Значи с едно момиче се познавахме отдавна! Чрез общи познати и малко се познавахме -"здрасти", "здравей" и тва е! Но с времето това изчезна! Ние сме от едно училище и вече дори се разминаваме по коридорите без нищо да си кажем! А пък аз напоследък нещо аз се влюбвам в нея... И искам наново да се заговорим! По принцип ние сме от един квартал и се засичаме на много места, дори и в автобуса, дакато отиваме или се връщаме от училище... И си мисля някъде където се засечем да я заговоря... Но просто не знам как - кво да кажа? "Здрасти, как си?" и това при условие, че доста време не сме си казали и едно здрасти... Бих помолил за някава идея, какво да кажа за да се заговорим отново! Благодаря предварително!
Ми например ако сте в автобуса може да седнеш до нея,да я поздравиш,да я питаш кво става с нея,как е,с кво се занимава сега(освен с учене),след време като почнете да общувате повече да я попиташ имали си приятел и така...просто й кажи нещо за да я заговориш и оттам нататъка всичко ще си върви без план
Принципно неможе да кажеш о мацка как е ше се чукаме ли неска...просот трябва да кажеш здравй или здрасти...или да направиш някакво действия...например да се бутнеш в нея без да искаш и да кажеш аа извинявам се и учудено да я изгледаш и да и кажеш...оооо (незнам как се казва) от кога не сме се виждали или неьзнам нещо от сорта...иначе няма начин
Ami neznam za6to oba4e tuka po4ti vsi4ki vuv foruma mnogo leko izpolzvate dumata''LUBOV''.Kak moje6 da tvurdi6 4e si vluben v neq kato ti dori ne si q poopoznal.Tva spored men e 4isto i prosto haresvane.Lubov-da be da