- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Успех !!!
Ей хора искам да пожелая успех на всички, които утре ще имат изпитКак сте сега преди него, кажете си как сте после, след като всичко е минало
Аз лично никак не си го слагам на сърцето, даже се кефя, че ще учим по-малко. Не е да кажеш, че съм отличничка, ама 4 ще имам. За тия които се шашкат - споко лесен е, даже по-лесен от класното
Така че... Успех на всички и без паника![]()
Ако говориш за изпита, който е по език след 8-ми клас, благодаря.
Успех на всички, които се борят за "елитните" гимназии. Нека влязат там, където искат.
xora nqkoi znae li kfa 6te e temata po literatyra sled 7-mi klas plssss kajete ili koq predpolagate 4e 6te e ?
Е аз я знамПървоначално написано от red_red
Патриотизмът в живота на хъшовете. - "Немили недраги" Иван Вазов.
мм на една моя приятелка след мъничко й почва изпита и трябва да стискам палции на ръцете, и на краката, навсякъде
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Хахаха лелее бахти изпитаОтивам в 8:15, започва в 10:15
Квестор ми беше най-готиния възможен даскал
Каза ни, че "всичко е позволено, стига да не те хванат". Познайте какво значи
![]()
![]()
По-яко преписване никога не е било. Подвикват се отговори, хвърчат листи с отговори, че даже и целите листи, по които пишем минаваха по редиците
![]()
![]()
Лудница! За по-малко от час бяхме готови
![]()
и аз така ето ся се пребирам след изпита по немски пфуу осрах 1 упражнение(онова с когато )Първоначално написано от Ronald
неподходящо съдържание на текст в подпис!
По англиски беше много лесен изпита...само на четенето въпросите бяха объркваши някои. иНаче и 1-вата тема за съчинение беше мн. лесна само да не беше 100-120 думи, щото аз написах 140.
A az ne mislq 4e izpito po angliiski be6e lesen...tozi listening naprao me razbi... pak i daskalkata mn manka6e![]()
tell me would you kill to save your life?
tell me would you kill to prove you’re right?
--------------
no matter how many deaths that I die, I will never forget
no matter how many lies that I live, i will never regret
Oh dano se padne edna bylgarka ili do ikago i nazad ili pyk opyl4entzite na 6ipka 4e drugite temi ...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
A znae6 li koi t6e spe4eli na svetovnotoПървоначално написано от WILD__BOY
?
Ти сериозно ли???Сигурен ли си????????Моля те отговори?!!!Откъде знаеш???????Или се бъзикаш с нас?????????Първоначално написано от WILD__BOY
Патриотизмът в живота на хъшовете????????????