съм чувала даже някой да ми викат жирафа и т.н.Кофти ми е.и имам чувството че продължавам да раста!Има ли начин да спра растежа си на височина.........знам че ви се струва тъпо,ама почвам да се комплексирам,като стърча 1-2 глави над съученичките сита мога ли да се задържа така??а и с момчетата,трудничко е да си намериш по-висок......оффффф хелп
ami az su6to sum 7mi klas i sum visoka 1.74.i az ne sum debela.ne mislq 4e e lo6o da si visoka.na men nikoi ne mi e vikal jiraf ili ne6to takova,za6toto vs drugi suy4enici su6to sa visoki.nedei da se komplexira6 ot tova
Абе момиче,не им се връзвай.Хубаво е да си висока.Просто се развиваш по-бързо.Те пък се развиват по-бавно от теб и също ще израстнат след време.Въобще,това не трябва да ти е никакъв проблем.Да не искаш да си някакъв лилипут.Не се оставяй да бъдеш влияна от другите... И не се опитвай да си спираш ръста! Може да си натрупаш проблеми.
Да не те интересува хорското мнения.Чудят се за какво да се хванат...
е да но все пак ми е гадничко,аз стърча над всички,дори над момчета.......уфффф
Mislish li che na povecheto momcheta im haresfat niskite jeni :P se pak sqko momche jelae momiche na koeto krakata da zapochvat ot vrytyNe se pretisnqvai v tova da si visok nqma nishtu losho , az syshto sym visoka i naprotiv , tova ne me pretesnqva a me pravi po shtastliva i s po golqmo samochuvstvie :P Natrii im mucunite na tvoite sauchenici i da se prikluchva problema
![]()
q stiga,ne razbiram kakvo lo6o ima v tova da si visoka,trqbva da se gordee6 s tova.Gore glavata i da ne ti puka ot tova koy kakvo kazva,a i 1.70 nikak ne e mn,predpolagam 4e o6te 6te raste6az kato sam 180 i sam po-visoka ot vsi4kite mi priqtelki,daje i ot pove4eto mom4eta,nikak ne me e grija,v na4aloto mi be6e malko kofti no se svikva,a i pomisli za predimstvata
![]()
миличка не се притесняваи изобщо и аз когато бях на твоите години се комплексирах от височината си,но вече не е така.Аз съм 175 и 50 кг на 16 години и мого само да ти кажа че се гордея със височината си,сравни едно ниско момиче с каса пола и едно високо момиче с каса пола,високото бие по всички параграфи,а за момчета не си права 19-20 годишните изобщо не са ниски сега мислиш че са ниски защото гледаш тези от твоя клас.недей да се комплексираш добре си си![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
heheh.. v 7 mi klas e normalno da si po visoka ili po edra ot mome4etata.Ne im obrushtai nikakvo vnimanie ..nqma nishto losho da si po visok. Ai ne mislq, che ti trqbva gadje sedmoklasnikNe mu misli..ne mojesh da se preborish s tova!Ima mnogo xora, koito iskat da porasnat ,a ne mogat!Gledai da se xaresvash takava kakvato si
![]()
Споко супер е да си висок.Не носи високи обувки,ако ти е толкова голям комплекс и такам.
Malka si o6te i vijdam, 4e nqma6 opit...
No moga da ti kaja, 4e to4no tezi momi4eta TI ZAVIJDAT![]()
Ti ne znae6 li, 4e nikoga ne vzemat manekenki pod 170sm......za6toto visokite momi4eta se predpo4itat...Da ne govorim, 4e v po-izvestnite modni agencii manekenki pod 175sm ne iskat...
Tova ne6to da ti govori![]()
![]()
![]()
Az sum okolo 170sm i sum 8 klas, i 7klas bqh s taq viso4ina. I se 4uvstvam super dobre.
Trqbva da ti dostavq odovolstvie, 4e si NAD tqh...znae6 li kolko niski momi4eta iskat da imat dulgi kraka,ama e - nqmat giPrekaleno mnogo ti puka za drugite, nqma6 izgradeno samo4uvstvie i pozvolqva6 na drugite da ti kazvat kakvo da pravi6 i da te kontrolirat, bilo to suznatelno ili ne...Eto! Zaradi tqh se komepleksirva6, 4e si visoka
Tui e tolkoz hubavo ne6to. Lipsva ti egocentrizum
Ima edna knijka "Kak da bude6 egoist" - e preporu4vam ti sled izpitite da q pro4ete6
![]()
I az v edin period mnogo se kompleksirvah, 4e sum visoka...no se kefq na tovaI mom4etata te haresvat...a ti se pritesnqva6 za suu4eni4kite si! Da! Naistina moje6 da po4ne6 da se pritesnqva6 da ne si ostanat takiva niski, za6toto i te ne go iskat
da ne misli6, 4e se kefqt, 4e sa "nedorasli"
![]()
по добре "жираф" отколкото трол.а и си идеална за манекенка след 1-2 години.успех
Nedei da se 4uvstava6 vinovna za tova,4e mom4etata vi sa nedorazviti.Moga da ti kaja 4e edni ot nai krasivite jeni na sveta sa visoki ot 1.70 d0 1.79.Tova e prosto ot vuzrasta,kogato porasne6 6te bude6 haresvana za6toto si visoka i dori za6toto stur4i6 nad drugite:}.Първоначално написано от Ева~
Няма начин да си спреш растежа, а и защо ти е. Едни мрънкат, че са ниски, други се оплакват, че са високи...ах! Единсвения съвет от мен е да си вървиш изправена и да не се прегърбваш - изключително грозно е! Пък момчето само по височината ли си го избираш...
напълно нормална си си! А това че си по-висока - при всеки ръста и бързината на растежа е различна. Спокойно! Иначе аз да ти кажа ако се меря нямога 2 пъти еднакво да премеря...акк си разбрала, че точно половин сантиметър?!?
abe macka stiga glposti be! Razbiram da si 185 i da se pritesnqva6 4e nqma da si hvane6 gaje :P 170 e ABSOLUTNO normalna viso4ina - tva 4e averkite ti sa niski si e tehen problem, spox![]()
и аз съм така най-висока от класа поне от момичетата има едно момиче което е 3 глави по ниско от мен но !!!!!!!!!!!
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
ти се оплакваш, че си висока, аз едно време много се бях притеснила, че съм ниска - всеки е различен и трябва да се приеме такъв какъвто е, колкото и банално да звучи това е истината, а за тези, които не те приемат - техен си проблем не може всички да са еднакви.
PS: много момчета си падат по високи мацки![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Имам приятел 7 клас,който е висок 185 и тежи 82-3 кила.
И не се занимава с тея на неговата възраст,защото повечето са му прекалено ниски и слаби.Така,че ти е "страшен" проблема
Дигай щанги!Но да не се вманячиш!!Първоначално написано от Ева~
Маце не са притеснявай ! Ти си малка така че най много още 1-2 сантима да пораснеш и тва е ! Другото което е на мода ся не са джобнитеТва ти го казва "м"
![]()
spokich-povecheto mi priqtelki sa v tvoeto polojenie-i naistina im zavijdam donqkyde(chisto priqtelski,nishto zlobno)...oplakvat se-obache te veche sa osyznali pliusovete~dishai :P
Момиче няма от какво да се срамуваш - напротив. Ти явно си стройна и грациална, което е хубавото, а не като повечето тийки - ниски трътлести и с целулит и паласки. Ръстът ти е перфектен. Казва ти го човек, който е с поне 5г по-голям от повечето пишещи тук.
Kato vklu4i6 na modno revio ne te li kefat manekenkite??