- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- важен въпрос към момичетата
Имам питане към вас:
може ли да откажете на едно момче заради това че е мълчалив и не толкова разговорлив.
Има ли голямо значение за вас дали момчето което си харесвате е приказлив (по отворен на приказки) или е някъв не толкова приказлив.
Ако има значение това, то колко голямо е това значение.
С 5 думи казано ако едно момче е по-мълчаливо това ще ви повлияе ли много на чувствата (ако го харесвате като външност например).
ISKAM NSpi4 DA BUDE RAZKARAN OT FORUMA!!!
Kolkoto po malko govori6 tolkova po malko 6ans ima6, vse pak ako ne s dumi s kakvo drugo 6e si izrazi6 4uvstvata? Ne 4e nqma ama po dobre ot dumite samnqvam se! Govori fe pi4 kazvai tova koeto misli6i se 6e se nameri nqkoi koito da ti haresa na4ina na mislene
spored men mal4anieto ne e za predpo4itane pred plqmpaneto na prostotii po dobre prostotii ot kolkoto ni6to
:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ot li4en opit ti kazvam,4e nqkoi super qk pi4,koito mi m1l4i e mnogo po-zle ot nqkoi muhlio,koito govori,bilo to gluposti ili ne! Prosto kontakta e adski vajno ne6to-m1l4anieto nqma mqsto ,osobeno pri mom4etata e otvratitelno-nikoga nqma da se zainteresuvam ot nqkoi sviti41k i t.n.,t1i 4e govori,4ove4e,prikazkata mu e maikata!!!
Ми всеки човек би предпочел човека,с който е да е по-приказлив,и когато сте заедно да си говорите,да има чуство за хумор...Не мисля,че е приятно,колкото и да е хубаво момчето да излезнете на кафе и да си мълчите!
значи аз ако изляза на кафе с моми4е което харесвам няма да мълча.
Просто съм мълчалив, но ако изляза с моми4е не съм ама само тогава.
Просто в нашия клас съм мълчалив и за това ми е гадно.
Ако съм с голяма компания също така.
Ако съм с момиче обаче не съм чак толкова.
Защо ли съм съгласна с тебе!?Първоначално написано от Momchence
NE....
Abe mn zavisi, ako mal4i6, za6toto nqma kakvo da kaje6, po dobre se zaebi nqkade, ama ako myl4i6, za6toto s mn malko hora spodelq6 4uvstvata si, ako tova myl4anie e sy4etano -ne znam, ama ako vypreki myl4anieto si si super dobyr, i zaema6 mn vajno mqsto v kompaniqta i si prosto zatvoren, to togava ne e tolkova zle, 4estno kazano az na takiva mom4eta obry6tam gore-dolu vnimanie, iskam da vidq kakvo ima pod 4erupkata, ama ako e kuha, jivota styjnqvam deto sam si zagubila vremeto)
Не в никакъв случай . Щом мълчи значи е много мъдър . Мумия !!!
Зависи от много неща! Аз лично предпочитам да не си говоря празни приказки с някой...
ако знаеш ,че човека ,с който си ще каже точните неща в точния момент ,то тогава няма проблем!!
But since you been gone
I can breathe for the first time
I'm so movin' on, yeah yeah
Thanks to you, now I get what I want
Since you been gone
zavisi kakto ot mom4eto taka i ot momi4eto! nqkoi momi4eta haresvat takiva po myl4alivi , a drugi puk ne ... ama ti prepory4vam da stane6 po razgovorliv ako iska6 da q spe4eli6 !
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ами стествено, има значение и характера на момчето. Ако не мога да си говоря с него за какво ми е? Е.. ако е само за секс може ама такава връзка не си представям![]()
kakvo pravq tuk?
