- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой ви плаща интернета?
Иска ми се да кажа, че сама си го плащам, ама... шанс... майка ми отпуска средствата.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Баща ми
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
Тати го плаща![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Казвам на баща ми ,че е дошъл срока за плащане.Той ми тиква некжа пара в ръката и отиам го платя...
ми принципно си отделям от парите за закуска и така![]()
татИ![]()
Първоначално написано от Анонимко
Първо.Майка ми ми го плаща.Плаща и всички сметки вкъщи...Баща ми като е на кеф ходи на работа...като не-на разходите на майка ми.
Второ.Лукс да имаш интернет!?-Какъв лукс е това!? о.О Всички имат!Дори Айшето от нашия клас...Така,че да имаш нет,не е лукс,а необходимост.
Трето.Като са изнервени ги съветвам да ходят да се лекуват.Техен проблем.Щом са направили грешката да си направят дИте /като мен/ ще си носят последствията.Ако не са били надрусани,пияни или някакви си там са си били в съзнание....Дете=отговорнос !Да са си правили сметката на време...
Поставяла съм се на тяхно място и...понякога ми е било гадно,че майка ни издържа понеже баща ми е лайно и че носи всичко на свой гръб,но...Аз не съм виновна за нищо.
хах и при мене е такаПървоначално написано от DulceGatito
![]()
<3 أحبك الشمس
Нашите ми го плащат.Е, ако ги ядосам малко се свидят ама след половин час им минава![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
наще - малко ми е кофти за тва че плащтат за нещо до което почти не се добират но наистина нета е необходимост в днешни дни![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Аз го плащам от около 1 година, преди тва наще даваха кинтаж.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
баща ми![]()
Мисля, че татко ....![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
3. БАНКАТА!!!Първоначално написано от Jingles
аз си го плащам
Те ми дават пари и аз си го плащам хах
мама го плаща и как иначе.. и тя няма да има интернет на нейния компютър ако не плати мояа тя не може да живее без интернет
![]()
![]()
![]()