.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

време ли е не е ли :(

ходя с приятеля ми доста време почти година , усещам че няма вече тръпка, че е време да се разделим, но ме е страх незнам как ще се чувствам без него страх ме е да не ме боли после и да съжелявам . объркана съм

Мега фен
    Ако го обичаше, щеше да знаеш, че ще се чувстваш адски зле без него. А ти се чудиш..боже. Ако и той се чувства така, връзката ви няма бъдеще.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    ami nz kakvo da ti kaja .chovek ne moje da oceni kakvo ima dokato ne go zagubi taka che badi vnimatelna kakvo si pojelavash. ostavi tva che shte mu razbiesh sarceto ami posle nai-veroqtno shte syjalqvash. Trypkata ne zavisi ot tova kolko vreme ste zaedno ,a ot teb i ot nego.Vie si q syzdavate. Pomisli si xubavo.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

mila shte napravish golqma greshka s tova nema smisal da go praish posle acki mno shte sujelqvash shte iskash toi da e pri teb oba4e nqma da e ....napravi tova koeto shte ti kaja zami i pogovori s nego i shte vidish moje da si se oburkala to se pak si te obi4a mno shtom xodite ot godina pomisli si
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

mila shte napravish golqma greshka s tova nema smisal da go praish posle acki mno shte sujelqvash shte iskash toi da e pri teb oba4e nqma da e ....napravi tova koeto shte ti kaja zami i pogovori s nego i shte vidish moje da si se oburkala to se pak si te obi4a mno shtom xodite ot godina pomisli si
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    Много често ми се случва да реша да се разделя с приятеля си, няколко пъти съм го правила и .... после много съм съжалявала. Слава богу, че той ме обича прекалено много и винаги съм можела да се върна при него. След толкова много грешки вече знам, че искам да съм с него, дори да знам, че понякога ще ми доскучава и ще ми писва . Напревете нещо ново, съживете малко връзката си и след време, ако не се получи... разделете се... поне ще знаеш, че си направила опит.
    0БиЧайТе СЕ!!!

Повече от фен
    Град
    СС (;
    най-добрият вариант за случая е временна раздяла според мен (; кажи му, че ти трябва малка почивка за да помислиш над някой неща... ако искаш направо му кажи за какво.
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Супер фен

Re: време ли е не е ли :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ходя с приятеля ми доста време почти година , усещам че няма вече тръпка, че е време да се разделим, но ме е страх незнам как ще се чувствам без него страх ме е да не ме боли после и да съжелявам . объркана съм
    Ам ако усещаш че няма тръпка действай ама после сама ли оставаш?!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Тръпката винаги изчезва рано или късно - и щом го почувстваш е най-добре да кажеш на другия. А ако го обичаше истински може би нямаше да искаш да се разделяте нали?!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми явно чувствата ти към него са се превърнали в навик.Заедно сте не заради това че се обичате,а просто защото така сте свикнали.Почваш да говориш за раздяла сериозен признак че нещо във връзката ви не е както трябва!Поговорете,явно чувствата ви са охладнели...Разделете се временно,опитайте да поивеете малко без другияи да започнете нов живот.Пък ако любовта отново се появи нищо не ви пречи пак да се съберете

Голям фен
    Град
    Pleven
    Po-dobre mu predloji vremenno da se razdelite za pochivka, no mu go kaji taka, che da izglejda po-skoro kato igra, ot kolkoto kato razdqla. Kaji mu, che imash nujda da usetish munichko svoboda i da si suberesh mislite i ako prez perioda bez nego useshtash praznota vsichko e qsno. No ako zabiesh nqkoe drugo gadje po tova vreme eto ti otgovor.
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Говори с него за това ... Ако и той не изпитва тръпка, няма смисъл. Ако той изпитва трябва да направи така че ти да си я върнеш Успех
    обичам дениту ми {}

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ми може да е грешка,недей по-добре

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    най-добрият вариант за случая е временна раздяла според мен (; кажи му, че ти трябва малка почивка за да помислиш над някой неща... ако искаш направо му кажи за какво.
    i az tochno taka mislq pomoli go za vremenna razdqla neshto kato pochivka i vish dali nqma da ti lipsva..
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Re: време ли е не е ли :(

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Преди една много добра приятелка знаеш ли какво ми отговори на тоя въпрос......щом си задаваш въпроса ДАЛИ значи все още не е дошъл моментът, защото като дойде ти ще кажеш ДА РАЗДЕЛЯМЕ СЕ, а не ДАЛИ ДА СЕ РАЗДЕЛИМ. Другото, което ми каза е....не оставяй нещо, ако нямаш нещо по-добро, с което да го замениш....

Замисли се над тея думи...

Мега фен Аватара на iiirish
    според мен щом тръпката е изчезнала няма смисъл сама да се товариш и измъчваш. любовта не трябва да е наказание, а най-желаното досокване на щастието

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си