Tolkova sum tujna i otchaiana. Momcheto koeto haresvam ne mi obrushta vnimanie. Vinagi momchetata koito ne haresvam(kato gajeta) mi obrushtat vnimanie i me svaliat, a tezi koito az haresvam ne mi obrushtat vnimanie. Zashto triabva vinagi taka da stava. Ta s vuprosnoto momche se pozdraviavame kato se razminem, i tolkoz. Ako se interesuvashe ot men shteshe da doide i da govori s men, ne e li taka? Inache toi e goliam pich, sus samochuvstvie(v granicite). Neznam ako mu pokaja che go haresvam, toi shte vzeme puk hich da ne me pozdraviava, shte kaje:"A, az taia moga da ia imam po vsiako vreme" Napravo neznam kakvo da pravia. Tolkova mi haresva(kato vunshnost), prosto me prevlicha strashno mnogo. Izglejda mi dobur i s gotin harakter No prosto ne znam tolkova go haresvam,a toi sum sigurna ne Vsiaka vecher kato zatvoria ochi vijdam negovite. Tolkova se izmuchvam. Ne znam da li si ima priatelka, a i niamame obshti poznati.
Izvinete me mnogo za dulgia post, no sum mnogo tujna, neznam kakvo da napravia za da me haresa,za da moga da go imam.
Mersi mnogo na tezi koito prochetoha vsichko tova