.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ЛАЙНОМЕДКАТА
    Guest

Д-р Тошков и 8-то чудо на света!

От приятели чук за някаква невероятна диета,а тя е следната че ако си бъркаш нон-стоп в носа ще отслабна!Вярно ли е това или е само мит!Моля ви и без базици!

ооо земи за носъ не знам ма ко ти набия матрицата у дупарата ше ти изчезнат и стриите и целулита....другия път кат надебелееш пак ше има да ми викаш I need you ма нааа... нема па да та скасъм...

Цитирай Първоначално написано от BraIN_over
    ооо земи за носъ не знам ма ко ти набия матрицата у дупарата ше ти изчезнат и стриите и целулита....другия път кат надебелееш пак ше има да ми викаш I need you ма нааа... нема па да та скасъм...
    =D> samo tfa zaslujava btw ti samo za laina lis i misli6 we 4e takia nikove vadi6?a po tematarobvai moji stane ne6to hahahahahahahhhahahahah ti mozak nqq6 li we ako ti kaja 4e kat si tarka6 o4ite non-stop 6 ti sa obezkosmqt krakata 6 mi povqrva6 li?
    Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!

ЛАЙНОМЕДКАТА
    Guest
    Ами нзм но имам приятелка която има страшно огромен нос,а пък е слаба!!И казах без базици питах ви религиозно ops сериозно!!!

беее тъз чубра или е прекалено зла шоту на злобата ни са липи илиии мое да си пъхне целата ръчичка у ноздрата и да симулира булимия...

Re: Д-р Тошков и 8-то чудо на света!

Лайното е 8-мото чудо на света!
    Мултифункционално е!Действа...повярвайте!!!

No Comment!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си