.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    sweety_f`
    Guest

Koi se celuva hubavo?

Nqkoi momicheta kazvat "toi se celuva mn hubavo" ili pyk obratnoto .. vyprosa mi e .. malko typ obache mi e interesno .. po kakvo si prolichava che nqkoi se celuva hubavo ? taka de v kyv smisyl se celuva hubavo ?

Голям фен
    Град
    sofia
    по това дали ти доставя удоволствие

sweety_f`
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    ami ako se celuvash s momche koeto ti haresva .. bi trqbvalo vsichki celuvki da ti dostavqt udovolstvie ..

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от sweety_f`
    ami ako se celuvash s momche koeto ti haresva .. bi trqbvalo vsichki celuvki da ti dostavqt udovolstvie ..
    а ако нямаш собствени критерии и виждания за нещата, какво правиме?!

Guest

Re: Koi se celuva hubavo?

awe shtom celuvkata e ot liubim chovek,vsichki vazmojnosti da ne ti haresa sa izkliucheni!!!!!!!! \/

Цитирай Първоначално написано от fergieson
    awe shtom celuvkata e ot liubim chovek,vsichki vazmojnosti da ne ti haresa sa izkliucheni!!!!!!!! \/
    to4no

Аз пък съм била влюбена и въпреки това не ми е харесвало как се целува момчето. Хубаво е да се целувам с него, защото е Той, но техниката му куца.. примерно.

Мога да ти кажа какво НЕ трябва да правиш. Не се целувай лигаво, не си навирай езика в гърлото на момичето, не си върти прекалено бързо езика. И го прави нежно :)

taka si e ...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    stiga da obi4a6 4oveka vs celuvki sa hubavi,a vse pak akko ne6to ne ti haresva ,to nau4i go da go pravi po tvoq na4in!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

az sum na mnenie,che v nachaloto nikoi ne se celuva hubavo...toest v nachaloto na edna vruzka, za6toto ne se poznvate, no sled opredeleno vreme si svikvate i znaete kvo da pravite, za da dostavite udovolstvie na partniora

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Овцата
    Аз пък съм била влюбена и въпреки това не ми е харесвало как се целува момчето. Хубаво е да се целувам с него, защото е Той, но техниката му куца.. примерно.

Мога да ти кажа какво НЕ трябва да правиш. Не се целувай лигаво, не си навирай езика в гърлото на момичето, не си върти прекалено бързо езика. И го прави нежно
    =D>
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

;]]]]]]]]]]]]
    Guest
    a ezicite kvo pravqt vsyshtnost?vyrtqt se.. obache kak .. imam predvid v kryg li kvo ?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    всеки си има вкус
    едно момиче може да не го кефи как се целува дадено момче, а на друго мн да й допада
    например аз обичам целувката да е малко по-действена, а на една моя приятелка й харесва мн повече просто да се "мляска" (xaxa) без участието на езиче :P
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Цитирай Първоначално написано от fergieson
    Ne sam saglasna.. Vlubena bqh v gadjeto si..no ne izpitvah udovolstvie ot celuvkite mu..Imashe trapka .. no ne i udovolstvie...milion pati sam se celuvala s nego i ne mi haresvashe kfo da napravq..Pravela sam go ei taka shtoto tfa pravqt horata kogato sa gadjeta..

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Za da ti haresa celuvkata zadaljitelno trqbva da ima harmoniq pomejdu vi... V nachaloto na edna vrazka pri parvata ni celuvka az se ostavqm toi da vodi za da vidq kakvo mu haresva i posle pokazvam kakvo obicham az... i poleka se postiga sinhron i togava vsichko e 6
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

sweet_f`
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Za da ti haresa celuvkata zadaljitelno trqbva da ima harmoniq pomejdu vi... V nachaloto na edna vrazka pri parvata ni celuvka az se ostavqm toi da vodi za da vidq kakvo mu haresva i posle pokazvam kakvo obicham az... i poleka se postiga sinhron i togava vsichko e 6
    kak taka go ostavash toi da vodi?tvoqt ezik nishto li ne pravi ? q kaji tochno ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си