.
Отговор в тема
Страница 11 от 14 ПървиПърви ... 7891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 343
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Оооооооо МАЙ ГОД!Чалгата бла..бла била тъпа,бла...бла.Ама точно за тая тъпа чалга вие сте изписали 20 страници.Защо се чалгата ви пречи.Но никой не може да отрече, че от некой строеж се чува чалга.От колата пак чалга.От некое купонче пак чалгиика.Колкото и човек да не я харесва, след 2-рата водка му е сеено Анелия ли е, или Saxon
    Лелеее ама и ти верно си много заблудена, на хората които им харесва музиката и я оценяват като такава, а не като фон на купона *няма да им е се едно* дали е Анелия или Саксън.
    Казвам, че секи независимо на къф се праи и като се напие и надува чалгата!Така че
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    А кой е тоя саксон? Че нещо май за пръв път го чувам. Иначе чалгата не струва, верно е адската селяния ама поне е музика докато разни мътели изобщо не бих ги вписал в графа музика.
    2т. системно

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Много ви се чудя... Големи хора, интелигентни... пък се връзвате на глупостите на гумената кукла. Кфо да напраи момичето, че е куха?! Не е особен проблем, ако я игнорираш. Ама вие... супер тру сте, заклевам се.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    А кой е тоя саксон? Метъл група Че нещо май за пръв път го чувам. Иначе чалгата не струва, верно е адската селяния ама поне е музика докато разни мътели изобщо не бих ги вписал в графа музика.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ot k1de p1k q izrovihte taq tema?????????
    6te se zastrelqm! ne e li izpisano dostat14no
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Оооооооо МАЙ ГОД!Чалгата бла..бла била тъпа,бла...бла.Ама точно за тая тъпа чалга вие сте изписали 20 страници.Защо се чалгата ви пречи.Но никой не може да отрече, че от некой строеж се чува чалга.От колата пак чалга.От некое купонче пак чалгиика.Колкото и човек да не я харесва, след 2-рата водка му е сеено Анелия ли е, или Saxon
    OMG!
    1во Ели искам да те питам майка ти не те ли е учила да не съдиш за хората по себе си? Това, че ти всеки път като изпиеш 50водка вече си по масите не може да бъде определящо за всички.
    И моля те научи се да пишеш по-разбрано! А не да ми пишеш "се" вместо "все" или "сеено" вместо "всеедно" не, че нещо ама претендираш, че слушаш качествена българска музика визирам чалгата не те ли е срам да пишеш така?
    А относното чалгата всъщност това е много силно някакъв музикален жанр в Б-я това си е просто една машина за пари. Грим, удалжени коси, къси поли визията е на първо място, а гласовите данни са останали много много назад. Не разбирам как може хората да се кланят на едни госпожици, които всъщност са едни направени Барбита, които нямат култура, възпитание, ум и са тотално изостанали в интелектуалното си развитие просто, защото са се посветили на себе си, на нереално изкуствената си визия. Аз само едно не разбирам да кажем, че преди 6-7години, когато стила започна да се налага може да е било весело да се слуша такава музика, може да е повдигала духа на хората обаче как след толкова много години успявате още да слушате този ритъм при положение, че аз не виждам никаква промяна нито в текстовете нито в звученето. И тези текстове за любов, изневяра някакси много се изтъркаха мисля, че ако толкова обичат феновете си колкото твърдят биха направили нещо много по-свежо за тях, но всъщност грам не ме интересува, защото никога не бих се кланила на такива хора.
    И все пак всеки човек има правото да мисли и да решава какво да прави и какво да слуша. Щом някой хора тази музика им харесва - нека я слушат! Но нека наистина не бъде градивна за изграждането им като личност просто няма да бъде в положителна насока за тях. Тъпото е, че почти в цялата тема не видях някой "чалгар" да се защити. До тук прочетох адски тъпи аргументи Бих се радвала ако някой ме убеди, че в тази музика има нещо хубаво.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А да и не мразя (както тука 1 потребителка се изказа)метълистите-аз съм гадже с такъв човек 2 години.И в нито 1 момент музикалните ни предпочитания не са пречели на връзката ни.да понеже се събираме с метълисти се слуша метъл,но мен не ме бърка и съм свикнала да не го чувам!Как ние едни от най-заклетите фенове на съответния стил да можем да се погаждаме,а вие дето не се и познавате да имате толково враждебно отношение 1 към друг?

