- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LAJA LI E LUBOVTA MI?
zdraveite !!! pi6i vi edno mnogo obyrkano momi4e. Neznam kakvo da pravq. Iskam savet i pomo6t!!! ETO go i problema:
Esenta edno mom4e zapo4na da me svalq-D. Poznavahme se otdavna no ne bqh gledala na nego po toq na4in. Simpatqga e, sladur. Az zapo4nah da go haresvam a po kusno tazi simpatiq prerasna v lubov. 6tqhme da tragvame, no negoviq priqtel mi kaza 4e hodi i pri o6te edno momi4e - M. i iskal da hodi i s dvete ni. TOgava toq negoviq mu priqtel-Q. me celuna. Be6e mako predi koleda. Q. iska6e da trygnem na kolednoto tarjestvo v daskalo. No D. razbra za tova mejdu men i Q. Az mu kazah 4e znam za nego i M. i za tova sam go napravila - za da mu go vyrna. TOi kaza 4e nqma da se povtori i iska da e s men .Edna ve4er (2dni predi koleda) toi doide do domai mi predloji da hodim. AZ se 4udeh 4udeh i re6ih da priema. Stanahme gadjeta. NO na sutrinta mi se obadi edna poznata - M. i me popita dali hodq s nego. Okaza sse 4e toi hodel i s dvete ni. Napravo 6tqh da umra. Tq mi predloji da mu spretnem nomer i da vidim koq 6te izbere. Az i kazah 4e moji i da go napravim oba4e trqbva da se vidim i da se razberem. Sled edna ve4er (koleda) mi se obadi D. Kaza mi 4e ne bil hodil s neq skusa s men i mi se razsardi 6toto sam se nagovarqla zad garbo mu. Skusahme i kaza 4e 6te tragne s neq za da mi varne zaradi Q. Na men mi stana mnogo mnogo gadno.neznaeh kakvo da napravq. nznaeh na kogo da vqrvam na neq ili na nego. sled tova zagubihme vsqkakvi vrazki s nego. TOi mi be6i sardit, no mi pra6ta6e sms-i 4e me obi4a o6te i nemoje da me zabravi i 4e mn sam go naranila kato sam go predala. Edna ve4er me iznenado i doide do doma. kaza 4e o6te me obi4a i iska da e s men. iiska6e ot men da si pomislq dali az o6te go obi4am. Az go obi4ah vinagi no neznaeh dali da tragna s nego pak za6toto moje pak da me naradi. sled 2 ve4eri doide do doma s moqta nai dobra priqtelka-S.Uj togava 6te6e da mi predloji. No tova ne stana. Na drugiq den razbrah 4e e pra6tal sms-i na moqta FR i e iskal da hodi s neq. TQ mu eotkazala i mi kaza o6te pri purva vazmojnost. Az re6ih da ne se zanimavam pove4e snego i da go ostavq. pak ako me obi4atoi sam 6te me potarsi. Prekarah okolo mesec sama. Sled tova toi po4na da mi pi6e 4e me obi4a i 4e sajelqva za vssi4ko, no trqbva6e da si zamine na selo za 5 dena. i prez tova vreme az tragnah s edno mom4e - S. Toi haresva6e moira FR - S. no tq nego ne. S nego re6ihme da napravim ne6tu kato sdelka - Az i toi 6te tragnem za da zabtaavim - az-D., a toi - S. prez tova vreme az sviknah s nego i malko po4nah da go haresvam. Edin den si otidoh na selo i mi se obadi D. Edva ne pla4e6e po telefona. Popita me naro4no li go pravq. Zada mu e gadno. Toi me poznava6e mn dobre i znae6e ne ne obi4am S. Iska6e da znae za6to zam s nego. A az neznaeh kakvo da m u kaja. s S. hodihme 3 sedmici i napraq se skarahme i skusahme. Togava D. me popita dali o6te go obi4am. Az mu kazah 4e ne sam spirala da go obi4am . I sled okoo 3 sedmici tragnahme. Izlejda6e 4esnten i naistina mu li4e6e 4e ima 4uvstva kum men. Sega pravim 2 mesec otkato sme zaedno. Naistina sme mn 6tastlivi zaedno. No sega razbrah 4e prez 1mesec kogato sme tragnali toi e pisal s nqkakva igo popitah kakvo e tova. Kaza 4e se bazikat s neq i nqma ni6tu no nemoga da mu povqrva. SIgorno za6toto mn me e lugal i naranqval. NO neznam dali da mu povqrvam ili ne. Mnogo si go obi4am. Izglejda mi 4esten kato mi govori. NAistina mislq 4e ne me luji, no neznam dali ne gre6A. iskam i SaVET ot vas. Kak da postapq. Da mu povqrvam li ili ne????
PLEES pomignete mi
NIKOL
Ama ti poznavash li q taq s koqto si e pisal v smisal te sa si chatili ili?
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Mnogo obarkana istoriq..Spored mene tva cqloto e oseqno sas detski intrigi.. Spored mene toi iska da e s tebe i nesymneno za tova ste zaedno..Ne trqbva da se zanimavash s gluposti..i postoqnno da se pitash "Luje li me?" Imai mu doverie..Edna vrazka se gradi na doverieto..Mislq che trqbva da se ostavish v rycete na lubovta .. bez da se pritesnqvash postoqnno dali shte bydesh naranena .. zashtoto taka shtastieto ti nqma da byde pylno !