- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой ви плаща интернета?
.. моя го плаща комшията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Да, поставяла съм се на мястото им и за това винаги когато мама ми каже"пете измий чинийте " или нещо подобно аз отивам и го правя, защото знам, че тя и тати ми дават пари за даскало, купуват ми учебници, купуват ми дрехи, хранят ме, имам дом който те са купили, имам нет, който те плащат и изобщо те всичко ми плащат и ма кар понякога се караме с мама то това е, защото майка ми е изнервена от самото ежедневие и самия ден!Или пък аз съм изнервена..Но рядко се караме, което е добре.А в връзка с сестра ми-тя нищо не прави за мене-в смисъл, че нито ми купува дрехи, нито ме храни, нито плаша нета и нищо!Но и се караме доста с нея просто не се разбираме и НИКОГА не сме се разбирали.
Ми понеже майка ми работи в нета и не го плащаме![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Майка ми ,но баща ми дава парите![]()
Just dance, gonna be okay
1 месец аз, 1 месец сестрата
и това също, щото на лаптопа лова някакъв wireless - вероятно от съседаПървоначално написано от summer_Love_66
![]()
крадем го от съседите
родителите ми ест , както плащат и вс други сметки , най-вече телефоните ми..забравих да поясня колко мн ги обичам
![]()
![]()
![]()
Бащата![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
ами майка ми![]()
баща ми![]()
аз, ве, аз. после нямам кво да ям, ама го плащам. редовно. то иначе няя кой да се сети.
paska
ponqkoi put az ponqkoi put na6te![]()
Аз.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
наще + тва не ги мразя
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мамзчо..условието е че ако й притябва компютара тряаа да се изнеса...без проблем![]()
in defense of our dreams...
мама ... аз не работя пък от джобните просто не съм в състояние да си събирам![]()
+111Първоначално написано от 89+92
![]()