думичката металист винаги ми е бъркала в здравето защото е измислена от тъпи хора като тебе.....метъл се казва запомни го

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    металург!!!
    > all
    нях нях нях

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Ето един текст в защота на чалгата.
    Аз лично намирам смисъла на живота и още много работи. Амет и бат Милко Калайджиев участваха изключително дейно във формирането на личността ми. Музиката на Кати и Глория ми помогнаха да преоткрия себе си, да направя нов старт в живота си - един по-добър старт. Когато бях малък и слушах метъл приятелите ми се дистанцираха от мен защото не виждаха дълбоките философски послания в песните на Cannibal Corpse, Carcass, Emperor и Mayhem. Първия път когато до ушните ми миди се домогна магията на поп-фолка не осъзнах силата и. Махнах с ръка и казах - ех, тея хора само шум записват. Но магията започна да действа - все по-често си тананиках кръшните ритми от парчета като "Я елате пиленца при баткооо" на бат Милко и "Радка пирака", даже метъл варианта на последната ми звучеше като погазване на всичко стойностно в този шедьовър на творчеството на работническата класа. Малко по малко започнах да презаписвам касетките си с преди любимия ми метъл с родното ни музикално богатство.
    Сега съм друг човек. По-добър, по-усмихнат и по-доволен от живота.
    Поп-фолка, той не е да разгражда, той изгражда!щ
    Хау!
    11 tochka deaktiven profil.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А да и не мразя (както тука 1 потребителка се изказа)метълистите-аз съм гадже с такъв човек 2 години.И в нито 1 момент музикалните ни предпочитания не са пречели на връзката ни.да понеже се събираме с метълисти се слуша метъл,но мен не ме бърка и съм свикнала да не го чувам!Как ние едни от най-заклетите фенове на съответния стил да можем да се погаждаме,а вие дето не се и познавате да имате толково враждебно отношение 1 към друг?

думичката металист винаги ми е бъркала в здравето защото е измислена от тъпи хора като тебе.....метъл се казва запомни го
    Аз се поправих и приех забележката на другия потребител.човешко е да се греши-божествено е да се прощва.Ама вие античалгарите гледате да се хванете за буквата,за да ни докажете колко сме тъпи и какви селяни сме.Айде като толкова много искаш да разбереш колко тъпа съм да се запознаем и ако останеш на това мнение след 30 минути-ще те черпя 1 голяма водка!

Град
    Варна
    Няма смисъл да си губя половин час, а направо давай водката.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    по-скоро я направо си давай телефона, че да си уговаряме срещата..

Град
    Свищов
    Жалко,тесногръд човек.Тези са най-трудни за убеждаване.Но да подчертая-80% от познатите ми(метЪлисти) бяха същите,ама сега друго мислят.Водка няма да видиш преди да видиш и да си поговориш с мен,а 30-те минути ще те научат на нещо,най-малкото да си по-толерантен към инакомислещите!

Мега фен Аватара на machoka
    Сподели на какво ще ме научиш, за да знам дали да ги изгубя тези 30 мин

Град
    Варна
    Жалко,тесногръд човек.Тези са най-трудни за убеждаване.Но да подчертая-80% от познатите ми(метЪлисти) бяха същите,ама сега друго мислят.Водка няма да видиш преди да видиш и да си поговориш с мен,а 30-те минути ще те научат на нещо,най-малкото да си по-толерантен към инакомислещите!
    Като ти гледам аватра ти и ми става ясно ще за човек си.
    И да научи ме. Аз съм ученолюбив.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Не знам колко теми вече прочетох,в които някой плюе чалгата и нейните фенове.Добре,повечето хора,които са писали тук,както и авторката на темата не харесвата тази музика,нали така?Тогава защо си губите времето да обсъждате и нападате това "ужасно нещо",което покварва младото поколение и е срам за всички вас?На първо място всеки си има право на избор - ще слушам,каквото си искам и никой няма право да ми казва,че съм проста,защото се кефа на Анелия,Ивана и Преслава.Да,голяма част от чалга изпълнителките нямат певчески данни,но музиката се прави,за да забавлява хората.Никой не Ви налага да я слушате,когато пуснат чалга на купон едва ли някой Ви спира да си тръгнете,щом Ви е противно.Слушам чалга,защото има песни,коита са наистина хубави и защото тази музика ме кара да танцувам,освен това слушам и много други стилове и не се смятам за проста
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    ще слушам,каквото си искам и никой няма право да ми казва,че съм проста,защото се кефа на Анелия,Ивана и Преслава.Да,голяма част от чалга изпълнителките нямат певчески данни,но музиката се прави,за да забавлява хората
    kolko mi e zabavno samo... umiram ot kef!! myhahahaha

