- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- znam 4e e normalno no mi e adski gadno i zaradi dvete ne6ta.
mi 4uvstvam se ujasno ...ama mn parvo imam izpiti v ponedelnik (kandidatsvam) i se razdelih s klasa si4ki na posledniq den revahme,znam 4e 6te se vijdame no pri misalta 4e utre nqq sam na daskalo i nqq gi vidq napravo nz kvo mi stava super kofti mi e 3 godini sam prekaralas tezi hora i se privarzah adski mn kam tqh te mi stanaha kato semeistvo kato bratq i sestri ujasno e 4e se razdelihme..
a i ne6astieto mi se dopalva ot o6te edin problem predi okolo godina se razdelij s edin mn skap za men 4ovek bqh luv0 vlubena v nego no za jalost toi ne be6e...i ot togava ne sam izpitvala podobni silni 4uvstva kam drug i izvednaj predi okol mesec se zapoznah s edno mom4e ot moeto daskalo(s edna god po malak ot men) mn e sladak stra6no mn go haresah mislq 4e i toi sa6to (pone po ne6tata koito kazal na edna averka) daje na 15 bqhme zaedno pregarnati razmenihme si telefonite komplimenti si praihme i takiva oba4e sq nqq go vidq pove4emn mi e skapano,iskam da mu se obadq ili da mu pi6a sms da mu kaja 4e go lik3 i da go pitam dali i toi men no nz kvo 6te mi otgovori strah me e ot otgovora daite nqkakav savet s kvi dumi kvo da mu kaja 4e go lik3 i da go pitam dali i toi izpitva sa6toto..pls badete seriozni
![]()