pomisli kyf tip e tfoqta madama i kaji... moje i da iztepkame ne6to !![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
може ли да откажете на едно момче заради това че е мълчалив и не толкова разговорлив. -->ТИХИТЕ ВОДИ СА НАЙ-ОПАСНИНЕ БИХ ОТКАЗАЛА
Има ли голямо значение за вас дали момчето което си харесвате е приказлив (по отворен на приказки) или е някъв не толкова приказлив.---> не много голямо
С 5 думи казано ако едно момче е по-мълчаливо това ще ви повлияе ли много на чувствата (ако го харесвате като външност например).---> НЕ НЕ НЕ
Mi spored men, ako nqkoq macka te zareje samo shtoto si po-mylchaliv ot drugite znachi e golqma patka! Tova, che ne drynkash postoqnno prostotii i qvno ne se ligavish osobeno, te pravi mnogo po priqten za obshtuvane, zashtoto sym sigurna, che ako imash podhodqsht chovek srehstu sebe si, vyobshte ne si mylchaliv. Izlizala sym s momcheta, koito ne sa mnogo prkazlivi, kogato sa sred horata (mai i samata az ponqkoga predpochitam da si mylcha, kogato kompaniqta e po-golqma). Nasotqshtoto mi gadje syshto ne e mnogo obshtitelno, zashtoto trudno se razkriva pred horata, no az si go obichkam takyv i se radvam,che v moe lice e sreshtnal nqkoi, na kogoto moje da se doveri za vsichko. Ne razbiram zashto te pritesnqva tova, che si po-mylchaliv. Momicheto, koeto shte byde s teb, ne bi trqbvalo da go prieme kato nqkakyv defect. Kogato dvama dushi se obichat, te biha mogli da si kajat mnogo neshta i da izrazqvat chuvstvata si v svoeto mylchanie, v pogledite si edin kym drug, v edin jest, v edna usmivka.....
Be angel, Be devil, Be fame
xaxxaaxaxxaaxxaxaaaxaxaxxaxaaxaxax po maloumno obqsnenie ne bqh 4ela i nishto ne razbrah ot nego no akkto i d ae!!! :P![]()
![]()
![]()
Виж сега...щом като си с момиче не си мълчалив а достатъчно разговорлив и с чувство за хумор..няма проблем..но аз лично определено не бих тръгнала с някой който само ме гледа и слуша...щото аз по принцип съм много приказлива ама в крайна сметка не мога сама да си говоря нали?!Такива момчета дето ше ме оставят само аз да дрънкам три часа за мен са пълни балъци....
Но по мое мнение нямаш от какво да се притесняваш..все пак не може всеки да е душата на компанията и да говори постоянно..то тва си е дар един вид...
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ако съм го харесала само на външност, а пък той не ми е казал две думи, тогава определено ще има значение. Но зависи от характера на човек. Не би било зле да можем да си приказваме за всичко и да общуваме нормално. Много е субективно. Според мен зависи от другите качества на човека и от това как се държи, когато сме само двамата например.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
da tova 4e si nerazgovorliv e edinstveno v tvoq vreda,no ne ozna4ava 4e ako tq te haresva nqqa da ti obarne vnimanie.tq 6te naprvi 1ta kra4ka no kogato ti ne poema6 iniciativata tq moje bi 6te se oteg4i i ...6te q iztarve6.taka 4e davai ne badi sramejlivne se stesnqvai da i pokaje6 vs koeto 4uvstva6!uspeh!!!!!!!!!
![]()
Hmm...az hareswam po-myl4aliwi4ki i tn...ama naistina s dumi izrazqwa6 4uwstwata si...i ako ne moje6 da go naprawi6 6te osatne6 na suho...
Makar 4e mom4eto koeto...hmm...mai obi4am...e suuper myl4aliw...edwa mu izkarwam dumite ot ustata ama..takyw e jiwota....
имаш ли кафефи мустаци по мозъка ?Първоначално написано от Jamalska
Moderated by Aia
Molia,uvajavaite ostanalite potrebiteli i pishete po zadadenata tema!
Blagodaria za vnimanieto!!!
Много по-приятно е да си с някой приказлив,аз лично към такива клоня,дори и в момента съм с такъв.
Ето,представи си,че си мълчалив(да кажем)и си някъде с гаджето и няма какво да си кажете.И двамата да мълчите и да се чудите какво да измислите за да стане приказката.И точно,когато се сетиш да я питаш нещо,тя да се сети в същия момент и да се прекъснете един друг.Забелязвала съм такива ситуации при по-мълчаливи.
ами за мене няма много голямо значение щото мене не ме кефят някви супер отворени момчета дето немогат и незнаят кога да си затворят устите.но все пак ако едно момче постоянно малчи нема как да го забележе който и да е.но понякога зад едно срамежливо и малчаливо момче се крие нещо което в другите момчета няма.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
зависи от човека, но нямам нищо против да е малко по-мълчалив, стига да е искрен и готин и да изпитвам истински чувства
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y