.

Виж резултатите на анкетата: Кефите ли се на Слави Трифонов?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да и всяка вечер гледам шоуто му щото е супер пич

16 14,95%
  • Да и гледам шоуто когато съм пред телевизора в 22:30 и ми е скучно

24 22,43%
  • Не, тос направо немоа го гледам, останалите стават ама той е боза

34 31,78%
  • Не, гледам го само заради актьорите

33 30,84%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

(анкета) За и против Слави Трифонов?

и така кажете си мнението...обаче не говорим за актьорите или някой друг, а за Слави?
    2,3,13 tochka

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Като човек - не ми харесва.Но има и много добри страни, колкото и да ни учудва.Страшен родолюбец е.Той беше първият, който открито проговори за българските медици в Либия.До тогава случаят се пазеше в тайна.Той направи първият официален и открит протест срещу тяхното задържане.Първият, който осъди Жълтите смешковци...Но шоуто му го гледам само в Понеделник вечер, заради актьорите...

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Не го харесвам, не го гледам. Не е родолюбец, позьор е. Опитва се да
    манипулира, прави се на глас народен, и изобщо, много ми е гаден. Не е добър водещ, не може да пее....бездарна персона, която обаче си мисли, че умее всичко, и се бута ли бута. Много ме дразни по интервюта, как си общува сам, защото не оставя гостите му да говорят. Много ме дразни, как се държи като к**ва, и се продава на всички, толкова много иска да е световно известен....майка си Здравка, за 5 стинки ше продаде...Само вицове може да разказва, само че трябва ли затова да има едночасово шоу, не струва, това му е тежката присъда.

Give me your best shot motherfucker!

само да поясня ако има недоразумение 3тия отговор значи че не го гледате.
    2,3,13 tochka

Мега фен
    Актьорите са много добри, сценарият обикновено е тъп, а Слави е наркоман и пияница.

Мега фен
    1. СпомнИ си няколко предавания, в които по някаква причина е бил внасян алкохол в студиото - Слави не следи разговора с госта, изпива няколко чашки и след това е невменяем. Това е пиянско поведение.
    2. Виждала съм надрусани хора и той определено се държи като такъв. Или е наркоман, или е природен простак и глупак. И невменяем - също.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. СпомнИ си няколко предавания, в които по някаква причина е бил внасян алкохол в студиото - Слави не следи разговора с госта, изпива няколко чашки и след това е невменяем. Това е пиянско поведение.
    2. Виждала съм надрусани хора и той определено се държи като такъв. Или е наркоман, или е природен простак и глупак. И невменяем - също.
    Изтрих предишния си пост ... но няма значение, ти си го прочела. Щом работи за Мърдок, значи няма да е толкова пропаднал колкото го изкара. Определено знам какво представлява невменяем, пиян или друсан. Поне докато си води шоуто си е на 6. Какво прави извън него не знам. Защо да е простак или глупак, води си предаването без грешка , един от малкото които смеят да повдигнат по сериозни въпроси. Както вече споменаха за медиците в либия за малоумните жълти вестници, за "любимата" ми партия Атака.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Той? Той не решава за какво да се говори. Екипът му е от 100 човека, което предполага той само да чете на глас.

Град
    Той? Той не решава за какво да се говори. Екипът му е от 100 човека, което предполага той само да чете на глас.
    Няма как да си 100% сигурна. Само предположения и нищо повече.

Правила на форума!

Re: (анкета) За и против Слави Трифонов?

Плешив позьор!
    Гледам го само заради Ранарса :P

Не Слави Трифонов изобщо не ми аресва. Но гледам предааването заради актьорите-те са много добри.

добре че са сценаристите иначе е кръгла нула, поне това е моето мнение. сетете се, когато някой излезе извън сценарий как се спича а? или като разказва вицове които не са му написани а? колко яко ги разказва няма да отговарям, вие си знаете! това ми е мнението.

