- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Обичаме се,но аз съм по-висока.Да тръгна ли с него
obi4am edno mom4e i to me obi4a pasva me si idealno no......az sam po visoka da tragna li s nego i da ignoriram podigravkite ili da si ostanem prosto dobri priqteli
Moderated ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
кво те бърка дали е по-нисък или по-висок.. няя значение
не тряя да ви пука даже че другите ви се подиграват и т.н...
аз лично познавам една такава двойка-момичето е 168-9 а момчето 146 мисля че... мн са сладки![]()
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от priti_kiti
![]()
не трябва да ти пука кво говорят останалите...важното е вие да сме щастливи...![]()
Тва да ти е проблема...За*би ги другите.Ти го обичаш,той те обича...И само заради това,че ти си по-висока от него да не бъдете заедно,не се излагай!
Това бях аз!Първоначално написано от Анонимко
Действай без да ти пука кои знае колко освен ако не плащаш данък обществено мнение!
това че ти си по висока не е проблем.сестра ми има същия проблем обаче тя игнорира факта че е по висока и сега идея си нямаш колко е щастлива.не пропускай да опиташ с това момче може това да е любовта на живота ти.не си струва да не опиташ заради проблем като този.ДЕЙСТВАЙ!
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Еее, ми и аз като малка имах същия проблем. Повечето момчета на тая възраст бяха по-ниски от момичетата, ама никога не ми е пукало от този факт. Колко гаджета съм имала, които са били по-ниски от мене идея си нямаш....Ама никога не ми е пукало от нищо.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ti si luda samo za edin rust tova skupa nqma nikkakvo zna4enie q se stegni kvi sa tiq gluposti ti go obi4a6 toi te obi4a q si truglai s nego i im ebi maikite na tiq deto se podigravat v tova nqma ni6to za podigravka \/
ест че не трябва да ти пука за височината
"Целувка за лека нощ"
По принцип не трябва да ти пука и е глупаво само заради ръстта да не сте заедно.Не трябва да се влияеш от чуждо мнение ти си личност със собствено,но ако ти самата не можеш да преглътнеш факта ,че си по-висока не тръгвай с него ,защото когато той усети ,че ти е неудобно от него ще бъде много наранен.
Има 2 варианта, когато ходиш с някого:
1. Намират неща, за което да ги гаврят - единият бил грозен, дебел, с големи устни, висок, другият бил не знам какъв.
2. Двойката е популярна и хората им се мазнят, а не могат да ги понасят.
Подигравки винаги има. Момчетата се подиграват и с приятелите си /не с лоши чувства, разбира се/.
abe kvo te iteresuva kakvo si mislqt drugite shtom se obichate visochinata nqm znachenie
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Не е точно така ама айде... Зимайте се, разрешавам.Първоначално написано от babi_girl
![]()
леле самият факт,че задаваш такъв въпрос показва,че не го обичаш наистина...
За обич не може да се говори но за силно привързване,Да,но явно момичето го е страх от това какво ще кажат нейните приятелки!Първоначално написано от POLA^_^
Колко сте високи?(и двамата)
abe kvo te burka kvo mislqt drygite.6tom se razbirate i vs e ok davai smelo
Nai-vajnoto e kakvo iska6 ti drugite da si gledat rabotata.
6tom se obi4ate tva ne tr da e problem vaob6te.horata da govorqt kvoto 6tat,beztva vinagi si namirat za kvo da se hvanat taka 4e da ne ti puka![]()
abeee bulkaa, ako se suobrazqvame s vsi4ko koeto vsi4ki iskat ot nas, 6e si propilee6 jivota v pritesneniq, 6e se razbolee6 ot qzva i 6e umre6 mlada![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Не, в инкакъв случай това ще е голям срам. Всички ще ви се хилят. Как ще тръгнеш с по-нисък , какво значение имат чувствата важно е общественото мнение. Щом питаш такива тъпотии по-добре не тръгвай с момчето , най-много само да го нараниш... щото явно смисъла на думата любов не го осъзнаваш.