- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Link + дискусия и за 'чалгари' и за 'метъли'
хИхИ..
http://machoka.data.bg/Temp/Cradle%2...mphetamine.avi
изтеглете си го това и кажете какво мислите и двете породи самовлюбени в музикалните си предпочитания птици..![]()
Бтв.. какъв точно стил се води туй 'творение'?
Само да доуточня - това не е поредната тема 'чалга вс метъл', а дискусия точно около тоя клип!
Този линк нещо не става.
т. 2, 9
Крейдъл оф Филт и Лив Кристин. Крейдъл са били блек в началото, тя беше вокалистка на...готик група, май, после започнаха да свирят индъстриъл...неопределен стил е песента. Отказала съм се да определям стила на нещо, пускано по МТВ, защото все е поп.
При мен няма проблем с линка
`Death`Whore`,
това много 'поп' ли ти изглежда, не само като стил, щото не е, но и като предназначено за широката публика?
Популярно е, има тузарски клип...
Ами това е една от любимите ми песни и мисля, че е страхотна. Клипа не съм го гледал скоро, но доколкото си спомням е типичен метъл клип --->Сниман в подлез
Със стиловете съм сбъркан, но мисля че Cradle ги водиха Extreme Gotic Metal, поне така пише тук
11 tochka deaktiven profil.
На мене много ми се иска да го разбера, ама не мога.. не само клипа, по принцип тоя стил. За мен хората подлагащи се на това са психично болни.
Какъв трябва да си, за да си причиниш това на външния вид?
Музиката им не коментирам за сега.
Клипът съвсем не е метъл клип.
а какъв е един метъл клип тогава
Еми 30 сек от тая пумия ми стигнаха за да го делна от харда. Не ми харесва - ама никак.
Не толкова тузарски. Метъл клиповете обикновено са шизофренични и не са за 100 000 долара.
Кредъл са чалга. Истински метъл клип ако искате гледайте Seasons In The Abyss на Slayer или пък всеки един клип на великите Morbid Angel. Да не изпуснем и класикческият Arise на Sepultura.
А аз колко културно се изразих..леле! Вие го казахте.
Той мачока за тва тях ги дава за пример. Оставаше да даде и нещо от сорта на Kreator...
Какво общо имат парите с това дали клипа е метъл или не е, а това да твърдите,че са чалга е направо смешно
Добре, колко печели една метъл група? Има групи, които се състоят от 2-ма човека и концерти не правят, има и групи от 1 човек...колко пари имат за клип тези хора?
Смешно ама факт. Кредъл са чалга, в поведението си и в начина по който съществува групата. В момента правят музика само и единствено за пари. Всеки, който поне малко разбира, знае, че на тая музика не й е тва целта.
Батко, сори, не съм разбирач в областта. Като си отракан си пусни своя тема с музикален пример.Първоначално написано от Анонимко
Повярвай ми, този форум не го заслужава.
Ами не знам, но това има ли значение? За мене не е важно колко печели групата, а музиката която прави.exploitedteen каза, че са пълни позиори ами да истина е, но това е част от имиджа, който поддържат.Повтарям се, но това има ли значение при положение, че музиката, която правят е хубаваПървоначално написано от `Death`Whore`
Що да не правят концерти?Ето например Satyricon,Old man's child(Galder все пак е член на Dimmu Borgir),от българските Vrani Volosa.Първоначално написано от `Death`Whore`
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Да де ама комерсиалните изпълнители не правят хубава музика. Тая песен на кредъл не е хубава.Първоначално написано от Mo6no
Казвали са ми, че Дарктроун не правели...все едно всъщност.
Мощно, аз и без това не ходя по концерти, това не ме интересува изобщо. Казах го по повод на клиповете.
Ами не съм съгласен, всеки изпълнител, който издава компакт дискове е комерсиален.За пример ще дам Beatles.По - комерсиална група в света от тях не знам да има, но е факт, че музиката им е страхотнаДа де ама комерсиалните изпълнители не правят хубава музика. Тая песен на кредъл не е хубава
Бийтълс са жалка група хипита. Мъртви са, а музиката им е зле. Нормално е да са комерсиални.