п.п. МС ФАРАОНЯ рулира отсякаде!

падай пред мене НА КОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
    2,3,13 tochka

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    манипулира, прави се на глас народен, и изобщо, много ми е гаден. Не е добър водещ, не може да пее....бездарна персона, която обаче си мисли, че умее всичко, и се бута ли бута. Много ме дразни по интервюта, как си общува сам, защото не оставя гостите му да говорят. Много ме дразни, как се държи като к**ва, и се продава на всички, толкова много иска да е световно известен....майка си Здравка, за 5 стинки ше продаде...Само вицове може да разказва, само че трябва ли затова да има едночасово шоу, не струва, това му е тежката присъда.
    Общо взето е тъй.

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Общо взето е тъй.
    Така е!!!
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Слави е наркоман и пияница.
    Вили глей ся, ако беше наркоман щеше ли да е около 100 килограма? Ако друсаше щеше да прилича на мен

You got the beer
    We've got the time
    You got the coke - Gimme a line

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Родолюбец ли ? Я стига!
    Убит продажник и турска подлога .
    Говори каквото му се каже..
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    слави е пич

Всичко хубаво си има край, а неговият отдавна настъпи...Слави съкс...предаването е скучно, актьорите, колкото и да са добри...всеки ден едно и също...и те горките взеха да се изчерпват...
    Несъмнено в шоуто ряботят професионалисти, но това са си доста годинки на екран, ако не се промени концепцията на предаването скоро и баба ми няма да го гледа...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Da si jivee, da se snima tam po BTV-to, samo da ne go gledam na 3-ti mart, na Koleda, na Velikden, na Nova Godina, kakto i na vsichki ostanali hubavi praznici. Prosto smqtam, che togava ne biva da obrushta obshtoto v ednolichno.
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    ami ne go poznavam li4no, no 6outo,koeto pravi mi haresva; tova dali e rodolubec ili ne, pozior ili ne,moje li da pee ili ne nqma zna4enie;ima ekip ot mnogo sposobni hora,koito go mogat.Gledam go kogato moga i mi e zabaven. ina4e sum 4uvala 4e e mnogo aroganten,ama to koi s tolkova pari ne e
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Родолюбец ли ? Я стига!
    Убит продажник и турска подлога .
    Говори каквото му се каже..
    Той само това за това живее. Дават му пари, за да прави каквото му кажат... стига глупости! И аз не го уважавам, ама Слави си е хитър. Изкарва си доста пари и не го грее ние какво мислим за него.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Като човек - не ми харесва.Но има и много добри страни, колкото и да ни учудва.Страшен родолюбец е.Той беше първият, който открито проговори за българските медици в Либия.До тогава случаят се пазеше в тайна.Той направи първият официален и открит протест срещу тяхното задържане.Първият, който осъди Жълтите смешковци...Но шоуто му го гледам само в Понеделник вечер, заради актьорите...
    И аз така мисля
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

ТО АКО БЕШЕ САМО СЛАВИ НАРКОМАН В ТАЯ ТЕЛЕЯИЗИЯ
    да не забравяме първите водещи на споко
    те се друсаха преди да почне шолуто и даж не знаеха каде се намират и кво говорят
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

Фен
    Град
    Dreamland

Absolutno e taka ! Za nishto ne stava toq
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от piko1
    ТО АКО БЕШЕ САМО СЛАВИ НАРКОМАН В ТАЯ ТЕЛЕЯИЗИЯ
    да не забравяме първите водещи на споко
    те се друсаха преди да почне шолуто и даж не знаеха каде се намират и кво говорят
    Пико -> От такива като теб направо ми се драифа. Ти си много зле, ама много нито познаваш хората нито нишо. Но си обеден, че те друсат, че са алкохолици и какво ли още не. Еми брато тъп си.

Moderated by Tiffany
    по точка 2 от правилника.

Правила на форума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си