.
Отговор в тема
Страница 2 от 10 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 227
    Ми майка ми го плаща,обаче тя по принцип работи от другия компютър и ги свързахме..така че ако спре да го плаща и тя няма да има!

Моя интернет майка ми и брат ми го плащат за което съм им много благодарна

Интернета 2 години си го плащтахме аз, брат ми и сестра ми. Но когато сестра ми преди 1 година се отказа няколко месеца си го плащахме само аз и брат ми, но ни натежа, така че от 9 месеца наще го плащат.

opredeleno pove4eto ne se zamislqt kato pravqt gluposti i izmu4vat po tozi na4in roditelite si no puk i mnogo go pravqt taka 4e zavisi ot vuzpitanieto
    btw vseki mesec si spestqvm pari i plashtam polovinata ot neta
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi tai kato az sam na 15, a sestra mi e na 13 go pla6ta ba6ta mi

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Az si go plashtam, molih im se 8-9 meseca da mi prekarat net , ama te ne , te nqmali kiriq ot tazi rabota s interneta , to bilo samo za razvle4enie.I az zi zapochnah rabota i si prekarah neta i sega mogat me hvanat za h*q ako iskat da pravqt ne6to v neta , 6te im kaja to4no tova , 4e im se moleh kato idiot 8-9 meseca , a te ne mi oburnaha vnimanie

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Те ми го плащат.
    Напълно оценявам всичко, което родителите ми, в частност майка ми, правят за мен. И се опитвам да се отблагодарявам по мой си начин.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    те ми го пла6тат разбира се нали за тва а и родители
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Guest
    На мен баща ми го плаща, щот и той не може без нет

Guest
    az si go pla6tam

Mama i tati davat kinti i az levi levi otivam da go pla6tam
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

If4eto
    Guest
    Nie imame internet,ne za6toto na6te sa iskali da mi e hubavo,a zaradi komunikaciqta sas sestra mi,koqto u4i v 4ujbina,ina4e neta go pla6ta ba6ta mi,a maika mi ako e dade 1 lev za tva sesmeistvo...bravo 6te i kaja

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Mi na men mi go plashta brat mi...a na sestra mi gadjeto i...a parite koito moite mi dafat za net si gi xar4a za sebe si
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен
    Град
    (:
    emi ba6ta mi (vuptreki 4e ne jiveeme zaeedno)
    The pain is temporary!

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Нета го плаща майка ми,защото баща ми...а иначе аистина би трябвало да се поставим на тяхно масто защото и на тях не им е лесно!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

emi za sega vsi4ko pla6tata roditelite mi .. az ne rabotq na 16 godini sam... nikoga oba4e ne sa mi go natqkvali .spored tqh sega moeto zadaljenie e da u4a a ne da rabotq pak i kakto obi4am da kazvam "vse pak te sa me rodili da mu mislqt" i razbira se 4e se postavqm na tqhnoto mqsto dori predi godini gi nakarah da mi dadat zaplatite si i edin mesec az da se opitam da razpredelq finansite ama ne6to ne se polu4i
    oBi4aM Da OtBiRaM nAi- HuBaVaTa sToKa...oBi4aM BaNknOtiTe Da sA s 4 NuLi,oBi4aM VsI4kO LaSkaVo i sKaPo..4u Li?Obi4aM DoRi KoGaTo Ti Me MraZi6 ,Obi4aM 6ToTo PoSle PaK v KraKaTa Mi 6Te LaZi6...!

Повече от фен

Re: Koj vi plashta interneta??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Imam edin vypros- koj vi plashta interneta??
    I znam otgovora- syshtite tiq roditeli deto gi mrazite i deto vi se karat i vi karat da si chistite staite...
    Vqrno e che ima i naistina mnogo gadni i strogi roditeli, ama se zamislete kolko drugi neshta sa vi dali...nemoje da poluchavash bez da davash
    TOva se otnasq i za tqh, roditelite, razbira se...
    Shtom sa vi pusnali internet, koeto vse oshte e luks za povecheto smejstva, znachi si mislqt- ne trqbva da oshtetqvam moeto dete.
    A tova che majkite i bashtite vi sa iznerveni e ot vsekidnevieto...hich ne e lesno da hranish semejstvo, a oshte po malko da se spravqsh s podrastvash..
    Kato primer moga da dam sebe si...sys sestra mi se skarahme, az bqh sgafila, izvinih i se 1000 pyti i nakraq tq mi kaza- neznam zashto ama iskam da se karame, prostih ti, ama shte se karame zashtoto mi se e sybralo i ti shte go otneshesh...
    E vie postavqte li se nqkoga na mqstoto na roditelite vi??
    interneta vka6ti na6te go pla6tat(no ponqkoga i az im pomagam)...da postavqla sam se na tqhno mqsto mnogo pati i az ne se oplakvam ot tqh za ni6to...dori mn si gi obi4kam(ni6to 4e ponqkoga ne me slu6kat )
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Аз го плащам.
    И винаги адски много съм оценявала нашите, защото на тях не само че не им е лесно, но им е много по-трудно отколкото на нас...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Re: Koj vi plashta interneta??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Imam edin vypros- koj vi plashta interneta??
    I znam otgovora- syshtite tiq roditeli deto gi mrazite i deto vi se karat i vi karat da si chistite staite...

ХАхахах ми не позна - брат ми ми го плаща.Баща ми ако можеше би ми го спрял...

Guest
    Аз го плащам.

изцяло родителите ми го плащат,по простата причина че баща ми не може брз нет.но дори и да не сядаше на компа пак щеше да го плаща,което мн ценя

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Е то е ясно че родителите ни го плащат все пак задължение им е да ни оставят пари да ни плащат излишните разходи и.т.н. но и ние имаме задължения към тях които мисля че всеки сей знае
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    Вкъщи
    Не го плащам...имам си връзки, ама бащиката като се разлигави и ме напъне да уча, не го пуска и се налага аз да си го плащам

Фен
    Град
    Burgassssss
    фирмата на баща ми то ако става въпро си и телефона го плаща фирмата (варти некви далаверки)
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Голям фен
    Град
    sofia
    brat mi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си