- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Продължителността на връзките ви ?
Най-дългата ми връзка ЗА СЕГА е 4 месеца и два дена, НО сега се радвам на една прекрасна и най-хубавата ми досега за мен връзка от 3 месеца и 26 дена, и ще мина тез и 4 месеца и два дена със сигорност, кажете вие сега.
Ами то не е за хвалене,но най-продължителната ми връзка е месец и нещо,въпреки че имах една по-дълга в период от 3 месеца,но беше връзка от разстояние и я прекратих,защото се виждахме само ваканциите и не мога да го нарека сериозна ръзка.
И аз като теб в момента преживявам най-хубава си връзка,за която съм убедена,че ще мина тези два нищожни "рекорда",надявам се да продължи тази връзка колкото се може повече.![]()
мдаа.. дългите връзки сигурно са хубаво нещо.. жалко само че на мен не ми се случватнай-дългата ми връзка е някъде към 3 седмици
просто до сега не съм ходила с човек, когото да обичам
такъв ми бил късмета![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ми най-дългата ми беше два месеца.....ама вече нямам такъв късмет,просто изпуснах любовта още тогава![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
ами най дългата ми вразка беше 2 месеца но не беше от най сполучливите щото всичко беше някакси на сила.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
emi nai-dulgata mi i seriozna vruzka (vsu6tnost tq o6te produljava) e 3 meseca!![]()
![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
7 meseca .....sujalqvam iskreno za taq vruzka toest za poslednite 2 meseca
най-дългата ми е 10-11 месеца, настоящата е към 4-5, ще видим какво ще се получи![]()
Малко повече от 10 месеца е сегашната ми връзка.
Ами за сега най-дългата ми връзка е настоящата ми-тоест 5 месеца...но много ми се иска този път наистина да съм намерила човека който ще си ме обичка и аз си го обичкам-за сега успявамеПреди това съм имала доооста по-кратки връзки-за по 1-2 месеца,което аз лично не го считам за особено сериозно но...то си зависи,можеш и от една седмица да ходиш с даден човек и връзката ви да бъде супер задълбочена и сериозна
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ми най-дългата която и сега продължава ми е 1 година и 5 месеца
8 месеца и кусур....![]()
Само скромните три месеца продължи най-дългата ми връзка. Голям рекорд, няма що...![]()
"Hominem te esse memento"
ami moqta vrazka be6e 3 godini i polovina be6e mnogo hubavo izjivqvane no za kratko![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F0%FA%E7%EA%E0
и още много такива теми![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love