Dam...na men lubimiq mi e azis-napipai go,fani me poleka...lele,tova e nai smisleniqt tekst,koito nqkoga s1m 4uvala...tezi dumi dokosvat du6ata mi...
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Град
    Свищов
    Като ти гледам аватра ти и ми става ясно ще за човек си.
    И да научи ме. Аз съм ученолюбив.
    А какво ми е на аватара?Той не дначи нищо-само 1 девойче,което оприличих на мен заради червената коса!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Сподели на какво ще ме научиш, за да знам дали да ги изгубя тези 30 мин
    Е аз не говорех за теб-не ми се струваш толкова тесногръд.не съм казала,че ще научиш теорията на относителността,но поне ще видиш,че съм доста умничко дете!

Град
    Свищов
    Аз не те карам да я харесваш,а да си толерантен към инакомислещите.но за теб е ужасна даже мисълта да познаваш и дяа дружиш с чалгаджийка-ние сме ниско ниво,боклук,измет,тъпи и прости!Ето това ме дразни-че съдиш по човек,който не познаваш за това какъв е само по 1 единствен признак-предпочитения стил музика.Жалък си!А какво като съм дете-по-добре да запазя детското в себе си за по-дълго.Това не значе,че се държа или мисля като дете,а че искам за бъда такова.Ама какво се вързвам.Писала съм по форуми,чатове и къде ли не на тази тема-резултатът е,че всички противници придпочетоха да млъкнат,а не да спорят с мен,защото не можаха да изкарат 1 аргумент защо ме мразят.
    Нима ще обичаш 1 човек който те е наранил и ти е причинил мъка,ако слуша същата музика като теб?Защо трябва да се мразим поради тази причина-не казвам спрете да мразите чалгарите,а спрете с омразата-тя не води към нищо добро!

Град
    Свищов
    дете е ключовата дума- защо трябва да убеждаваш някой и да му променяш мнението???

Аз не харесвам чалга и просто ми е неприятно да я слушам- колкото и да ми говориш, пак няма да я харесвам...
    все едно аз да почна да ти говоря за Ой!- като не ти харесва, няма какво да убеждаваш...

а за метълите, които са ти приятели... емииииии мнението ми към тези хора е толкова ниско, че май ще се намери и двойно дъно...
    а ако са метъли тип- SOAD и LP...
    не че разбирам,ама не са такива-100%-щях да съм чувала гореспоменатите групи,ама не съм!

Град
    Свищов
    А защо казваш,че приятелите ми не са свестни метълисти след като са ми приятели,а аз слушам чалга.А да тя ме докосва,защото е нежна и романтична(обожавам баладите),а и се пее на родния ми език,което да мен е много важно!
    Много си противоречиш,ей!
    Спирам за сега,че да се порадвам на успеха на Левски,който се очертава!

Град
    plovdiv
    Значи не искам да казвам нищо против хората които слушат чалга щото до преди година и половина две и аз слушах, обаче вече ми дойде ъкъла в главата

Град
    Свищов
    емиииии ти каза, че слушат чалга- ебал съм ги и в метълите, където слушат чалга...
    Не съм казала,че слушат,а това че бяха на мнение,че чалгаджийте са тъпи хора,а сега не мислят така.Като се събираме не слушаме чалга,а каквото те искат-аз мнение леко нямам по този въпрос.Само,ако сме у дома де-аз и друго на компа нямам!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    А защо казваш,че приятелите ми не са свестни метълисти след като са ми приятели,а аз слушам чалга.А да тя ме докосва,защото е нежна и романтична(обожавам баладите),а и се пее на родния ми език,което да мен е много важно!
    Много си противоречиш,ей!
    Спирам за сега,че да се порадвам на успеха на Левски,който се очертава!
    Обожавала баладите... Чуй нещо българско от 70те и 80те години... и Сигнал, Щурците?? А, не! Изчакай - то не е модерно!!
    А аз съм фенка на Сигнал-невероятни са.А и да допълня-обичам всякаква българска музика!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си