- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪпрос към момчетаа???
Явно си попадал, на които не си подържат интимните части. Иначе не може вечно да си гладка като прасковка
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Естествено, че не. Нали и ние изпадаме в същата ситуация![]()
обичам дениту ми{}
Tezi, koito hodqt na kozmetichka, v sluchaq shte viziram sebe si, znaqt, che sled 7-8-to procedura kosumchetata zapochvat da rastata mnogo po-rqdko, ne tolkova na gusto i osven tova ne sa vuobshte onezi debeli i otvratitelni ot nachaloto. Veche godina hodq i moga da ti kaja, che dori i kato rastat sa tolkova tunki, che ne se zabelqzvat, a edno vreme kakvo chudo beshe. Zatova veche i ne te draznqt i ne ti pravqt vpechatlenie-na gadejto ti sushto. Pone govorq ot lichen opit, puk drugite da si reshavat.Първоначално написано от `Death`Whore`
Никога не съм имала проблеми с косъмчетата.Естествено гледам да съм гладка като ще правя секс,ама понякога е спонтанно и инцидентно и имим някой е друг косъм.Абе голяма работа като ме харесва и обича ще харесва и обича косъмчетата ми.Все пак аз не го и карам на сила да прави каквото и да е и ако това му пречи-майната му.не мога да си тормозя гениталиите всеки ден все пак!
xahxahxah epilaciq to ako ne e kat` garvan otdolu ne e jena na4i ....xaxaxa bazikam se est 4e e gotino kogato e obrasnata ama malko kosym4eta na nikogo ne pre4at
taka 4e dezorientirani tineidjyri pravete llubov(seks) a ne voina \
/
абе душицо намери за кво да се вайкаш...някои няма кво да ебем,а ти се вайкаш за 3 косама...голяма работа![]()
Вие за самобръсначки чували ли сте?!??!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
е ако е само наболо...не е проблем
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
и да са обичати и да ни са обичати има значение ... да се поддържаш е жест към отсрещния който той не може да не забележи и да не се почувства по добре ... аз примерно се дразна от някви обрасли такива ... но ако се поддържа е мн яко .. даже е по гот като има "прическа"кви са тия мании за супер гладко тия ваще момчета бати педофилите .. почнете да бъдете дами вече
ami nqma nishto kaka - vse pak vsi4ki sme hora
Влажни вечно зелени гори или Екваториална гора![]()
![]()
![]()