.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

малките неща!!!!

предупреждавам за да няма сърдити,хората които не обичат сантименталности и не саи кои знае колко чувствителни да не четат! искам да ви разкажа 1 простичка случка,която ме трогна до сълзи.И така това се случи този март месец-брат ми които е с 3 години по малък,много трудно си изразява чувствата-нещо съвсем нормално за повечето на неговата възраст,всяка вечер когато си лягаме аз му казвам "лека нощ обичам те" а тои ми отвръща сас 1но благодара въобще доста му е трудна да каже "обичам те" било на мен било на които и да е.Прибирам се аз вечерта мисля на 1ви март а тои подарява мартенички на всички,но мен ме пропусна,аз обидена и разочерована му казвам ами за мен няма ли а тои ми казва да си погледна в шкафа,отварям го аз и какво да видя-мартеничка на която пише "обичам те"....на мога да ви опиша колко много ме трогна тази случка!!!!!!не забравяи те че иманно малките неща са тези които осмислят живота ни и го правят по ценен!!!!!!!!!Радваите хората около вас във всеки един момент.......

taka e malkite ne6ta vsu6tnost sa mnogo golemi.no v sly4aq mrazq brat si i nikoga nqma da my kaja ''obi4am te'' i taka natatuk

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Така е.Трябва да се научим да ценим и малките неща.

Повече от фен
    Град
    Mars
    малките неща са много по скапи от големите.аз не съм много чувствителна обаче ценя важните неща.по добре малко но от сарце отколкото нещо голямо и ненужно.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    zoo....
    Цитирай Първоначално написано от niGGa

Абсолютно правилно.Малките неща понякога говорят МНОГО!!!
    ....Don't bother!Be happy!....

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    =D> наистина!!!

Град
    Varna
    prodaljavai taka da obi4a6 brat si i sled vreme 6te ti go v1rne x100000. As s16to imam sestra i nogo ia obi4am vinagi si pomagame i za6titavame vzaimno.

Голям фен
    Град
    Бургас
    Баси...тва много ме разчувства...виждам по някакъв начин себе си.Имам сестра по-голяма от мен за която целият свят давам.И аз като по-малък трудно си изразявах чувствата...може би донякъде още е така, но сестра ми много ми помогна...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ооо колко мило
    много хубавка историйка на пръв поглед нищо особено, но все пак учи на доста работи...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Много сладко

Все пак на доста хора им е трудно да кажат "Обичам те".А малките неща...те правят живота ни по-цветен и колоритен и няма да е зле ако им обръщаме повече внимание

Голям фен
    Град
    Pleven
    Spokoino. Brat i sestra vinagi si znaqt, che se obichat i bez da si go kazvat, no prosto ni e zalojeno da se karame s tqh, zashtoto inache nqma kak da se poluchi magiqta. A malkite neshta sa naistina tova, koeto osmislq jivota
    Blame the sin, not the sinner.

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    ооо колко мило
    много хубавка историйка на пръв поглед нищо особено, но все пак учи на доста работи...
    mmm da .taka e
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    София
    Аз така бях като малка в отношенията с баща си...а сега винаги,когато се прибира изскачам на вратата и го гушкам...казвам му колко го обичам и как ми е липсвал,когато не си е бил у дома...
    Хората трябва да почнат да обръщат внимание и на такива "сантименталности"....коит о в един момент те правят по-щастлив,отколкото някакви големи случки и моменти уж...мен мн хора ми се чудят на това,че аз се радвам дори когато чуя птичките да пеят или пък нещо друго дребно там...
    даже в отношенията си с някое момче...мен ме прави щастлива едно отваряне на врата,едно докосване...някакъв жест,нематериално...просто нещо малко от душа,казано или направено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си