Тука е единственото място където мога да си излея душата и да ми кажете безпристрастно мнение....
Ходя от месец и половина с едно момче. Първата седмица нещата бяха невероятни.. супер яко си прекарвахме заедно... нз.. обаче после нз.. все едно нищо не е било... заедно сме си, ама той е някъде другаде... 2 дена преди да тръгнем той беше приключил една връзка. Бил е с момичето година и половина някъде... нз.. аз се чувствам като някоя кърпичка, с която той си бърше сълзите... мн ми е гадно.. последния път като се видяхме (вчера) не го бях виждала от 4 дена и очаквах той да ми се зарадва.. да ме прегърне, да ме целуне... ама няма... веднага почна да се базика как не са ми ходили очила, какъв татус съм имала на ръката и някви такива супер тъпи неща.. той беше с един негов авер.. и въобще целия ден се държеше някво супер гадно.. по едно време аз си ходех пред тях и се обръщам, те са скрили някъде... сякви такива лапешки изпълнения.. после ходихме да играем белот, изнервих се още повече и си тръгнах.. той даже чао не ми каза, пък камо ли да се опита да ме спре или да направи нещо, каквото и да е... супер ми е болно че се държи така и нз каква е причината...