- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кой ви плаща интернета?
всички видове сметки ги плащат наще ...
само 2рия ми телефон аз (който се развали ... )
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
ма - ма и та - ти
да поставяла съм се на мястото на родителите си..не им е лесно!..а доколкото нета все още те го плащат..родителите ни дават всичко за нас ,работят всеки ден по 12 часа за да имаме всичко нужно ние..пари,дрехи,обувки,учеб ици и още незнам си какво така че бъдете благодарни на родителите си за това което са ви дали![]()
Баща ми плаща много ясно. Няма къде да ходи.
![]()
![]()
Keep Smiling (sun)
В нас татко го плаща така де той се нуждае повече от него отколкото аз .. иаме 3 компа в насс така че всеки е доволен![]()
Наще го плащат![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
наще разбира се..![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
аз и сестра ми
нашите не ни дават пари за нет![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Тейко ми ходи до еском-а( и аз понякога ) .. парите са на цялото семейство ( аз не работя ) това лято имах желание , но нямам годините ..![]()
П.С: Интернета не го ползвам само аз !![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Татко.
У нас мама, на село -дядо, в София - аз.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Бащата![]()
Е, ако трябва да отговоря на въпроса буквално - аз го плащам, само че очевидно се име предвид откъде се взимат парите, с които плащаме... така че в такъв случай си признавам, че мама и тате ми дават парите, пък аз отивам само да го платя![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
сама си го плащам![]()
по често майка ми го плаща, тя има път от там и го плаща, но и аз съм го плащал..![]()
ние сме в пакет 3 в 1 ( кабелна,телефон и интернет ) и мама го плаща към края на месеца
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!