- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pismo_za_neq
Е..реших..няма смисъл да и го давам.Днес я видях с друг![]()
Първоначално написано от it's over
Ама ходят или какво ... Няма значение при всички случаи трябва да го види - по добре късно отколото никога.
Sometimes escape on time means that you win ...
imaa smisul da i go dadesh..ako tq predi e imala chuvstva kum teb vupreki 4e vremeto gi e zali4ilo vse oshte ima neshto skrito dulboko v neq...dai i go..nqma da zagubish zashtoto naistina e strahotno..moje i da osaznae 4e edva li shte ima 4ovek koito da q obi4a pove4e ot teb..dai i go!!!Първоначално написано от it's over
нз ама аз мисля да пускам линк към темата ... в кафто ботевградски канал намеря![]()
hey man nemojesh li da chetesh choveka kazaПървоначално написано от Matik
a ne "ботевград"Искаш жокерче..от Благоевград съм..достатъчно ли е?![]()
![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
dai i go we 4ovek!ni6to nqma da zagubi6!!!!!moje da ima6 kusmet!!!
ae uspeh!
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Аре не виждаш ли, че всички те карат да и го пратиш ! Аре праштай и го ! Нищо няма да изгубиш и дано се върне при теб !
пффф като чета м/у редовете тай е ....Първоначално написано от JiMiTo
ниастина не се отказвай толкова лесно!
pich,davai go we!dori neznam shto se chudish?!kakto nqkoi beshe napisal - NISHTO NQMA DA ZAGUBISH!!i ni dryj v techenie sys sluchvashtoto se!jelaq ti mnogo,mnogo,mnogo,ama mnogo uspeh[/i]
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Да ви държа в течение?Ми ок...в четвъртък се събирахме с класа..и излезнал съм аз навънка(малко отдих от сички пияници) и една приятелка е с мен(най-добрата приятелка на "Нея")..и тя(приятелката) казва:"Мале ако знаеш каква простотия видях.." Не беше изобщо нужно да ми казва повече..а и отговорът сам се появи пред мен секунди по-късно...Момичето,за което е предназначено писмото и едно момче се появиха,хванати за ръце...какво е ставало не знам,а и не смея да питам...но едва ли са си говорили на теми от сорта на "гладът в Сомалия"или "Ще влезем ли все пак в ЕС"...
![]()
Taka si E!!!!!!!!Първоначално написано от ziky
![]()
Ako ne i dade6 tova pismo 6te te namerq i 6te te ubiq. Trqbva da i go dade6 moje dori da i go podhvurli6 bez tq da razbere,no si dlujen da i go dade6 strahotno e !
Mira bien, todo va mal y todo est
Tova pismo me razplaka...
Moeto mnenie ne e po-razlichno ..prati i go sega predi da e stanalo prekaleno kysno ..taka tq she razbere za chuvtvata ti i ako tq ima nqkakvi kym teb moje neshtata da se promenqt ..tova,che e s drug v momenta ne trqbva da te obezkurajava ..bori se za neq ..nali q obichash ne se predavai,ne se otchaivai ..mislish li ,che si napravil vsichko koeto e po silite ti za da ste otnovo zaedno?..az ne mislq
Jelaq ti uspeh
Аз лично ..не мисля,ако наистина я обича не трябва да се съобразява с никой и с нищо..,ако и тя го обича няма как да остане безразлична ..Той трябва да се бори за любовта сиПървоначално написано от p0w3r
![]()
Е спокоен съм,писахме си снощи с нея по скайп и ми каза,че дълбоко съжалява за това,което е направила оная вечер...каза ми и "извинявай" след това..така и не разбрах защо..доста се обърках вече и аз.
A reshi li se nai-posle da i go pokajesh?Първоначално написано от отново аз
![]()
Дай ми юзер-а й в skype, nick-a в mirc или каквато и да е др простутия ? Или пък дай твойте.Ама ми стана интересно, а тука пишеш малко.Ставам за слушател .. [-o<
Стъпки тихи чувам в нощта,
Събуждам се със писък жален…
Вече изпитвам страх и от тъма,
Но страшното е , че светът не е нормален...
are pi6i kvo stana de![]()
Dam,ako moje i na men nickname v mirc..ili pyk v skype[-o<
Не,наистина трябва да и го дадеш.Малко хора са способни да обичат по този начин (доколкото разбрах от писмото).Успех!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Добре,добре..удивен съм колко мн хора ми казаха да го давам..е ето убедихте меще и го дам пък да става каквото ще...ще гледам да е в най-скоро време..наистина в последно време доста си поговорихме с нея и това още повече ме мотивира,а и също в последно време(след онова събиране),няколко пъти ми се обади да излизаме(е,не само двамата,ама пак е нещо нали
).. а там,който питаше за годините - на 18 съм почти
(е не много близо ама услилено ги гоня
) а относно nickname в скайп или мирк..еми потърсете 17 годишните благоевградчани..не сме много
![]()
![]()
![]()
![]()