- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой ви плаща интернета?
баща ми го плаща
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
az go plashtam te davat kinti ;p sdelkaaaa :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аааа само не можах да разбера от заглавието кой ви плаща интернета...стигнахме до това дали се поставяме на мястото на родителите ни???
м да поставям се...
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Извинявай за въпроса ама ти наред ли си???първо заглавието е кои плаща интернета..а въпроса в темата е дали се поставяме на мястото на родителите ни...хммм...да странно...и как можеш да говориш такива глупости.....че тея които плащат били родителите ни които" мразим и ни карат да си чистим стаите" ма ти добре ли си бе човек???кой си мрази родителите...тея дет му дават живот..тях ли ще мрази...не знам кой може да има такова отношение към майка си и баща си ама.....нз нз
Извинявай за въпроса ама ти наред ли си???първо заглавието е кои плаща интернета..а въпроса в темата е дали се поставяме на мястото на родителите ни...хммм...да странно...и как можеш да говориш такива глупости.....че тея които плащат били родителите ни които" мразим и ни карат да си чистим стаите" ма ти добре ли си бе човек???кой си мрази родителите...тея дет му дават живот..тях ли ще мрази...не знам кой може да има такова отношение към майка си и баща си ама.....нз нз
мамзитО![]()
![]()
in defense of our dreams...
Наще плащат нета.
brat mi
Баща ми.Няма как все пак не работя.Но от другата година бих могла поне това да правя.
Първоначално написано от Люси
nicolepcd
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Аз си го плащам....
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Сама си го плащам.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Хах много ясно че тати..оставаше да ме кара аз да си го платя![]()
mama mn e dobri4ka (sun)
НяМа ЗнАчЕнИеЕ КакВо КазВаТ ДрУгИтЕ тЕ Не Mе ПозНаВаТ.СмеЯ Се На ПуК На ВсЕкИ,КоЙтО МрАзИ УсмИвкАТа Ми *сЪвЕсТтА мИ Е чИсТа..пРоСтО щОтО Не Я иЗпОлЗвАм*
мама :P (но да поясня ..не съм казала никъде .че ми се кара и я мразя )
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
наще ми дават пари .. и аз хода и плащам .. не ми е проблем нали е за нета![]()
maika mi go plashta![]()
Майка![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.