- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете си мнението...?
Тя се събуди,а очите й бяха подпухнали.Изми се,облече се,взе чантичката си и тръгна.Виждаше толкова много хора.Но в главата й бе само той.Опита се да не мисли за него,но нещо от вътре непрекъснато напираше и й напомняше за него.
Всичко беше толкова странно.Случи се внезапно и неочаквано и направи една незаличима рана в малкото й сърце.Мислеше за него непрекъснато и я болеше,но не можеше да направи нищо.Знаеше че той ще си тръгне и ще я забрави,може би дори и името й няма да запомни. Не й се искаше да повярва на това което се случва.Всичко бе толкова абсурдно.И тя вървеше без посока,търсеше утеха,но не я намираше.Луташе се загубена в себе си и в мъката си.Затвореше ли очи неговия образ изплуваше веднага.Звъннеше ли й телефонът тя си мислеше че е той.Бе заслепена.Давеше се в собствената си болка.Не знаеше какво да направи.
Нощтта настъпи.Тя отиде на плажа.Легна на топлия пясък и се загледа в звездите.По бледото й лице започнаха да се стичат сълзи.Всичко беше тъй тихо и загадъчно.Сълза подир сълза по бузите се стичаха.Защо да плаче за едно студено и безразлично същество като него.Имаше ли смисъл?Но тя бе заслепена и не осъзнаваше това.Имаше нужда от една ласка,една мила дума и целувка.Толкова ли много искаше?ТОлкова ли трудно бе?Защо той не я дари с това?
Болката й беше неописуема.Сълзите безброй.Любовта безразмерна.Тя погледна красивото небе за последно.Сълзите продължава да се стичат по бледото лице,но не защото краят й наближаваше,а заради него.Заради това момче,което бе завладяло нейтоно сърце. Тя затвори бавно свойте очи. Настъпи краят.Свърши мъката й.Тя се потопи в своя вечен сън.
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
gut, gut![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Taка и не разбрах тая овца, защо умира и как умира. Творението ти не струва. Темата, която си засегнала също е смешна и нелепа.
=D>Първоначално написано от Анонимко
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Mnogo ste grubi...tfa koeto e napisala me razplaka..silno e .. naistina e istinsko..napisano e s chuvstva..na mene lichno strashno mnogo mi haresa..Pozdravleniq :P
не е лошо.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Е да ви кажа пък аз,всеки има право на мнение,на едни им харесва на други не,мисля,че на момчетата не им харесва защото имат по-различна психика от нас,ние сме "слабия" пол и се разчувстваме лесно.Иначе за творбата..Много е хубава,написана е ясно,съвсем разбираемо е описана болката на едно момиче..неиният край,макар че не разбрах как точно е умряла...Но иначе моите поздравления,написаното е много силно!!!![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
на мен ми хареса и то много само не разбрах как умира,ако промениш малко края като уточниш как умира ще стане страхотно,но иначе и сега е хубаво![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
mnogo e hubavo ako prodalji6 v sa6tiq duh i izdade6 kniga az 6te sam parvata koqto 6te si q kupi =D>
Според мен не е зле, но трябва да поработиш още малко над него. :P Ако мислиш да пишеш ще понасяш много комплименти, но и много критики. А на хора като Едноок Смок С Дисаги, мисля че не е нужно да обращаш внимание. Но както и да е всеки си има собствено мнение.
"Понасяй с достойнство онова, което не можеш да промениш."
[/u]
и аз като повечето го харесах страшно много,винаги съм се възхищавала на хора които умеят да изразяват своя вътрешен свят и мисля че авторката е вложила много от себе си!!!!!!!!
а колкото до края за които всички говорят-мисля че няма нужда от промяна така е някак загадъчно и истинско...
ако някои ме пита според мен тва е пьлна гупост![]()
поне сьвремените хора няма да четьт за такава тема трябвати нещо по-така,нещо интересно за сьбремения човек![]()
иначе е доста добро![]()
само трябва да си по точен/а![]()
mn e hbavo,no kraq na tova momi4e e mnogo tujen.i to zaradi nqkuv,koito se sre6ta pod put i nad put
А защо умира?Уточни се!Иначе не е лошо!
Първоначално написано от Вътьо
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
mi ne e lo6o