- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- A kakvo pravi edno MOMI$E seksi :)
ee momi4etata vi otgovoriha sq e va6 red![]()
FIZIONOMIQTA
USMIVKATA
PRI4ESKATA
TQLOTO (KATO CQLO)
GURDITE
ZADNIKA
KRAKATA
geeeee..kak go kaza .. vseedno trqbva da sam idealna za da napravq vpechatlenie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima mn sexy momi4eta stiga da go pokajat a ne da se obli4at v nekvi smuknati drehi i da nese poznaa 4e e momi4e , otdeleno 4e si ima i dinozavvri xax
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Трябва да има сладка физиономия.Да е жизнена, но не прекалено активна. Трябва да е въздържана.Да има не перфектно тялно, но изящно(не прекалено слаба, но не и пълна), да е средна на ръст, защото много ниските или много високите не са ми по вкуса.И не на последно години да се облича добре.Тва е.
П.С.
Да се държи мило и в НИКАКЪВ случай не трябва да е високомерна
Ne trqbva da e ligava .. tfa nai mnogo otblaskva momchetata...
=D> =D> =D>Първоначално написано от Nadelina
нали?,дай да се обличаме с боксьорските обувчици,скъсаните и избелени дънки,якенцата на F1 Grand Prix,големите цайси и айде...вече сме готови и сме секси....Първоначално написано от CaSsPeR
ПФФФ!!!
Бе ти па к`во разбираш бе .. пффПървоначално написано от momcheto s tupiq nick...
{} Момчето с тъпия никПървоначално написано от momcheto s tupiq nick...
![]()
Нема грозни жени!!!
Има НЕдостатъчно пияни мъже!!!
А ти колко си тъп..Първоначално написано от Нема да кажа
Еми по няколко начина.
С полички, с по дълги токчета и някакво розовко/ зелено потниче, но не искам моята приятелка така да се облича![]()
Според мен да кажеш какви момичета или по какви момчета си падаш означава да кажеш какво обичаш да ядеш![]()
важното е човека до тебе да е готин!![]()
Ако не си свръх грозна и си под 16 казва6 на даден 4овек да те 4ука и 6е ти свър6и работа.Няа кво да се старае6 толкова!
А ве пи4 много си повърхностен ве ..изброи фактори, които само могат да се видят теб не те ли интересува приятелката ти какъв 4овек е "отвътре" . И като гледам другите и те са същите като тебе..а ве тука по4ти вси4ки сте страшна работа ... аи по4ивайтеПървоначално написано от Анонимко
Чакайте сега нали темета е за секси изглеждане. Не е нужно да си "някакъв човек вътрешно " за да си секси.Първоначално написано от Анонимко
Най вече жестовете - всеки поглед, всяка усмивка, всяко кръстосване на краката, или начина по който подава ръка, неща които на пръв поглед са незабележими, могат да придават много сексапил. Момиче , което уме да се държи секси изглежда много по-сексапилна от някоя облечена като магистралка, която няма никакво поведение.
ПАК ЩЕ ГО КАЖА-->Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ![]()
Zashto puk trqbva da si oblechena taka za da si sexy?!Първоначално написано от Цеци Пенев
MNogo momicheta go postigat kato ne se oblichat taka i pak hvashtat okoto.
nali ne iskash tvoqta priqtelka da se oblicha taka?Tq za teb ne e li sexy?
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
tqsna pytka
gotin epiliran guz su6to tesen za da moje da q boli adski mnogo
simpati4na fizionomiq za da moje kato mi lapa da mi e kef da q gledam
da ne "izpyska na zemqta" kato i go vkarvam v guza
da nosi na boi za da moga da i biq 6amari
da se kefi da i pravq zlaten dujd na liceto
tolkoz mai stiga
Ами то не е едно нещоаз не гледам на части, просто като видя някое момиче и веднага разбирам дали ми харесва, по самото... хм излъчване да кажем
![]()
Аз съм момче и бих казал че почти всички момчета който писаха са простаци.Според мен момичето трябва да ти харесва само на теб и да не ти пука какво казват другите.Може да е висока, ниска,средна на височина,грозна,красива,тъ а,умна да не я харсва никой друг, но за теб да е всичко
qka pytka bate
лицето, косата, дупето и усмивката
Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя !!!