- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- (анкета) За и против Слави Трифонов?
qo predavane gledam go pove4eto pati samo za aktiorite mnogo me kefi krasi radkov
2 т. системно.
Ne gledam twa predawane, za6toto ne mi e interesno. Aktiorite we4e po4wat da se iz4erpwat i stawa dosadno. A slavi ne moga da go ponasqm....
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Стане един човек известен и всички почват да го плюят-като вас.
Ами Слави е готин-предаването му е забавно интересно, абе супер е, а и има хубави песни заедно с КуКу Бенд![]()
хъхъ..
Цялото шоу ми е противно,дори и актьорите не ми харесват
обаче както винаги казвам,Слави знае как да печели пари
общо взето ме дразни
ама това няма значение (:
Дали е наркоман или пияница,той си знае,но наистина шоуто се изчерпа вече
в крайна сметка всеки си има предпочитания![]()
Отдавна не съм гледала предаването, но това е така не защото не ми харесва, а защото просто не съм си вкъщи по това време. Слави си ме кефи. Не знам до колко е наркоман, пияница и т.н , но има много неща, в които се е доказал. За това, че не може да пее - съгласна съм, но има добри певици и бенда също е доста добър.. и повечето му песни са хитове и се харесват на публиката. Тази песничка с Нели, която излезе на скоро например, много ми харесва. Актьорите къртят отвсякъде...
Единственото, закоето мога да уважавам Слави, е че даде работа на 5Stars.Че не ги изостави точно когато бяха придобили някаква известност, а им даде шоу и способност да се развиват.Е макар че мн хора чакат албуа на Светльо...но може и да издадат общ албум, все пак през 3 сезон те направиха 5 или 6 нови песни.Но Слави не е нищо без екипа.Сценаристите, бенда, актьорите...
fire_of_satan
Не го харесвам, не го гледам. Не е родолюбец, позьор е. Опитва се да
манипулира, прави се на глас народен, и изобщо, много ми е гаден. Не е добър водещ, не може да пее....бездарна персона, която обаче си мисли, че умее всичко, и се бута ли бута. Много ме дразни по интервюта, как си общува сам, защото не оставя гостите му да говорят. Много ме дразни, как се държи като к**ва, и се продава на всички, толкова много иска да е световно известен....майка си Здравка, за 5 стинки ше продаде...Само вицове може да разказва, само че трябва ли затова да има едночасово шоу, не струва, това му е тежката присъда.
=D>
На мен Слави ми харесва!Той е човек като всички останали,със своите слабости и силни страни,пороци и т.н!Просто ме кефи...даже се възхищавам на упоритостта му!Браво Слави! =D>
s dve r1ce podkrepqm. =D> =D> =D> i bih dobavila, 4e slavi moje da ne e velik pevec, no pone pee s 4ustvo, pesnite mu ne sa kradeni i imat smis1l. i moje da e vsqkak1v, oba4e kato tr1gne na turne p1lni celi stadioni nali? p1k painera trqbva da si zam1knat tam vsi4kite k*rvi za da nap1lnqt stadiona...Първоначално написано от Dharma
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Mnogo mi lazi po nervite ! na nishto ne mqza , mnogo pii i ne moje da pee . A i e mnogo nadut ! Izobshto nishto v nego ne me kefi ...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Mrazq Slavi Trifonov!!![]()
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..
men specialno ne me kefi ..+tva ve4e 6outo mu e stanalo palna boza !!! abeee s edna duma -GOLQMA SKUKA!spored men edinstvenoto pone malko interesno koeto moje da grabne pogleda na zritelq -tova sa aktiorite za6toto sa naistina mn dobri i sa profesionalisti ..
Абе вие наистина не знаете какво означава Родолюбец или не можете да приемете че може да има такав човек в България,който да показва какъв е и какво го вълнува.До сега СлАви ВИНАГИ е защитавал БЪЛГАРСКОТО за разлика от много известни "Български звезди".ХаХа Бил наркоман и как го решихте да не сте се друсали заедно..за това нали разбирате нема голяма връзка това че е бил наркоман.Абе песните му си стръват,прави шоу и на турнетата му стадионите са пълни,от това трябва да се извадим изводи какъв е СЛАВИ Трифонов![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
oka
kajete mi kvo zna4i da ne moje6 da gleda6 sl.tr.???
toq 4ovek ima rekord za nai gledano predavane v sveta
prosto si e 6oumen
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Задължително го гледам понеделник заради Краси Радков, Виктор Калев и Любо Нейков. Страшни скечове правят!
Гледам го само заради актьорите.Преди ми беше интересно,но сега не е.Против Слави нямам нищо.
Първоначално написано от niGGa
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Слави може да не пее великолепно,но пее ВЯРНО!Новата му песен с Нели-Само мен е размазваща!Повече какво да коментирам...![]()
само тия актьорите са яки
няма любов
не мъ кефи
Първоначално написано от fire_of_satan
![]()
![]()
![]()
Дразнител е но иначе е пичага. До някъде го уважавам заради тва че му дреме а хуя и се подиграва с сичко дето не е у ред. Също така обича родината колкото и да няма причина да го прави...
2т. системно