- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой ви плаща интернета?
Ами баща ми плаща нета, за което съм му благодарна естествено..И все пак е имало случаи, в които като сгафя нещо, нямам нет, понеже баща ми "е забравил" да го платиТака че..в известен смисъл и аз плащам, само че с добро държание...
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Баща ми плаща нета,а и по принцип и той го ползва и му е нужен както и на мен разбира се-най вече \/ Понякога заради слаби оценки като наказание го е спирал за известно време,но добре че бьрзо му минава иначе незнам какво щях да правя
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
vednaj ne sam go platila ,vapreki 4e samo az go izpolzvam non stoppo princip tatko mi
![]()
ami maika mi mi go plashta.![]()
Моят е безплатен![]()
майка ми го плаща аз едва се "добирам " до компа хахааха а тя напоследък е доста зарибена![]()
The MooN DoeSn't HaVe a DarK SiDe aS a MaTTeR oF FacT It's aLL DarK :P
Родителите ми го пращата само аз и брат ми ползваме
![]()
Ами родителите ми-кой др да го плаща![]()
emi tateto razbirase koi drug.
![]()
ama az go obi4am.
![]()
![]()
kotenceto moqt e bezplaten.kak e bezplaten?????![]()
![]()
![]()
Когато работя сама си го плащам..Обаче когато не мога баща ми го прави...Така или иначе нета на него повече му трябва... :P
dam postavqla sum se na tqhno mqsto mnogo putiina4e neta se vodi na moe ime ama go pla6tat te
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
ми ако беше до 20 кинта щях аз да си го плащам ама като е 40 кво да направя майка ми го плаща но и тя сърфира мн(несе шегувам)
но по край нета минава сметката за гсм-а
Ами като почнах работа това лято, си го предплатих за 6 месеца, защото почти само аз си го ползвам. Като минат 6те месеца, ще го плаща баща ми![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
az sama si go pla6tam t.e. dqdo mi dava pari i az si pla6tam po4ti si4ki moi raznoski![]()
Мама
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
и аз съм се поставяла на наще на мястото никак не е лесноа като се замисля сички само искат и искат....
при мен татенцето плаща нета и телефонните ми сметки ..ама е трудно да се изкарат парите определено![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
..аз ама с парите на наще![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Първоначално написано от asasfdf
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
майка с парите на татко![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..
няма такъв филм : DПървоначално написано от Whisskas
baD GirLs nEEd love to0 ..