- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- (анкета) За и против Слави Трифонов?
и така кажете си мнението...обаче не говорим за актьорите или някой друг, а за Слави?
2,3,13 tochka
Като човек - не ми харесва.Но има и много добри страни, колкото и да ни учудва.Страшен родолюбец е.Той беше първият, който открито проговори за българските медици в Либия.До тогава случаят се пазеше в тайна.Той направи първият официален и открит протест срещу тяхното задържане.Първият, който осъди Жълтите смешковци...Но шоуто му го гледам само в Понеделник вечер, заради актьорите...
Не го харесвам, не го гледам. Не е родолюбец, позьор е. Опитва се да
манипулира, прави се на глас народен, и изобщо, много ми е гаден. Не е добър водещ, не може да пее....бездарна персона, която обаче си мисли, че умее всичко, и се бута ли бута. Много ме дразни по интервюта, как си общува сам, защото не оставя гостите му да говорят. Много ме дразни, как се държи като к**ва, и се продава на всички, толкова много иска да е световно известен....майка си Здравка, за 5 стинки ше продаде...Само вицове може да разказва, само че трябва ли затова да има едночасово шоу, не струва, това му е тежката присъда.
Give me your best shot motherfucker!
само да поясня ако има недоразумение 3тия отговор значи че не го гледате.
2,3,13 tochka
Актьорите са много добри, сценарият обикновено е тъп, а Слави е наркоман и пияница.
1. СпомнИ си няколко предавания, в които по някаква причина е бил внасян алкохол в студиото - Слави не следи разговора с госта, изпива няколко чашки и след това е невменяем. Това е пиянско поведение.
2. Виждала съм надрусани хора и той определено се държи като такъв. Или е наркоман, или е природен простак и глупак. И невменяем - също.
Изтрих предишния си пост ... но няма значение, ти си го прочела. Щом работи за Мърдок, значи няма да е толкова пропаднал колкото го изкара. Определено знам какво представлява невменяем, пиян или друсан. Поне докато си води шоуто си е на 6. Какво прави извън него не знам. Защо да е простак или глупак, води си предаването без грешка , един от малкото които смеят да повдигнат по сериозни въпроси. Както вече споменаха за медиците в либия за малоумните жълти вестници, за "любимата" ми партия Атака.Първоначално написано от `Death`Whore`
Той? Той не решава за какво да се говори. Екипът му е от 100 човека, което предполага той само да чете на глас.![]()
Няма как да си 100% сигурна. Само предположения и нищо повече.Първоначално написано от `Death`Whore`
Плешив позьор!
Гледам го само заради Ранарса :P
добре че са сценаристите иначе е кръгла нула, поне това е моето мнение. сетете се, когато някой излезе извън сценарий как се спича а? или като разказва вицове които не са му написани а? колко яко ги разказва няма да отговарям, вие си знаете! това ми е мнението.
п.п. МС ФАРАОНЯ рулира отсякаде!
падай пред мене НА КОЛЕНЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
2,3,13 tochka
Общо взето е тъй.Първоначално написано от fire_of_satan
Така е!!!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Родолюбец ли ? Я стига!
Убит продажник и турска подлога .
Говори каквото му се каже..
т. 2, 9
слави е пич
Всичко хубаво си има край, а неговият отдавна настъпи...Слави съкс...предаването е скучно, актьорите, колкото и да са добри...всеки ден едно и също...и те горките взеха да се изчерпват...
Несъмнено в шоуто ряботят професионалисти, но това са си доста годинки на екран, ако не се промени концепцията на предаването скоро и баба ми няма да го гледа...
ami ne go poznavam li4no, no 6outo,koeto pravi mi haresva; tova dali e rodolubec ili ne, pozior ili ne,moje li da pee ili ne nqma zna4enie;ima ekip ot mnogo sposobni hora,koito go mogat.Gledam go kogato moga i mi e zabaven. ina4e sum 4uvala 4e e mnogo aroganten,ama to koi s tolkova pari ne e![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Той само това за това живее. Дават му пари, за да прави каквото му кажат... стига глупости! И аз не го уважавам, ама Слави си е хитър. Изкарва си доста пари и не го грее ние какво мислим за него.Първоначално написано от Sapphir
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
И аз така мисляПървоначално написано от niGGa
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ТО АКО БЕШЕ САМО СЛАВИ НАРКОМАН В ТАЯ ТЕЛЕЯИЗИЯПървоначално написано от `Death`Whore`
да не забравяме първите водещи на споко
те се друсаха преди да почне шолуто и даж не знаеха каде се намират и кво говорят
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Първоначално написано от fire_of_satan
Absolutno e taka ! Za nishto ne stava toq
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Пико -> От такива като теб направо ми се драифа. Ти си много зле, ама много нито познаваш хората нито нишо. Но си обеден, че те друсат, че са алкохолици и какво ли още не. Еми брато тъп си.Първоначално написано от piko1
Moderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.